hkropinski Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Witam! Chciałbym kupić coś dla mojej kuzynki wg następujących kryteriów, moze macie jakies pomysły:D - cały ostatni rok była w ameryce - kupiła mi ipoda i full akcesoriów do niego - ma 20 lat - no i jest kuzynką hkropinskiego :D Na pewno wiecie o co mi chodzi, wraca po roku z podarunkiem, więc grzecznie by bylo / wypadało by także jej cos podarować zaznaczam ze chcialbym wydac na to gora 100 zł:P pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Nie wiem jak tam z umiejetnosciami, ale moze jakas ladna grafike stworz, wydrukuj w duzym formacie i wcisnij w antyrame? Akurat sie zmiescisz w 100zl ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Może dobrą zdrową polską wódkę, za którą na pewno się stęskniła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 kup paczkę prezerwatyw i wino i działaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 20 lat mniam, mniam, niech przyjedzie do Wro, już ja wymyśle prezent pokaż zdjęcie, bez zdjęcia nic nie wymyślimy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 kup paczkę prezerwatyw i wino i działaj ej ale to... kuzynka... to tak chyba nie bardzo "dzialac" mozna... albo moze to ja sie starzeje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 przestan mamy 21 wiek - wszystko wolno, powaznie pisze - pomysl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 eee.... to ja nie z tej epoki chyba jestem...;) to moze lepiej jakies fajne dildo? ;P [spam on] hindus sprawdz PM [spam off] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 o hindus grubo pojechales ^^ tez mam ladne kuzynki ale bez przesady ziom :) ~moze kup 4g Mary Jane :D ~ 100pln ~ na 2 osoby dluuuuzo jarania :P "nie propaguje "narkotykow" wszystko czysto teoretycznie; nigdy nic nie paliłem/jarałem" - jestesmy w 4rp w koncu :D niebiescy mają internet^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 "nie propaguje "narkotykow" wszystko czysto teoretycznie; nigdy nic nie paliłem/jarałem" Joint z Twoja ksywka ciezko w to uwierzyc... ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 ^^ nie chcesz nie musisz :P albo 2g + 0,5litra + heineken draft cośtam [ta beczka 5l heinekena] !! i wydane 100pln :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Reanimator dobrze prawi. Jeśli włożysz trochę w to serca to na pewno wypali. Prezenty robione są często milion razy lepsze od kupionych (chociaż iPodem bym nie pogardził :] ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 serwus :) za stówe to akurat byśsie zmieścił z zakupem "czarnej ksiegi animatora" z helionu. Druk na specjalne zamówienie. + przesyłka. A moze jakąś fajną domenke, i np. stronke do blogowania ? pozdrawiam i zycze powodzenia :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 100 na prezent!?:P Kurde ona do niedawna jeszcze setkami zielonych przewracala:P Kup jej stary wazon na jakims gruz-targu...baby lubia takie rzeczy :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 zabierz ją na dobre polskie żarełko którego dawno nie jadła a z upominkiem dopisuje się do reanimatorka, bo ciężko nam jest coś poradzić jak nie zna się osobiście osoby ---------------- hindus ale ta propozycja to raczej nie na miejscu, nawet jeżeli to nie był żart to mogłeś się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2007 dzieki za Wasze wszelkie pomysły;) hindus -> za bardzo to alkohol nie podpasi poniewaz na pewno spotkamy sie całą rodziną... wiesz... bedzie dziadzius i babunia:D... wiec raczej nie bede jej wręczać ani prezerwatyw ani %%:D ale moze na inna okazje:D zapewne cos namaluje w ps'ie i w antyrame wsadze;) fajny pomysł:) wszyscy, którym moge cos dać to dodam reputacji, dzięki i pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 prezerwatywe namaluj;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 ...nalozona na 0.7:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 patologia w czystej postaci ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Heh, jeśli lubi jakieś klimaty np. fantasy, to zrób jej stylizowany portret :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Jak masz jej fote gdzies to idz do jakiegos rysownika przemaluje ci na kartce wstawisz w ramke i bedzie prezent z PL dla USA :p albo kup jej czapke myszka-miki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 jakis ladny wisiorek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Jak masz jej fote gdzies to idz do jakiegos rysownika przemaluje ci na kartce wstawisz w ramke i bedzie prezent z PL dla USA :p albo kup jej czapke myszka-miki ;) heh juz lepiej odpalic photoshopa i tam sie pobawic filtrami aby wyszedl ladny obrazek jak malowany :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 dajesz taki obrazek do wywolania w jakimkolwiek salonie foto w rozmiarze np 30x60 i jest gitara. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 hehehe watek pokazuje ze jestesmy na forum graficznym nawet kuzynki by nie oszczedzili hehehehe ;) kup jej cos ładnego, proste :) ladne rzeczy ze srebra mozesz kupic za 100, wisiorek+ kolczyki np. rusz tyłek sprzed komputera i idz do jakiejs galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 e tam galerii od razu, na bazar do ruskich idz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 zafunduj jej piercing na jezyku, albo tatuaz na przodzie pupy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 a gdzie jest przód pupy?? ;> :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 tam gdzie gora nog i dol brzucha ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Kiedys piercingowalem, chetnie sie podejme tam...gdzie tadek mowi, brzuch cos tam nogi... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 ja umiem przemywac przed zabiegiem i podmuchac jakby bolalo po .. co do prezentu plyta, bizuteria, ksiazka - sprawdzone pewniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 serwus rusz tyłek sprzed komputera i idz do jakiejs galerii to podstęp ! nie odchodz od komputera ! podobno na zewnątrz świeci słońce i nie działa ctrl+Z . Nie daj sie wywabić. przed kompem jest bezpiecznie . allegro.pl polecam. pozdrawiam i życze powodzenia. jebnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 hmm nie czytalem wszytego ale moze harry potter?? albo jesli dala ipoda to podswiadomie liczyla na iPhona albo cos? Wogle wymyslanie prezentow to masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 iphone nie mieści się w limicie. ale z innych ajów imac by się sprawdził, ucieszyło by to ją z pewnością... serwus to podstęp ! nie odchodz od komputera ! podobno na zewnątrz świeci słońce potwierdzam, 3 dni temu widziałem na własne oczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 rusz tyłek sprzed komputera i idz do jakiejs galerii to podstęp ! nie odchodz od komputera ! podobno na zewnątrz świeci słońce i nie działa ctrl+Z . Nie daj sie wywabić. przed kompem jest bezpiecznie . no i własnie;) postanowiłem za radą kannu nie odchodzic od komputera;) nigdzy nie wiadomo co sie może czaic za rogiem;) z racji braku czasu postanowilem jednak niczego nie malować, po prostu nie ma kiedy. tak wiec zabralem sie za ps'a i cos jej tam połącze w calość, wstawię fikuśny cytacik, w ramę i bedzie git;) tylko jest jeden problem;) mam narazie cos takiego: myslełem o tym by po całej mapie chodziły sobie cartoonowe dzieciaczki, ale jak juz wspomnialem brakuje mi na to czasu, a do powrotu kuzynki coraz bliżej... oczywiście to co pokazuje to surowy stan mojej pracy, i byłbym wdzięczny za wszelkie porady, jak tu szybko cos wyskrobać zeby bylo ladnie. moze zamiast rysowania macie gotowe rysunki cartoonowych dzieciaków które bym mógł tu wkomponowac? pozatym nie zapominajcie ze moje umiejetnosci 2d są zdecydowanie niższe od 3d wiec cudów ode mnie nie wymagajcie:o a jezeli ktoś ma troszke wolnego czasu i spoooro dobrych chcęci to sam mógłby coś tu domalować, plik do zdjęcia w oryginalnym rozmiarze jest tutaj: KLIK. Rozdzielczość: 35xx x 28xx. bo z tego co przegladam 2d to widze ze w kilka minut potraficie czarowac wspaniale rzeczy, a niezapominajcie ze ona nie jest koneserem 2d;) pozdrawiam, mam nadzieje ze w miare zrozumiale wytlumaczylem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Samolot z czasow II w. sw? No daj spokuj ;). Wstaw jakiegos Boeing'a albo Air Busa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 dobra niesmiej sie:P taki byl w duzej rozdzielczosci i ladnie od boku i pasowal kolorystycznie do mapy:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 To Cie nie usprawiedliwia ;]. Przysiadz do tego i sie przyloz, bo sprawisz zawod kuzynce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 nie dość że myśliwiec z 2 wojny to jeszcze uzbrojony w bombę pod pokładem:D to bardziej wygląda na propagandowy plakat z czasów zimnej wojny. jeszcze ta lupa mówiąca "patrzcie polska jest taka mała! nasze lotnictwo rozniesie ich w tydzień!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 Valery :D:D:D:D to procz samolotów ktos ma jakies pomysly co tu zrobic? a moze ktos chce sobie troche porysowac:D? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 No nie nie nie... Ameryke zrób malutką w lupce. A Polske taki fisheye effect na pół obrazka. co do tekstu to patos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 O matko HK, ale kicz. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Valery :D:D:D:D to procz samolotów ktos ma jakies pomysly co tu zrobic? a moze ktos chce sobie troche porysowac:D? pozdrawiam rakietę v1 i może kilka lotniskowców :* a nad tym wszystkim międzynarodową stację kosmiczną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Najlepsze by było jakby kuzynka obrała kurs w drugą stronę, na turystę. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 rakietę v1 i może kilka lotniskowców :* a nad tym wszystkim międzynarodową stację kosmiczną :P Buehehe. I Europe na czerwono ze swastyka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 cruzh3r, ra -> ale to musi byc takie gigandtyczne bo to bedzie na kartce a4 wogule to zmienilem zdanie i autko bede szkicował :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 nie zmieniaj zdania, to dobre jest :P wprowadziłem jeszcze do tego troche dynamizmu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi