Napisano 3 Wrzesień 200717 l a mi sie wydaje ze lepiej by wyszlo gdybys wymodelowal całosc a potem robił w okolicach ust rowki imitujace oddzielna plaszczyzne maski.
Napisano 3 Wrzesień 200717 l Autor a mi sie wydaje ze lepiej by wyszlo gdybys wymodelowal całosc a potem robił w okolicach ust rowki imitujace oddzielna plaszczyzne maski. ze co ? :D nie kumam :)
Napisano 3 Wrzesień 200717 l Ja chyba kumam, chodzi o to żeby maska przylegała dokładnie do twarzy i tylko jej powierzchnia była o kilka mm wyższa nic skóry:D Jakoś dziwnie to wytłumaczyłem ale tak by było lepiej chyba. I tak jest super;)
Napisano 3 Wrzesień 200717 l Autor aha :D no ale mniej wiecej tak jest, z tym ze robie jako osobny model gdyz latwiej detal dodawac :) sobie wymyslilem ze bedzie maska z materialu (skory) wiec beda tez szwy... z jednego obiektu ciezko to zrobic tzw nieciezko ale jest wiecej zachodu gdyz musze zrobic proste linie idace od policzkow do konca nosa i od policzkow do szyji siatka by sie popsula a tak wyglada good :P
Napisano 3 Wrzesień 200717 l Jak dla mnie teraz jest super maska ma fajny kształt no i najważniejsze że dobrze współgra z twarzą.
Napisano 3 Wrzesień 200717 l Gitara. Wszystko fajnie, no moze poza wglebieniem pod nosem ale powiedzmy ze tego nie widze :) Dobrze wykombinowales z osobnym obiektem, rzeczywiscie bedzie latwiej z siata.
Napisano 4 Wrzesień 200717 l pierwsze model jaki wykonales byl duzo lepsze bardziej kojarzyl mi sie z tym komiksowym batmanem ale bede bacznie obserwowal :)
Napisano 4 Wrzesień 200717 l Autor Witam!! dzieki za komentsy :) maska bedzie tak wygladac, teraz zabieram sie za detale maski :) pozdro
Napisano 4 Wrzesień 200717 l spoko - nawet dobrze sie zapowiada, tylko ten nos coś za ostry. Btw przeciez masz juz jakiegos batmana w portfolio :D
Napisano 4 Wrzesień 200717 l Autor spoko - nawet dobrze sie zapowiada, tylko ten nos coś za ostry. Btw przeciez masz juz jakiegos batmana w portfolio :D nos zostaje osty :D hehe batmanow to ja mam w portfolio dwoch jeden highpoly drugi lowpoly :P
Napisano 4 Wrzesień 200717 l sweeet ! :D zdecyduj sie na okolice oczu :) ja bym zrobil takie ostre szatanskie :D
Napisano 4 Wrzesień 200717 l Autor klicek--> dzieki :D hehe za pozno zobaczylem twojego posta :D ale nie bede zmienial juz ich tylko (chyba) jeszcze pododaje pare rzeczy bo mi sie podobaja :D choc jak cos fajnego doradzicie kto wie :P co sadzicie o "szwach" mmi sie wydaje ze za mlae sa ?
Napisano 4 Wrzesień 200717 l popraw te łuki brwiowe bo śmiesznie wygląda. Szwy są spoko - nie zmieniaj.
Napisano 4 Wrzesień 200717 l Autor popraw te łuki brwiowe bo śmiesznie wygląda. Szwy są spoko - nie zmieniaj. jak dla mnie nie wygladaj smiesznie :D mi sei podobaja :P
Napisano 4 Wrzesień 200717 l hehe... jak sie na nią samą patrzy to mam takie wrażenie że sam Lord Vader świdruje mnie tymi pustymi oczami :P P.S. No może trochę zrelaksuje te łuki troszku..bo strasznie są umięśnione.... wygląda to trochę jak by batman siedział przed lustrem i godzinami ćwiczył mięśnie czoła :P Pozdrawiam :)
Napisano 4 Wrzesień 200717 l Autor Juniro--> dzieki :P Mortom-->zauwaz ze luki brwiowe na masce to nie sa luki brwiowe bruce wayne'a tylko maski i maja wygladac groznie maja budzic lek itp.
Napisano 4 Wrzesień 200717 l No dobra model jest fajny nawet bardzo ale denerwuje mnie tylko to że kopiujesz modele Kolbiego... cya
Napisano 4 Wrzesień 200717 l No dobra model jest fajny nawet bardzo ale denerwuje mnie tylko to że kopiujesz modele Kolbiego... cya Jedna z najlepszych metod kopiowanie odpowiednio dobrej pracki i dążenie do osiągnięcia jej poziomu. Zresztą, jak zrobi batka to potem może coś innego, a doświadczenie zdobyte na tym modelu będzie tylko procentowało. Poniekąd nie wiem czy tak bardzo podobne są te Batmany do siebie. Nielot dajesz dalej. Ja bym może nad kształtem szczeki i ust popracował, bo imo są mało groźne. Za mało testosteronu w tej facjacie.
Napisano 4 Wrzesień 200717 l zauwaz ze luki brwiowe na masce to nie sa luki brwiowe bruce wayne'a tylko maski i maja wygladac groznie maja budzic lek itp. co nie zmienia faktu że wyglądają komicznie :D zrobisz jak zechcesz. Aha i o ile dobrze pamietam w 'batman begins' to wcięcie było znacznie mniejsze - to na ryjka, a prezentowało się lepiej (imo)
Napisano 4 Wrzesień 200717 l Autor WitaM!! wizz--> hehe kopiuje w jakim sensie, bo wedlug mnie nie :P od dluuuuzeszego czasu chodzil mi po glowie batman :) choc z drugiej strony jak ktos zrobil pierwszy jakis model to drugi juz kopiuje ? to wszyscy kogos kopijemy :P _kuba_--> jesli chodzi o usta to bedzie morphing i bedzie grozna mina beda tez zeby ale to poznie j:) MOYB-->wedlug mnie nie wygladaja komicznie :D a na begins'ie sie nie wzorowalem :) hkropinski--> spoko, ale i tak zostaje... :)
Napisano 4 Wrzesień 200717 l nie jest zła ale te łuki nie dają mi spokoju - poprostu za bardzo wytłoczone, odnosze takie wrażenie. I nie skracaj mnie do MOYBA bo pożałujesz xD
Napisano 4 Wrzesień 200717 l Autor nie jest zła ale te łuki nie dają mi spokoju - poprostu za bardzo wytłoczone, odnosze takie wrażenie. I nie skracaj mnie do MOYBA bo pożałujesz xD hehehe chcialem chcialem napisac hindus wiec co wolisz MYOB czy hindus ? twoj wybor ;) a bylo nie zmieniac nicka :D dobra zobacze co da sie z lukami zrobic a i nazwe je MYOB :D
Napisano 4 Wrzesień 200717 l aha no dobra to dawaj updaty :D tylko mi to popraw albo pokaż mi wersje z mniejszym wytłoczeniem - a tak poza to nie mam zastrzeżen żeby nie napisać miodzio :*
Napisano 4 Wrzesień 200717 l Autor aha no dobra to dawaj updaty :D tylko mi to popraw albo pokaż mi wersje z mniejszym wytłoczeniem - a tak poza to nie mam zastrzeżen żeby nie napisać miodzio :* hehe tak na szybko zrobilem inaczej (hehe mala roznica) :D jeszcze nie jest to to co chcesz(?) :D jutro dam mniejsze wytloczenia :D ale kurde podoba mi sie nowa wersja szczegolnie ta ostra kreska tak jakby na brwi :D
Napisano 4 Wrzesień 200717 l Bomba - przy takiej wersji bym obstawał. Btw zamierzasz robić dodakowo scene do niego czy sam model ?
Napisano 4 Wrzesień 200717 l Autor Bomba - przy takiej wersji bym obstawał. Btw zamierzasz robić dodakowo scene do niego czy sam model ? nawet nie wiesz jak sie ciesze :P jak luki zostana zatwierdzone to zostana ochrzczone twoim nickiem (wybor nalezy do ciebie jaka wersja nick'a ;) ) planuje taka mini scene czyli malo dodatkow aby sie nie narobic a zeby przypominalo scene a nie sam model :) ale narazie nie myslalem co konkretnie wiem ze bedzie ciemno i ze beda nietoperze :P a tak na marginesie dzieki za czepianie sie tych brew :D:D bo jak teraz patrze na poprzednie to hmmm hahahaha Ja go znam! Znam nielota! To Mój kolega! Znam go! ekstra. hmmm chveti kto to? nie znam tego pana :D:D dzieki :P:P
Napisano 4 Wrzesień 200717 l nie no pewnie, już jest to nie zmieniaj, ale zobacz sobie na tą referencje - jest bardziej agresywna, a mimo wszystko prosta;) co nie znaczy ze twoja jest brzydka
Napisano 4 Wrzesień 200717 l Autor nie no pewnie, już jest to nie zmieniaj, ale zobacz sobie na tą referencje - jest bardziej agresywna, a mimo wszystko prosta;) co nie znaczy ze twoja jest brzydka hk przeciez to jest paskudne :D normalnie okropne brwi :D praktycznie wszystkie luki brwiowe batmana z filmow mi sie nie podobaja
Napisano 4 Wrzesień 200717 l no maska bardzo fajna, jedynie co mógłbyś zmienić to dodać trochę agresywności, ale nic poza tym.
Napisano 4 Wrzesień 200717 l nie - te odpadają, rzeczywiscie paskuda, zresztą brwi to nie wszystko - całą złośc będziesz musiał jeszcze wydobyć z grymasu twarzy oraz co najważniejsze oddać za pośrednictwem oczu.
Napisano 4 Wrzesień 200717 l To ciekawe kto zaczoł tą zabawe zeby inni mogli kopiować :D ale nie ważne :) czekam na więcej :)
Napisano 5 Wrzesień 200717 l usta bym poprawil i krawedz maski tej na srodku kolo nosa no i nos tej maski, jak skonczysz modelowac to podzucilbys model bo mam ochote gojakos fajnie wyrenderowac :)
Napisano 5 Wrzesień 200717 l Autor Witam!! hindus--> patrzalki dobrze poprostu takie jest zludzneie bo obnizylem w masce dolna krawedz lini oka :) kuba--> facjata zostaje :) a tu poczatek cialka :)
Napisano 5 Wrzesień 200717 l No i dobre podejście, jak będziesz tyle razy wszystko poprawiał to w życiu nie ukończysz tej scenki pod CGAwarda:D Batman bardzo ładny :)
Napisano 6 Wrzesień 200717 l Spróbuj może wyostrzyć (zaznaczyć) mu szczękę, teraz jest trochę za bardzo opuchnięty http://www.cameron-stewart.com/blog/batman.jpg Ogólnie z tym Barmanem to jest trudny temat, ponieważ każdy ma trochę inne wyobrażenie jak powinien wyglądać, mi zawsze bardziej pasował ten z kreskówek, które kiedyś leciały w TV
Napisano 6 Wrzesień 200717 l Autor Witam!! dzieki za komentsy :) briz--> szczeka jak i cala facjata zostaja niezmienione :) chcialem zeby wlasnie byl lekko opuchniety taki "gruby" na twarzy :)
Napisano 6 Wrzesień 200717 l Ten środkowy mięsień na brzuchu może za bardzo "obwisły" jest, reszta cool. Już Cię nie będę męczył o ten face lifting :)
Napisano 7 Wrzesień 200717 l Autor dzieki za posty :) rece sa "napoczete", napewno ulegna duzej zmianie :)