xeav Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Efi Arazi School of Computer Science prezentuje ciekawą technikę skalowania zdjęc, pozwalającą na zachowanie proporcji skalując nieproporcjonalnie :). Warto zobaczyc. [link] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYmek Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Pokazywali to w tym roku na Siggraphie, ale przykłady nie były tak fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Świetne - tylko nia ma jakichkolwiek informacji na temat daty wydania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Pokazywali to w tym roku na Siggraphie, ale przykłady nie były tak fajne normalne ze pokazywali bo nawet na filmiku to widać lol xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Niezłe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYmek Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 normalne ze pokazywali bo nawet na filmiku to widać lol xD Miałem na myśli te dwie panie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Miałem na myśli te dwie panie. ohh I see - chciał bym sie tym pobawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathix Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Hehe niezła robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 no ciekawe...... chętnie potestuje jak wyjdzie tylko zastanawia mnie jak szybki to będzie łazić na domowym kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Miałem na myśli te dwie panie. ohh I see - chciał bym sie tym pobawic Też bym się chciał z tymi dwoma paniami pobawić ;) PS. czy tylko mi nie chce działać filmik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 A więc efekty z filmów klasy Z są możliwe. :) Niezłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 A więc efekty z filmów klasy Z są możliwe. :) Niezłe. ;) hehe, tak jeszcze pare lat i w jpg będzie można obrócić kamere żeby zobaczyć fotografa a w jego oku odbicie lecącego samolotu i przyjrzeć się kto siedzi przy oknie :) nic tylko czekać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 no fikołek nie przesadzaj, tak na prawdę to na razie raczej usuwamy informację z obrazu niż dodajem, a jak dodajemy to tylko szum i tło :D ale efekt naprawdę niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 łaaał Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Wgniata w ziemie. Ale by mi sie to przydalo dla tepych klientow ktorzy nie rozumieja czym sa PROPORCJE i dajac mi zdjecie panoramiczne oczekuja ze zmieszcze je ladnie na cienkim, pionowym bannerze (nie obracajac zdjecia oczywiscie). Rewelka - a wycinanie postaci z tla powala :D Jakze przydatne jesli nie lubimy kogos z rodziny a mamy go na zdjeciu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 ciekawe info :> http://www.techcrunch.com/2007/08/28/adobe-hires-co-inventor-of-image-resizer-technology Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi