Waginus Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Witam....DonMario zamieścił swój świetny tutorial do body painta więc wysmażyłem taką główkę bo chciałem sprawdzić czy umiem.W sumie miała być to sama głowa...teraz dłubie całe ciało.Całość oczywiście LP.Heh - narazie około 1300 faceów jest.No i włosy z przymrużeniem oka :P no i same google - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 no i gitara, chociaz na szybkach googlowych bym specular zwiekszyl!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 mogłeś wymazać nazwę obiektywu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Na razie bardzo fajnie, ale włoski trochę psują efekt. Może spróbuj zrobić z nimi coś ciekawszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Buźka niczego sobie, wyszło na to, że umiesz:) Ale na włosy pożałowałeś trisów i przesadziłeś z profilowaniem górnej wargi. Fajnie, że postać się pojawiła bo się wszyscy zabrali za modelowanie złomu:p pozdrówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 wporzo - sama buzka nawet daje rade (troche usta poprawic i bedzie :) ale wlosy suabo - malo geometri i textura taka se.... no i gogle jako takie moga byc ale to jak je umiesciles to tez nie bardzo - moze domodeluj jej troche szyi i barkow i przenies gogle na szyje a wloski popraw i bedzie malina :) psoapsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nS Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Zrób ją łysą... Będzie oryginalnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 fajnie :) wiadomo wlosy... twarz tez hmmm ma w sobie cos dziwnego ale nie wiem co konkretnie, moze to wina policzkow... ale jest bardzo fajna :) gogle wogole nie masuja do glowy tzw ftorek chyba dobrze radzi :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 ładnie zrobiona twarzyczka:] choć jest dziwne wrażenie jakby od oczy do końcików ust była zaaaa duża odległość hmm może to proporce ? czoło za małe? okularki z przodu b.fajne ale po bokach jakby textura była słabsza :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Google Canona :D tez takie chce :p a ogolnie bardzo fajnie sie prezentuje :) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 ładna buzia wyszła : ), ja bym jednak zlikwidował jej te włosy, lub tez wrzucil torche poly coby miały ładniejsza bryłe bo straszni kanciate, jesli juz wruzcasz tego typu plany i alfą to dobrze byloby zorbic pod spodem całą głowę i na niej naniesc tex włosów nie byloby tech czarych miejsc i efket bylby lepszy gogle wszyly całkiem fajne , moze mogłby byc troszke wieksze czy szersze? oglnie moza by troche jezcze pobawiac sie z kolorkiem moze popacać tu i tam pędzelkiem żeby troche zniwelowac bezposredni fotkowy klimat ale to juz opcjonalnie :), fajnie ze przydał Ci sie tutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waginus Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Dzięki za commentsy.Jak osiągne zadowalający wygląd całej rzeźby to zabiore się za poprawki. Narazie przypomina "składaka" ale taki mam styl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 E, no całkiem fajnie:) Nie jestem pewien, ale chyba ma zbyt masywne nogi (w stosunku do reszty ciała), może uda za tęgie? Pokaż rzuty jeszcze to może się ktoś przyczepi do czegoś:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 świetna lala, według mnie nogi mogą spoko zostac są w sam raz , mozna jedynie uda zrobić masywniejsze, moze widziales jeden z trailerów z hellgate london? tam jest tak swietna laska zrobiona przez sze jones, uda ma masywne i są malinka , w kazdym razie mnie sie narazie to podoba : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi