CzAk1 Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Sprawa ma się tak, że wraz z trzema kumplami poszukuje jakiegoś mieszkania do wynajęcia we Wrocławiu. 2 pokojowe, umeblowane...gdzieś tak do 1200 zeta. Szukaliśmy już w różnych miejscach....ale albo nieaktualne albo coś tam. Jest pare ciekawych ofert...ale czas ucieka i czym dłuzej to trwa tym ciężej znaleźć coś ciekawego. Pomyslałem więc, że uderze tutaj. Może macie jakieś kontakty, albo jakieś stronki jeszcze z jakimiś ofertami. Z góry dzięki za wszelkie info. Pozdro CzAki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 serwus :) a jakie okolice/dzielnica Was najbardzije interesuje ? pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 W zasadzie to jest obojętne. Wiadomo, że najlepsze by było gdzieś w okolicach centrum niż na obrzeżach, ale to sie wiąże z kosztami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 yyyyyyyyy a więc tak ;] 1200zł.....hmmm a to z opłatami już? :P bo jak tak to może być cieżko. przynajmniej w śródmieściu. o centrum to możecie zapomnieć :P co do stron to polecam http://www.bank.stancji.pl w sumie oferty pojawiające się tutaj to zbiór większości ofert jakie możecie znaleźć w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Nie bierz mieszkania w okolicach Traugutta - codziennie fajne epitety lataja o zabijaniu ;] http://www.stancja.pl/ http://stancje.manus.pl/ http://dlastudenta.pl/stancje/ Proponuje kupic normalna gazete - np. Auto-Gielde - jest tam dzial z nieruchomosciami :] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Nie bierz mieszkania w okolicach Traugutta - codziennie fajne epitety lataja o zabijaniu ;] Do spozywczego kanalami ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Nie bierz mieszkania w okolicach Traugutta - codziennie fajne epitety lataja o zabijaniu ;] chlopie jakie epitety :D moze bo "nie swój" :D ja tam zadnych epitetow nie slysze, kiedys to mozna sie bylo bac wejsc do "trojkata" ale teraz juz nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Myślę,że mogę Tobie pomóc.Mieszkanie ok. 58m(kwadratowych ;]) Dotychczas wynajmowało je 4 studentów.Koszt to 800zł. miesięcznie.2 pokoje + łazienka + mała kuchnia.TV + internet. Mieszkanie mieści się w bloku na ul.Gajowickiej,czyli blisko centrum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 to to nawet ja bym chetnie wzial:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 serwus :) dlatego pytałem w jakim rejonie, ponieważ wrocek jest mocno rozciągniety. JA np. kiedyś pracując w Virtualu, jezdziłem w jednąstrone 2 godziny :D . I dlateog właśnie jest istotne, czy chcesz studiować (centrum) czy np. praqcować na bielanach. To jakby inne miasta :). pozdrawiam i życze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 w 2 godziny to ja bym zajechal dwa razy ze swojej miesciny, ktora jest oddalona 55 km od wrocka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 w 2 godziny to ja bym zajechal dwa razy ze swojej miesciny, ktora jest oddalona 55 km od wrocka:D pierw musialbys wyjechac z wrocka :D co latwe nie jest zwlasza kolo godziny 18:00 w piatek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 ostatnio przeciąłem wrocław z północy na południe w tylko trzy godziny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 Myślę,że mogę Tobie pomóc.Mieszkanie ok. 58m(kwadratowych ;]) Dotychczas wynajmowało je 4 studentów.Koszt to 800zł. miesięcznie.2 pokoje + łazienka + mała kuchnia.TV + internet. Mieszkanie mieści się w bloku na ul.Gajowickiej,czyli blisko centrum :) Możesz podać jakieś szczegóły? Napisz na priv...albo na gg (7290391). To twoje czy znasz kogoś kto chce wynając? Sama oferta mi pasuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 nie noo to niezła miejscówka jest :D i za taką cene :D a co oprócz tych 800zł trzeba płacić? bo w cuda aż tak mocno nie wierze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 http://www.gumtree.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 POdłączam się do tematu - od wczoraj jesstem studentem wwsis i przydałoby się znaleźć jakieś lokum. CzAk1 - nie potrzebujecie kogoś do składki na opłaty? U mnie w zasadzie chodzi tyloko o to żeby było połączenie z netem, reszte gratów sobie skombinuje. Jak macie znajomych studentów z wolnym kątem to dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Po prostu szukam kogoś aby tylko utrzymał to mieszkanie...trudno jechać na dwa fronty ... :) też jestem studentem WWSIS :D:D:D:D:D oczywiście kierunek infa -->> specjalizacja grafa ,a jakby inaczej :P Nie pisz posta pod postem! / knysha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 ostatnio przeciąłem wrocław z północy na południe w tylko trzy godziny :) Witamy w piekle :D. Bogu dzieki, ze teraz bede mieszkal na Podwalu, a konkretnie pl. Orlat Lwowskich - na uczelnie 15min spacerkiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 też jestem studentem WWSIS :D:D:D:D:D oczywiście kierunek infa -->> specjalizacja grafa ,a jakby inaczej :P Ja też, ja tez :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 ja też, ja też miałem być studentem WWSIS, ale jakoś sie zaplatałem i zostałem studentem polibudy i już żałuję :( też szukam mieszkania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Nie ma jeszcze akademika imienia Max3d.pl? Toż to dziwne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Na polibudzie byłem i też się zawiodłem...cóż...rok stracony..ale nie ma tego złego co by się w 3d nie odrobiło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Polibuda, hmm. Popytajcie Drakule co on porabial w akademiku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 Dzięki wszystkim za wszystkie linki. Wszyscy macie u mnie po pkt. reputacji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Knysia to gdzie ty studiujesz? ;] co do akademików polibudy to to jedna wielka impreza jest :P no dobra jedna wielka popijawa przez cały rok :P jeżeli masz najmniejsze problemy z koncentracją, łatwo się rozpraszasz toooo mieszkając w akademiku pewnie dość szybko wylecisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Knysia to gdzie ty studiujesz? ;] DSWE, ul Strzegomska :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 serwus :) widze że sporo osób we wrocku mieszka. Brać graficzna nam sie powieksza :) ktoś jeszcze siedzi we wrocku ? pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 DSWE, ul Strzegomska :] heheheh pracuje po sąsiedzku :P na Fabrycznej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 Będziemy jedną wielką wrocławską rodziną:P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 a ktos ma jakiegos penthausa do wynajecia w okolicach strzegomskiej? nie musi byc z basenem, jakos to przezyje:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 5 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2007 Będzie trzeba w przyszłości pomyślec o takim mega Wrocławskim zlocie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Hej jako ze też wybieram sie na studia stacjonarne we wrocku związku z czym także szukam tam mieszkania. Jeśli ktoś szuka współlokatorów (chodzi mi o +2 osoby) bo ma mieszkanie 2 pokojowe, albo ma jakiekolwiek namiary na jakiekolwiek mieszkanie to prosiłbym (błagał :P) na pm. Pozdro dla ludzi z wwsis, tak tak ja też :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 kolega ma do wynajęcia dwupokojowe z wyposażoną kuchnią za 1100+opłaty na ulicy Mińskiej w nowym bloku wiecej detali jak ktoś chce to od jutra PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 To ja tez tu, chyba można :) . Szukam pokoju w jakimś mieszkaniu studenckim najlepiej ;) tak żeby do rynku szło sie piechotą max około 30 min. Z góry dzięki za wszelkie informacje na PM. pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 ależ Wam sie Wrocek spodobał - proponuje jak się zacznie szkółka spotkanie w Pracoffni (nasz zlotowa knajpka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 ja jestem za :) pikSar: z tym mieszkaniem to sie do jutra odezwę do ciebie, właśnie wybywam ustalić parę rzeczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 ależ Wam sie Wrocek spodobał bo wrocek fajny jest :) niestety mi jednak nie będzie dane tam pomieszkać. z pewnych powodów zarobkowo-uczelnianych już za kilka dni będę mieszkańcem Katowic. ale na zloty wrocławskie będę wpadał pozdrawiam ekipe twierdzy wrocław;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 pfff to z nickiem na plecach będę chodził po uczelni ...trzeba się jakoś znaleźć nie ?? :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Cornelius Scipio - Trzeba trzeba :P Ja się zaczynam zastanawiać nad akademikiem, co o tym myślicie? Mam nadzieje, ze nie będzie problemu z zaocznymi = akademik. Jutro obdzwonie i będzie all jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 mieszkanie o którym pisałem kilka postów wyżej http://www.willa.wroc.pl/index.php?strona=oferta&nr=MW23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 U mnie z akademikiem okazało się, że muszę czekać do połowy września, aby okazało się ile miejsc się ostanie... Więc czas na poszukiwanie jakiegoś taniego miejsca w pokoju itp :X-em[2]: - znalazłeś już coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 heh, widze ze nie jestem sam. Szukam rowniez 2 pokoji, gdzie kolwiek - za ile kolwiek, wazne by we wrocku. Jestem mila i bardzo wporzadku osoba, niektorzy juz sie o tym z max3d przekonali :P 2 pokoje potrzebuje przynajmniej na rok. Jak ktos cos tam wie - prosze o kontakt: [email protected] pozdr! i rowniez powodzenia w szukaniach dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 No ja mam problem, bo na uczelnie wybieram sie wspólnie z voyager'em i (niby) 2 innymi osobami które nie dają znaku życia. Wiec nawet nie mogę porozmawiać z właścicielem mieszkania które zaproponował pikSar :/ Ale jeśli byś był zainteresowany, to można by sie zastanowić nad wzięciem tego na 3 lub 4 jeśli by sie znalazła kolejna osoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Co powiecie na wspólne poszukiwania:)? Chętnie pomieszkałbym z kimś "z jednego fachu" Btw, ja tez wwsis (jesli się wczesniej nie doczytałes) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Wiem wiem :P Ok można pogadać moje gg masz w profilu (czy gdzieś tam :P) jak coś to pisz bez wahania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 To forum, to prawie jak rodzina :) Ja jestem za wspólnym poszukiwaniem. Ardeni - da sie załatwić akademik dla studentów WWSIS? (sorka, za głupie pytanie, ale ja sie na tym kompletnie nie znam :P) pikSar - co w ogłoszeniu które podałeś oznacza "Cena 1000 zł + opłaty (czynsz ok 250 zł + liczniki)"? Bo sie tak głowimy, i nie wiemy jak to jest naliczane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 jak rodzina to rodzina :) voyager - jesli chciałbys akademik to zadzwoniłem i powiedziano mi zebym czekał do połowy października az bedzie wiadomo kto sie oddecydował..., wal na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Odkopuje temat - Poszukiwane jest mieszkanie 2 pokojowe (4 osoby= ja, :X-em[2]:, Voyager, Nieuser) w mieście Wrocław, standard obojętny, byle net był ;) EDYCJA: mój 969 post :D :D :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 WIem wiem, grzeszę odkopując poraz 3ci to samo, przedstawię sytuacje: Miałem praktycznie załatwiony pokoik we Wrocławiu, ale dzisiaj pewna osoba miała wypadek samochodowy, przez co nagle wszystkie plany się posypały... Zostałem bez mieszkania, a rok akademicki tóż tóż.. (tak tak wiem, wiele osób ma to samo...) Akademik odpada;( (próbowałem) Jeśli znacie kogoś szukającego osoby do pokoju, ewentualnie mająca jakiś wolny kąt to proszę o kontakt, bardzo ważne :( (wystarczyłoby nawet coś tymczasowego, podejrzewam ze za miesiac bedzie łatwiej coś znaleźć - mam taką nadzieje) Namiary na mnie: 0785269548 (kom) Proszę każdą osobę która ma jakieś info o przynajmniej smsa (z neta można za free wysłać, więc to żaden koszt) Wielkie dzięki za każdą ewentualną pomoc. I żeby nie było - cały czas czegoś szukam, nie siedzę i czekam :0 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi