ttaaddeekk Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 (edytowane) stare zdjecia zaginely :/ update na koncu :F kupilem sobie aparat wiec posmiece tutaj conieco narazie zdjecie mamy :) Edytowane 1 Czerwiec 2009 przez ttaaddeekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 a jaki ? czy ja widze lekką fioletową poświate ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 2 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2007 no przednio sie pobawilem w psie ;) canona 300D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2007 dzisiejsza "sesja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 no Tadzik szalejesz normalnie, super fotkensy :) dla mnie najlepsza siec pajaka i ten stary konar :) super tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2007 dzienx, no jak hobby staje sie praca to trzeba sobie nowe znalezc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 dzienx, no jak hobby staje sie praca to trzeba sobie nowe znalezc :D hehhe no coś w tym jest :rolleyes: niezłe fotki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 Naprawdę nie cienkie, przedostatnia fotka wygląda najbardziej profesjonalnie:) reszta też dają radę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 4 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2007 thx :) a tak koczna Ci co mnie "denerwuja" rano ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 jak hobby jest praca to sie nie pracuje ;) super komarek heheheh e;) walnij mu raz w leb odemnie tez mnie wkurza ostatnio taki jeden ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Klicek to nie komar ! To ćma ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Tadek juz mi to powiedzial hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeRZyna Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Jak dla mnie pierwsze- najmocniejsze. Te oczy... Ale ćma też dobra. :) Aczkolwiek oczy mają trochę mniej wyrazu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 ćma,jak ćma,może weś jej dodaj jakieś tło w szopku, albo zrób drugie-ciekawsze ujęcie... ps:śmieszne,właśnie dałam upa swojej pracki- i też mi ktoś zarzuca, że oczy są bez wyrazu;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 5 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2007 narazie bawie sie aparatem bo w ciul ma jakis przyciskow, i nie wiem po co one, w sumie robie wszystko na manulalu, przyzwyczajenia z praktici ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeRZyna Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 ps:śmieszne,właśnie dałam upa swojej pracki- i też mi ktoś zarzuca, że oczy są bez wyrazu;D Bo ten "wyraz" to bardzo ważny jest! Czasem się go "robi" parasolem czy czymś- takie śliczne, migotające światełko (jak z mangi). ;) ttaaddeekk- baw się, wszyscy "eksperci" polecają praktykę, często jest to ich jedyna rada... Jeśli chodzi o bile to piksele trochę rażą po oczach. Może jednak mniejsza czułość? PS: Ale się wymądrzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 5 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2007 no za duze ziarno jest :/ trzba bedzie na jakiejs 50 robic :] tyle na dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadyy Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 O.O te jeziorko jest wypasne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 6 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2007 zapraszam do mołdawi na wakacje, wspaniale miejscowki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 Wybita szyba i konar sa świetne- takie...hmm...fotograficzne;) reszta jak foty z wakacji;) skupiaj sie na tym co jest oryginalne, co da pomysleć, co jest artystyczne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 od razu mi się skojarzyło z: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=39334 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 Kuuurde, wszystko mi sie podoba. :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 17 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2007 dzieki za komentarze Wybita szyba i konar sa świetne- takie...hmm...fotograficzne;) reszta jak foty z wakacji;) skupiaj sie na tym co jest oryginalne, co da pomysleć, co jest artystyczne:) narazie chcialem sie nauczyc obslugi aparatu :) bo wsumie moj 1szy, nie liczac praktici ktora sie bawilem jakies 5 lat temu, teraz juz trzeba bedzie skupic sie na kompozycji etc przy robieniu zdjec ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Hmm, mi jako amatorowi się podobają ;) Szczególnie #6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 thx jak ktoschce siepobawic w obrobke to tu jest oryginal, bo w sumie tonie mialem pomyslu http://tadeuszchmiel.com/368.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 co ty chcesz - foty bardzo dobre fajne kolory, kadry widać przemyślane i ze smakiem najbardziej mi sie podoba gośc z boku - siedzący na plaży i ptaszysko w piasku w USA musiał byś dac klauzule że żadne zwierze nie ucierpiało podczas zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 zdjęcie nr.4 powala jak dla mnie. Jest w nim jakiś ps czy coś, czy po prostu odpowiednia chwila i miejsce ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 pikSar thx :) _kuba_ kumpel sie zwiesil i siedzial tam 30m i sie nie ruszal o0 chyba z 50 fot mu nawalilem, a w psie dokleilem chmurki na niebie bo biale nie pasowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 cos ostatnio porobilem, cos odgrzebalem, wszelkie rady mile widzialne : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 jak dla mnie 4 rox:) 3 wygląda troche jak wklejka:P 1 ok ,drugie nudne jeszcze 6 i 9 mi się podoba:) na 12 nie bardzo wiem co uchwyciłeś pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 24 Marzec 2009 Autor Share Napisano 24 Marzec 2009 (edytowane) 13 14 15 16 Edytowane 24 Marzec 2009 przez ttaaddeekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 25 Marzec 2009 Autor Share Napisano 25 Marzec 2009 17 18 19 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 Genialne i klimatyczne ! Masz zmysl i oko :) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 26 Marzec 2009 Autor Share Napisano 26 Marzec 2009 hcpiter-dzieki 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 Hej, możesz powiedzieć co jest na 17 ? bo wygląda co najminej nieziemsko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 nie no na poziomie molekularnym zaczyna się zabawa :D, a na poważnie 14, 17, chgoć raczej w 18 jest ciekawszy układ, i 19, czy mi się wydaje czy jakieś paprochy się przypałętały i co za szkiełko jak można wiedzieć ? //pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 30 Marzec 2009 Autor Share Napisano 30 Marzec 2009 (edytowane) Ex3- skorupka jezownca (http://images.google.pl/images?q=jezowiec&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=pl&tab=wi) miriam-przypaletaly sie, ale dodaja uroku moim zdanie ;> szkielko to sonnar 135/3.5 i odwrotnie zalozony Pentacon 50/1.8 a zdjecia robione na canonie 300d kiedy pada deszcz, dzieci sie nudza ;) 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. bardziej ps niz fota ale co tam 31. Edytowane 30 Marzec 2009 przez ttaaddeekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Ooooo kuuuurdddeeeee. Wszystkie są kozackie. Naprawdę masz oko! Moje ulubione to 21, 14 i dwie pierwsze geometrie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2009 colgatte-dzieki, moje tez :) 32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 7 Kwiecień 2009 Share Napisano 7 Kwiecień 2009 Widać oko i rękę mistrza, kruca mi ostatnio nic nie wychodzi ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Kwiecień 2009 Share Napisano 7 Kwiecień 2009 bardzo fajne te wszystkie wodne zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 miriam- dzieki, ale moze bez przesasdy :> leander-thx, teraz zabawy z rdza 33. 34. 35. 36. 37. 38. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 37 i 38 chyba najlepsze, ciekawe kontrastowe zestawienie kolorków :). No i forma . //pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 33 - Ciekawa jest koncepcja tych pionow i poziomow, jakiejs dominanty i detalu, cieple, zimne. 35 - bardzo ladna lewa czesc kadru, bo czytaja sie dobrze 3 plany, po prawej stronie juz chaotycznie i wbrew natlokowi informacji ilosc planow zredukowala sie do dwoch 38 - swietny motyw, warto by potestowac rozne tla do niego, ta przestrzen za bardzo "wycina" zamiast jakos zadzialac wspolnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 10 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2009 miriam-dzieki leander- dzieki bardzo trafne uwagi, 38 porobie jeszcze pare zdjec jezeli jeszcze kolejaze nie wyzucili smieci ;) proboje przekonac sie do w&b photos 39. 40. 41. 42. 43. 44. 45. 46. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 BW bardzo się podobajo się ;), pytanko co do tego tematu to czy działania psujowe były w tym kierunku czy też bezpośrednie działanie ? 40 drugie, 41, Obiekt niestety ginie, ale zakładam że tak miało być. 43. Fantastic. 44. Można by się nieco do kadru przyczepić ;). Choć klimat mi się podoba. 45. Nr Uno, w tej sesji :) //pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2009 byly, ale tylko kontrasty podciagnolem 47. 48. 49. 50. 51. 52. 53. 54. 55. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Podobają mi się 50,54, przy 55 można by nieco popracować w psujku, zostawić krzesło jako główny plan a resztę nieco blurkiem. Pająka można by większego dać :). chociaż jako kontrapunkt dla ściany wygląda całkiem, całkiem. //pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi