Napisano 6 Październik 200717 l Autor Swietny modeling :) z checia bym przez maxwella to przepuscil ;D przez maxwella powiadasz... ;)
Napisano 6 Październik 200717 l Autor taki smaczek... iesy wstawione w scene przez firmę oświetleniową, ja dokonałem tylko renderu ale warto obejrzeć ;)
Napisano 6 Październik 200717 l no cudo;) naprawde mi siepodoba, nie wiem czy nawet nie lepsze niz poprzednie ujecia
Napisano 6 Październik 200717 l iesy psuja efekt ... na serio, sa kiepskie i render tez jest kiepski :(
Napisano 6 Październik 200717 l iesy faktycznie mogłyby być lepsze..nie jest źle ale coś mi sie wydaje ze w scenie ogólnie za jasno i dlatego tak wygląda..gdyby było ciemniej to chyba efekt byłby lepszy......
Napisano 6 Październik 200717 l niebo powinno byc o wiele ciemniejsze. IES'y slabe i bumb/disp dziwnie wyglada. ja bym raczej wiezy nie obcinal i chyba pasuje cam correction dodac. narazie troche nijako.
Napisano 3 Listopad 200717 l Autor Taki klimacik. Zabawa z mgłą. Doskwiera mi ciągły brak czasu na dokończenie i poprawienie niektórych elementów i wrzucenie do galerii. Mam nadzieję, że to kiedyś wreszcie nastapi;)
Napisano 3 Listopad 200717 l fajnie wyszlo to z mgłą, czegos jednak brakuje (moze brudu?, jakies zacieki itp dodaly by duzo realizmu scenie, bo teraz bardzo czysty ten budynek) - ale ogolnie bardzo mi sie podoba, i sledze prace stale :)
Napisano 3 Listopad 200717 l Autor Z tym „brudem i zaciekami” to mam trochę dylemat czy robić katedrę wierną oryginałowi, który jest czysty i wypielęgnowany jak nówka czy pójść raczej w mroczny klimat odbiegający od rzeczywistości. Oczywiście wariant pierwszy to jest pójście na łatwiznę tak mi się wydaje a wariantowi drugiemu nie wiem czy sprostam. Co do oświetlenia nocnego to klient zażyczył sobie wariant taki:
Napisano 4 Listopad 200717 l witam! Jestem początkującym grafikiem i dopiero poznaję techniki modelowania (używam 3DS Max'a). To co wyprawiacie na tym forum jest poprostu niesamowite. Mam pytanie odnośnie techniki modelowania tej katedry - jakim sposobem modelowałeś to koło nad głównym wejściem oraz ozdoby w oknach. Byłbym bardzo wdzięczny za info na ten temat. Ewentualnie gdyby ktoś mógł napisać jakim sposobem można wogóle się za to wziąć to byłoby miło :) Pozdrawiam.
Napisano 5 Styczeń 200817 l GRATULACJE!!! efekt jest wypasiony... ;) można by się czepiać, jednak nie ma sensu, niech to robią inni, bo Ja muszę pochwalić... ;)