nielot007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 a mi sie wydaje ze lepiej by wyszlo gdybys wymodelowal całosc a potem robił w okolicach ust rowki imitujace oddzielna plaszczyzne maski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 a mi sie wydaje ze lepiej by wyszlo gdybys wymodelowal całosc a potem robił w okolicach ust rowki imitujace oddzielna plaszczyzne maski. ze co ? :D nie kumam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Ja chyba kumam, chodzi o to żeby maska przylegała dokładnie do twarzy i tylko jej powierzchnia była o kilka mm wyższa nic skóry:D Jakoś dziwnie to wytłumaczyłem ale tak by było lepiej chyba. I tak jest super;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 aha :D no ale mniej wiecej tak jest, z tym ze robie jako osobny model gdyz latwiej detal dodawac :) sobie wymyslilem ze bedzie maska z materialu (skory) wiec beda tez szwy... z jednego obiektu ciezko to zrobic tzw nieciezko ale jest wiecej zachodu gdyz musze zrobic proste linie idace od policzkow do konca nosa i od policzkow do szyji siatka by sie popsula a tak wyglada good :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Jak dla mnie teraz jest super maska ma fajny kształt no i najważniejsze że dobrze współgra z twarzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Gitara. Wszystko fajnie, no moze poza wglebieniem pod nosem ale powiedzmy ze tego nie widze :) Dobrze wykombinowales z osobnym obiektem, rzeczywiscie bedzie latwiej z siata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 pierwsze model jaki wykonales byl duzo lepsze bardziej kojarzyl mi sie z tym komiksowym batmanem ale bede bacznie obserwowal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 no coraz lepiej coraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Witam!! dzieki za komentsy :) maska bedzie tak wygladac, teraz zabieram sie za detale maski :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 spoko - nawet dobrze sie zapowiada, tylko ten nos coś za ostry. Btw przeciez masz juz jakiegos batmana w portfolio :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 spoko - nawet dobrze sie zapowiada, tylko ten nos coś za ostry. Btw przeciez masz juz jakiegos batmana w portfolio :D nos zostaje osty :D hehe batmanow to ja mam w portfolio dwoch jeden highpoly drugi lowpoly :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 sweeet ! :D zdecyduj sie na okolice oczu :) ja bym zrobil takie ostre szatanskie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 klicek--> dzieki :D hehe za pozno zobaczylem twojego posta :D ale nie bede zmienial juz ich tylko (chyba) jeszcze pododaje pare rzeczy bo mi sie podobaja :D choc jak cos fajnego doradzicie kto wie :P co sadzicie o "szwach" mmi sie wydaje ze za mlae sa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 popraw te łuki brwiowe bo śmiesznie wygląda. Szwy są spoko - nie zmieniaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 popraw te łuki brwiowe bo śmiesznie wygląda. Szwy są spoko - nie zmieniaj. jak dla mnie nie wygladaj smiesznie :D mi sei podobaja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 wow, w koncu jakis fajny batman :D odzczep sie od "szwow" bo sa git! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 hehe... jak sie na nią samą patrzy to mam takie wrażenie że sam Lord Vader świdruje mnie tymi pustymi oczami :P P.S. No może trochę zrelaksuje te łuki troszku..bo strasznie są umięśnione.... wygląda to trochę jak by batman siedział przed lustrem i godzinami ćwiczył mięśnie czoła :P Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Juniro--> dzieki :P Mortom-->zauwaz ze luki brwiowe na masce to nie sa luki brwiowe bruce wayne'a tylko maski i maja wygladac groznie maja budzic lek itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 nono batman pierwsza klasa tylko łuki brwiowe trochę dziwnie wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 No dobra model jest fajny nawet bardzo ale denerwuje mnie tylko to że kopiujesz modele Kolbiego... cya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 No dobra model jest fajny nawet bardzo ale denerwuje mnie tylko to że kopiujesz modele Kolbiego... cya Jedna z najlepszych metod kopiowanie odpowiednio dobrej pracki i dążenie do osiągnięcia jej poziomu. Zresztą, jak zrobi batka to potem może coś innego, a doświadczenie zdobyte na tym modelu będzie tylko procentowało. Poniekąd nie wiem czy tak bardzo podobne są te Batmany do siebie. Nielot dajesz dalej. Ja bym może nad kształtem szczeki i ust popracował, bo imo są mało groźne. Za mało testosteronu w tej facjacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 zauwaz ze luki brwiowe na masce to nie sa luki brwiowe bruce wayne'a tylko maski i maja wygladac groznie maja budzic lek itp. co nie zmienia faktu że wyglądają komicznie :D zrobisz jak zechcesz. Aha i o ile dobrze pamietam w 'batman begins' to wcięcie było znacznie mniejsze - to na ryjka, a prezentowało się lepiej (imo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 ta maska mało batmanowata:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 WitaM!! wizz--> hehe kopiuje w jakim sensie, bo wedlug mnie nie :P od dluuuuzeszego czasu chodzil mi po glowie batman :) choc z drugiej strony jak ktos zrobil pierwszy jakis model to drugi juz kopiuje ? to wszyscy kogos kopijemy :P _kuba_--> jesli chodzi o usta to bedzie morphing i bedzie grozna mina beda tez zeby ale to poznie j:) MOYB-->wedlug mnie nie wygladaja komicznie :D a na begins'ie sie nie wzorowalem :) hkropinski--> spoko, ale i tak zostaje... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 nie jest zła ale te łuki nie dają mi spokoju - poprostu za bardzo wytłoczone, odnosze takie wrażenie. I nie skracaj mnie do MOYBA bo pożałujesz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 nie jest zła ale te łuki nie dają mi spokoju - poprostu za bardzo wytłoczone, odnosze takie wrażenie. I nie skracaj mnie do MOYBA bo pożałujesz xD hehehe chcialem chcialem napisac hindus wiec co wolisz MYOB czy hindus ? twoj wybor ;) a bylo nie zmieniac nicka :D dobra zobacze co da sie z lukami zrobic a i nazwe je MYOB :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 aha no dobra to dawaj updaty :D tylko mi to popraw albo pokaż mi wersje z mniejszym wytłoczeniem - a tak poza to nie mam zastrzeżen żeby nie napisać miodzio :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 aha no dobra to dawaj updaty :D tylko mi to popraw albo pokaż mi wersje z mniejszym wytłoczeniem - a tak poza to nie mam zastrzeżen żeby nie napisać miodzio :* hehe tak na szybko zrobilem inaczej (hehe mala roznica) :D jeszcze nie jest to to co chcesz(?) :D jutro dam mniejsze wytloczenia :D ale kurde podoba mi sie nowa wersja szczegolnie ta ostra kreska tak jakby na brwi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Bomba - przy takiej wersji bym obstawał. Btw zamierzasz robić dodakowo scene do niego czy sam model ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Ja go znam! Znam nielota! To Mój kolega! Znam go! ekstra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Bomba - przy takiej wersji bym obstawał. Btw zamierzasz robić dodakowo scene do niego czy sam model ? nawet nie wiesz jak sie ciesze :P jak luki zostana zatwierdzone to zostana ochrzczone twoim nickiem (wybor nalezy do ciebie jaka wersja nick'a ;) ) planuje taka mini scene czyli malo dodatkow aby sie nie narobic a zeby przypominalo scene a nie sam model :) ale narazie nie myslalem co konkretnie wiem ze bedzie ciemno i ze beda nietoperze :P a tak na marginesie dzieki za czepianie sie tych brew :D:D bo jak teraz patrze na poprzednie to hmmm hahahaha Ja go znam! Znam nielota! To Mój kolega! Znam go! ekstra. hmmm chveti kto to? nie znam tego pana :D:D dzieki :P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 nie no pewnie, już jest to nie zmieniaj, ale zobacz sobie na tą referencje - jest bardziej agresywna, a mimo wszystko prosta;) co nie znaczy ze twoja jest brzydka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 nie no pewnie, już jest to nie zmieniaj, ale zobacz sobie na tą referencje - jest bardziej agresywna, a mimo wszystko prosta;) co nie znaczy ze twoja jest brzydka hk przeciez to jest paskudne :D normalnie okropne brwi :D praktycznie wszystkie luki brwiowe batmana z filmow mi sie nie podobaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 no maska bardzo fajna, jedynie co mógłbyś zmienić to dodać trochę agresywności, ale nic poza tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 nie - te odpadają, rzeczywiscie paskuda, zresztą brwi to nie wszystko - całą złośc będziesz musiał jeszcze wydobyć z grymasu twarzy oraz co najważniejsze oddać za pośrednictwem oczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 To ciekawe kto zaczoł tą zabawe zeby inni mogli kopiować :D ale nie ważne :) czekam na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 usta bym poprawil i krawedz maski tej na srodku kolo nosa no i nos tej maski, jak skonczysz modelowac to podzucilbys model bo mam ochote gojakos fajnie wyrenderowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 patrzałki nizej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Ta twarz ma się nijak do tej maski, musisz poprawić tę facjatę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Witam!! hindus--> patrzalki dobrze poprostu takie jest zludzneie bo obnizylem w masce dolna krawedz lini oka :) kuba--> facjata zostaje :) a tu poczatek cialka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 No i dobre podejście, jak będziesz tyle razy wszystko poprawiał to w życiu nie ukończysz tej scenki pod CGAwarda:D Batman bardzo ładny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 bardzo ładny model, mi się podoba więc czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Spróbuj może wyostrzyć (zaznaczyć) mu szczękę, teraz jest trochę za bardzo opuchnięty http://www.cameron-stewart.com/blog/batman.jpg Ogólnie z tym Barmanem to jest trudny temat, ponieważ każdy ma trochę inne wyobrażenie jak powinien wyglądać, mi zawsze bardziej pasował ten z kreskówek, które kiedyś leciały w TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Witam!! dzieki za komentsy :) briz--> szczeka jak i cala facjata zostaja niezmienione :) chcialem zeby wlasnie byl lekko opuchniety taki "gruby" na twarzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Ten środkowy mięsień na brzuchu może za bardzo "obwisły" jest, reszta cool. Już Cię nie będę męczył o ten face lifting :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 o gitara , dałeś czadu!! zapowiada sie mniam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 dzieki za posty :) rece sa "napoczete", napewno ulegna duzej zmianie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi