Diegooo Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 Witam Oto moja pierwsza praca na forum ( mam nadzieję ze nie ostatnia :P ) Oczywiście altanka nie jest wolna od błędów, ale już nie miałem siły z tym wszystkim walczyć, więc wrzucam tak jak wyszło.
Orangegraphics Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 i nawet ten lekki glow( dodałeś, prawda?) fajnie wygląda. po prostu rzetelna pracka;)
Yaro16 Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 Miodne światło.textury tez super poziom. pozdr0
JunioR Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 niezly start na forum! oby tak dalej :) pozdr.
floo Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 dobra robota i oby tak dalej chłopie a daleko zajdziesz... ;)
Touch Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 Ostre wejście;)) Pięknie wyszło, jedyne do czego się można przyczepić, to zielony wzór na 'obrusie', IMO zbyt intensywny i trochę odwraca uwagę. Dalej: trochę za szerokie szpary między deskami. Ostatnia kwestia, to jak komponuje się wisząca donica, trochę chaos tam jest i gubi głębię. Ogólnie na duży +;) Witamy na forum;) Pozdr
streaker Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 Żeby nie było tak pięknie: szczeliny w podłodze wyglądają jakby mażna było się w nie po kolano zapaść :P poza tym mnie się podoba
Ania Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 bardzo ładne, w pierwszej chwili myślałam że zdjęcie super światełko, i jakoś szczególnie spodobały mi się deski u sufitu jedyne co to mapping na stołowej nodze należałoby obrócić o 90 stopni.
Gość Raffaello Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 widać że u ciebie wakacje się jeszcze nie kończą! świetna pracka, jak zdjęcie! niezły wjazd na forum! pozdro
Diegooo Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Napisano 24 Sierpień 2007 dzięki za takie komentarze, spodziewałem się ostrzejszej krytyki a tu prosze jakie zaskoczenie :D Jesli chodzi o świato to jest to hdri+ direct. Kolory i kontrast podciągnołem trochę w frame buferze no i oczywiście na koniec dodalem glow w pphotoshopie.
Rekomendowane odpowiedzi