Yasutoco Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 pracke robie w modo, napisze tyle zainteresowały mnie exotic'i i wyszukałem egzotyczną nazwe i wymodelowałem koenigsegg'a ( wipie wersja bez wlotów w bumperze przednim) :P podwozie: Nadwozie (przód) Tyłeczek exotic'a: Renderek Hi res widescreen: Modelik ma około 14k poly bez ms'a PS: A tera wasza opinia, jeżeli się nie podoba to jechać ostro !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 masz blueprinty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 No wygląda to niezle oby tak dalej. Felgi to prowizorka prawda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2007 tak fele to prowizorka będą te z CCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackVasi Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Zajebis... znaczy bardzo ładnie :D ale z tył mi ten środek jakos nie pasuje. Sam nie wiem czemu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Bumper to taki polski zderzak?? Tak samo jak goalkeeper to bramkarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 proporcje mi się wydają skopane, i to bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_new_B Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Rewelacja. Idzie Ci super. Bardzo ciekawi mnie finalny render z modo. Przy okazji: w której wersji modo pracujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2007 co do modo to mam problemy z renderami... nie znam się ale może cuś wyjdzie co do wersji modo to 203. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 pokaz Pan siatexa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Hmmm... jak dlamnie to krzywo :/ no ale jak nikt tego nie widzi to może ja mam coś z oczami *_* (puźno już) / a tak pozatym to fajnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 tak tak jest w paru miejscach krzywo ale reszta jest już zrobiona i czeka tylko na ostatnie materiały, na które się naczeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Czejasz? czy je robisz? =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 chyba za ostro krzywo raczej za duża odległość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 fajnie - jest pare niedorobek ale juz widac ogolny zarys - tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 nieźle :) Długo dłubiesz w modo?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 co długo to nie w modo siedze około 4 miesięcy tylko że z bardzo dużymi przerwami... przy programie siedziałem ok 2 misiecy... a w grafice od wtedy jak się zarejestrowałem tutej... Edit mam dość duzy problem bo zduplikowały mi się 2 meshe i nie wiem jak je pozmieniać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 ej a torrent nie przeszkadza Ci w pracy? bo widziałem że masz włączonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 torrent mi nie przeszkadza. mam 1,5 gb ramu i narazie wystarcza, za niedługo modernizacja kompa i będzie 2 gb na dh więc przyspieszny na renderach i przy malowaniu w modo. EDIT: z problem se prawie poradziłem (w maxie) i za niedługo będzie update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 no to up - sorry za tak długą przerwe ale fotosik i inne hostery zdjęć nie działały (pewnie przez firewalla) mat reflective z materiałem matowym: scenke zamierzam wymodelować do tego bo modo chyba nie obsługuje hdri :/ jeżeli ktoś by miał coś co by mi pomogło w renderze to proszę bardzo o pomoc PS: materiał przed obróbką w szopie EDIT: reszta w znaczeniu blacharka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 scenke zamierzam wymodelować do tego bo modo chyba nie obsługuje hdri :/ Modo obsługuje Hdri- dodajesz je w Environment jako Image Map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 dzieki zeet o tym to ja ni widział, bo jestem początkujący i dopiero co "przeszedłem z raczkowania do chodzenia na nogach, a do biegania jeszcze daleko" :P jeszcze jedno pytanko gdzie znaleźć fajne hdri za free ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 sporo niezgodności, głównie wloty, proporcje i ten kant na boku, zresztą dariusz Ci już pozaznaczał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombel Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 No materiał bardzo słaby jak narazie. co do HDRI to jak chcesz to podbij do mnie,dam Ci bardzo fajnego pdf'a gdzie jest opisane jak sobie w modo to wszystko ustawić i jeszcze przydatne triki do tego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 co do ostrego kantu to go nie zmienie, przód nadkole poprawione, fakt szyba u góry nie zmieniona nic jeszcze jedno, ta krawędź pod tą główną (czerwono) jest na oryginale, wloty to dopiero początek, na bp nicniepasuje z tad te błędy... EDIT wysokości od "głównej lini pojazdu" nie będe zmieniał za dużo roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi