Napisano 23 Wrzesień 200717 l Już wiem jak działa marketing Zrobiłeś oficjalne podziękowanie w pierwszym poście i każdy chce być ankietowany Nie, to po prostu perspektywa bezinteresownej pomocy bliźniemu w potrzebie tak wszystkich przyciąga :)
Napisano 23 Wrzesień 200717 l dają repy za ankiete ? to może jeszcze raz wypełnie :) a poważnie a bałeś się że nie bedzie odzewu, Hubercie
Napisano 23 Wrzesień 200717 l chveti -> wiadomo ze to nie z czystego serca dla hkropinskiego;p a ty chyba nie rozwiązałeś ankiety?;P bo nie wiem czy cie dopisać do vipów;PP:D:* Jak VIP'ów to rozwiązałem :D Jak nie...to też ;) [edit] A już myślałem że mnie 2 razy wpiszesz : > :D
Napisano 26 Wrzesień 200717 l ok - gotowe, popieram inicjatywe takich ankiet - można dowiedzieć się ciekawych info
Napisano 26 Wrzesień 200717 l Autor Dziękuję wszystkim za tak liczne wypełnienie ankiety;) Oczywiście nie spodziewałem się ze tyle osób zechce mi pomóc... szczerze to wątpiłem czy komukolwiek będzie się chciało to wypełniać:D. Ankieta z chwilą napisania tego postu zostaje zamknięta, powinienem to zrobić już dawno bo wymagane minimum dla mnie to 50 wypełnień. Liczbę tą przekroczyłem trzykrotnie z czego jestem bardzo zadowolony;) Jeszcze raz wszystkim dziękuję i pozdrawiam.