Napisano 25 Lipiec 200717 l Sprawa ma się tak, że wraz z trzema kumplami poszukuje jakiegoś mieszkania do wynajęcia we Wrocławiu. 2 pokojowe, umeblowane...gdzieś tak do 1200 zeta. Szukaliśmy już w różnych miejscach....ale albo nieaktualne albo coś tam. Jest pare ciekawych ofert...ale czas ucieka i czym dłuzej to trwa tym ciężej znaleźć coś ciekawego. Pomyslałem więc, że uderze tutaj. Może macie jakieś kontakty, albo jakieś stronki jeszcze z jakimiś ofertami. Z góry dzięki za wszelkie info. Pozdro CzAki
Napisano 25 Lipiec 200717 l serwus :) a jakie okolice/dzielnica Was najbardzije interesuje ? pozdrawiam :)
Napisano 26 Lipiec 200717 l Autor W zasadzie to jest obojętne. Wiadomo, że najlepsze by było gdzieś w okolicach centrum niż na obrzeżach, ale to sie wiąże z kosztami.
Napisano 26 Lipiec 200717 l yyyyyyyyy a więc tak ;] 1200zł.....hmmm a to z opłatami już? :P bo jak tak to może być cieżko. przynajmniej w śródmieściu. o centrum to możecie zapomnieć :P co do stron to polecam http://www.bank.stancji.pl w sumie oferty pojawiające się tutaj to zbiór większości ofert jakie możecie znaleźć w necie.
Napisano 26 Lipiec 200717 l Nie bierz mieszkania w okolicach Traugutta - codziennie fajne epitety lataja o zabijaniu ;] http://www.stancja.pl/ http://stancje.manus.pl/ http://dlastudenta.pl/stancje/ Proponuje kupic normalna gazete - np. Auto-Gielde - jest tam dzial z nieruchomosciami :]
Napisano 26 Lipiec 200717 l Nie bierz mieszkania w okolicach Traugutta - codziennie fajne epitety lataja o zabijaniu ;] Do spozywczego kanalami ;p
Napisano 26 Lipiec 200717 l Nie bierz mieszkania w okolicach Traugutta - codziennie fajne epitety lataja o zabijaniu ;] chlopie jakie epitety :D moze bo "nie swój" :D ja tam zadnych epitetow nie slysze, kiedys to mozna sie bylo bac wejsc do "trojkata" ale teraz juz nie :)
Napisano 26 Lipiec 200717 l Myślę,że mogę Tobie pomóc.Mieszkanie ok. 58m(kwadratowych ;]) Dotychczas wynajmowało je 4 studentów.Koszt to 800zł. miesięcznie.2 pokoje + łazienka + mała kuchnia.TV + internet. Mieszkanie mieści się w bloku na ul.Gajowickiej,czyli blisko centrum :)
Napisano 26 Lipiec 200717 l serwus :) dlatego pytałem w jakim rejonie, ponieważ wrocek jest mocno rozciągniety. JA np. kiedyś pracując w Virtualu, jezdziłem w jednąstrone 2 godziny :D . I dlateog właśnie jest istotne, czy chcesz studiować (centrum) czy np. praqcować na bielanach. To jakby inne miasta :). pozdrawiam i życze powodzenia :)
Napisano 26 Lipiec 200717 l w 2 godziny to ja bym zajechal dwa razy ze swojej miesciny, ktora jest oddalona 55 km od wrocka:D
Napisano 26 Lipiec 200717 l w 2 godziny to ja bym zajechal dwa razy ze swojej miesciny, ktora jest oddalona 55 km od wrocka:D pierw musialbys wyjechac z wrocka :D co latwe nie jest zwlasza kolo godziny 18:00 w piatek :D
Napisano 26 Lipiec 200717 l ostatnio przeciąłem wrocław z północy na południe w tylko trzy godziny :)
Napisano 26 Lipiec 200717 l Autor Myślę,że mogę Tobie pomóc.Mieszkanie ok. 58m(kwadratowych ;]) Dotychczas wynajmowało je 4 studentów.Koszt to 800zł. miesięcznie.2 pokoje + łazienka + mała kuchnia.TV + internet. Mieszkanie mieści się w bloku na ul.Gajowickiej,czyli blisko centrum :) Możesz podać jakieś szczegóły? Napisz na priv...albo na gg (7290391). To twoje czy znasz kogoś kto chce wynając? Sama oferta mi pasuje ;]
Napisano 26 Lipiec 200717 l nie noo to niezła miejscówka jest :D i za taką cene :D a co oprócz tych 800zł trzeba płacić? bo w cuda aż tak mocno nie wierze :P
Napisano 26 Lipiec 200717 l POdłączam się do tematu - od wczoraj jesstem studentem wwsis i przydałoby się znaleźć jakieś lokum. CzAk1 - nie potrzebujecie kogoś do składki na opłaty? U mnie w zasadzie chodzi tyloko o to żeby było połączenie z netem, reszte gratów sobie skombinuje. Jak macie znajomych studentów z wolnym kątem to dajcie znać.
Napisano 26 Lipiec 200717 l Po prostu szukam kogoś aby tylko utrzymał to mieszkanie...trudno jechać na dwa fronty ... :) też jestem studentem WWSIS :D:D:D:D:D oczywiście kierunek infa -->> specjalizacja grafa ,a jakby inaczej :P Nie pisz posta pod postem! / knysha
Napisano 26 Lipiec 200717 l ostatnio przeciąłem wrocław z północy na południe w tylko trzy godziny :) Witamy w piekle :D. Bogu dzieki, ze teraz bede mieszkal na Podwalu, a konkretnie pl. Orlat Lwowskich - na uczelnie 15min spacerkiem :D
Napisano 26 Lipiec 200717 l też jestem studentem WWSIS :D:D:D:D:D oczywiście kierunek infa -->> specjalizacja grafa ,a jakby inaczej :P Ja też, ja tez :D
Napisano 26 Lipiec 200717 l ja też, ja też miałem być studentem WWSIS, ale jakoś sie zaplatałem i zostałem studentem polibudy i już żałuję :( też szukam mieszkania :D
Napisano 26 Lipiec 200717 l Na polibudzie byłem i też się zawiodłem...cóż...rok stracony..ale nie ma tego złego co by się w 3d nie odrobiło :P
Napisano 26 Lipiec 200717 l Autor Dzięki wszystkim za wszystkie linki. Wszyscy macie u mnie po pkt. reputacji ;)
Napisano 27 Lipiec 200717 l Knysia to gdzie ty studiujesz? ;] co do akademików polibudy to to jedna wielka impreza jest :P no dobra jedna wielka popijawa przez cały rok :P jeżeli masz najmniejsze problemy z koncentracją, łatwo się rozpraszasz toooo mieszkając w akademiku pewnie dość szybko wylecisz :P
Napisano 5 Sierpień 200717 l serwus :) widze że sporo osób we wrocku mieszka. Brać graficzna nam sie powieksza :) ktoś jeszcze siedzi we wrocku ? pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 5 Sierpień 200717 l DSWE, ul Strzegomska :] heheheh pracuje po sąsiedzku :P na Fabrycznej ;]
Napisano 5 Sierpień 200717 l a ktos ma jakiegos penthausa do wynajecia w okolicach strzegomskiej? nie musi byc z basenem, jakos to przezyje:/
Napisano 5 Sierpień 200717 l Autor Będzie trzeba w przyszłości pomyślec o takim mega Wrocławskim zlocie ;)
Napisano 19 Sierpień 200717 l Hej jako ze też wybieram sie na studia stacjonarne we wrocku związku z czym także szukam tam mieszkania. Jeśli ktoś szuka współlokatorów (chodzi mi o +2 osoby) bo ma mieszkanie 2 pokojowe, albo ma jakiekolwiek namiary na jakiekolwiek mieszkanie to prosiłbym (błagał :P) na pm. Pozdro dla ludzi z wwsis, tak tak ja też :D
Napisano 19 Sierpień 200717 l kolega ma do wynajęcia dwupokojowe z wyposażoną kuchnią za 1100+opłaty na ulicy Mińskiej w nowym bloku wiecej detali jak ktoś chce to od jutra PM
Napisano 19 Sierpień 200717 l To ja tez tu, chyba można :) . Szukam pokoju w jakimś mieszkaniu studenckim najlepiej ;) tak żeby do rynku szło sie piechotą max około 30 min. Z góry dzięki za wszelkie informacje na PM. pozdrawiam Robert
Napisano 19 Sierpień 200717 l ależ Wam sie Wrocek spodobał - proponuje jak się zacznie szkółka spotkanie w Pracoffni (nasz zlotowa knajpka)
Napisano 19 Sierpień 200717 l ja jestem za :) pikSar: z tym mieszkaniem to sie do jutra odezwę do ciebie, właśnie wybywam ustalić parę rzeczy :)
Napisano 19 Sierpień 200717 l ależ Wam sie Wrocek spodobał bo wrocek fajny jest :) niestety mi jednak nie będzie dane tam pomieszkać. z pewnych powodów zarobkowo-uczelnianych już za kilka dni będę mieszkańcem Katowic. ale na zloty wrocławskie będę wpadał pozdrawiam ekipe twierdzy wrocław;)
Napisano 19 Sierpień 200717 l pfff to z nickiem na plecach będę chodził po uczelni ...trzeba się jakoś znaleźć nie ?? :D:D
Napisano 21 Sierpień 200717 l Cornelius Scipio - Trzeba trzeba :P Ja się zaczynam zastanawiać nad akademikiem, co o tym myślicie? Mam nadzieje, ze nie będzie problemu z zaocznymi = akademik. Jutro obdzwonie i będzie all jasne.
Napisano 21 Sierpień 200717 l mieszkanie o którym pisałem kilka postów wyżej http://www.willa.wroc.pl/index.php?strona=oferta&nr=MW23
Napisano 22 Sierpień 200717 l U mnie z akademikiem okazało się, że muszę czekać do połowy września, aby okazało się ile miejsc się ostanie... Więc czas na poszukiwanie jakiegoś taniego miejsca w pokoju itp :X-em[2]: - znalazłeś już coś?
Napisano 23 Sierpień 200717 l heh, widze ze nie jestem sam. Szukam rowniez 2 pokoji, gdzie kolwiek - za ile kolwiek, wazne by we wrocku. Jestem mila i bardzo wporzadku osoba, niektorzy juz sie o tym z max3d przekonali :P 2 pokoje potrzebuje przynajmniej na rok. Jak ktos cos tam wie - prosze o kontakt: [email protected] pozdr! i rowniez powodzenia w szukaniach dla wszystkich
Napisano 23 Sierpień 200717 l No ja mam problem, bo na uczelnie wybieram sie wspólnie z voyager'em i (niby) 2 innymi osobami które nie dają znaku życia. Wiec nawet nie mogę porozmawiać z właścicielem mieszkania które zaproponował pikSar :/ Ale jeśli byś był zainteresowany, to można by sie zastanowić nad wzięciem tego na 3 lub 4 jeśli by sie znalazła kolejna osoba :)
Napisano 23 Sierpień 200717 l Co powiecie na wspólne poszukiwania:)? Chętnie pomieszkałbym z kimś "z jednego fachu" Btw, ja tez wwsis (jesli się wczesniej nie doczytałes)
Napisano 23 Sierpień 200717 l Wiem wiem :P Ok można pogadać moje gg masz w profilu (czy gdzieś tam :P) jak coś to pisz bez wahania.
Napisano 23 Sierpień 200717 l To forum, to prawie jak rodzina :) Ja jestem za wspólnym poszukiwaniem. Ardeni - da sie załatwić akademik dla studentów WWSIS? (sorka, za głupie pytanie, ale ja sie na tym kompletnie nie znam :P) pikSar - co w ogłoszeniu które podałeś oznacza "Cena 1000 zł + opłaty (czynsz ok 250 zł + liczniki)"? Bo sie tak głowimy, i nie wiemy jak to jest naliczane
Napisano 23 Sierpień 200717 l jak rodzina to rodzina :) voyager - jesli chciałbys akademik to zadzwoniłem i powiedziano mi zebym czekał do połowy października az bedzie wiadomo kto sie oddecydował..., wal na gg
Napisano 30 Sierpień 200717 l Odkopuje temat - Poszukiwane jest mieszkanie 2 pokojowe (4 osoby= ja, :X-em[2]:, Voyager, Nieuser) w mieście Wrocław, standard obojętny, byle net był ;) EDYCJA: mój 969 post :D :D :D :P
Napisano 20 Wrzesień 200717 l WIem wiem, grzeszę odkopując poraz 3ci to samo, przedstawię sytuacje: Miałem praktycznie załatwiony pokoik we Wrocławiu, ale dzisiaj pewna osoba miała wypadek samochodowy, przez co nagle wszystkie plany się posypały... Zostałem bez mieszkania, a rok akademicki tóż tóż.. (tak tak wiem, wiele osób ma to samo...) Akademik odpada;( (próbowałem) Jeśli znacie kogoś szukającego osoby do pokoju, ewentualnie mająca jakiś wolny kąt to proszę o kontakt, bardzo ważne :( (wystarczyłoby nawet coś tymczasowego, podejrzewam ze za miesiac bedzie łatwiej coś znaleźć - mam taką nadzieje) Namiary na mnie: 0785269548 (kom) Proszę każdą osobę która ma jakieś info o przynajmniej smsa (z neta można za free wysłać, więc to żaden koszt) Wielkie dzięki za każdą ewentualną pomoc. I żeby nie było - cały czas czegoś szukam, nie siedzę i czekam :0 Pozdrawiam