Napisano 23 Sierpień 200717 l Witam Oto moja pierwsza praca na forum ( mam nadzieję ze nie ostatnia :P ) Oczywiście altanka nie jest wolna od błędów, ale już nie miałem siły z tym wszystkim walczyć, więc wrzucam tak jak wyszło.
Napisano 23 Sierpień 200717 l i nawet ten lekki glow( dodałeś, prawda?) fajnie wygląda. po prostu rzetelna pracka;)
Napisano 23 Sierpień 200717 l Ostre wejście;)) Pięknie wyszło, jedyne do czego się można przyczepić, to zielony wzór na 'obrusie', IMO zbyt intensywny i trochę odwraca uwagę. Dalej: trochę za szerokie szpary między deskami. Ostatnia kwestia, to jak komponuje się wisząca donica, trochę chaos tam jest i gubi głębię. Ogólnie na duży +;) Witamy na forum;) Pozdr
Napisano 23 Sierpień 200717 l Żeby nie było tak pięknie: szczeliny w podłodze wyglądają jakby mażna było się w nie po kolano zapaść :P poza tym mnie się podoba
Napisano 23 Sierpień 200717 l bardzo ładne, w pierwszej chwili myślałam że zdjęcie super światełko, i jakoś szczególnie spodobały mi się deski u sufitu jedyne co to mapping na stołowej nodze należałoby obrócić o 90 stopni.
Napisano 24 Sierpień 200717 l widać że u ciebie wakacje się jeszcze nie kończą! świetna pracka, jak zdjęcie! niezły wjazd na forum! pozdro
Napisano 24 Sierpień 200717 l Autor dzięki za takie komentarze, spodziewałem się ostrzejszej krytyki a tu prosze jakie zaskoczenie :D Jesli chodzi o świato to jest to hdri+ direct. Kolory i kontrast podciągnołem trochę w frame buferze no i oczywiście na koniec dodalem glow w pphotoshopie.