Napisano 25 Wrzesień 200717 l Witam....DonMario zamieścił swój świetny tutorial do body painta więc wysmażyłem taką główkę bo chciałem sprawdzić czy umiem.W sumie miała być to sama głowa...teraz dłubie całe ciało.Całość oczywiście LP.Heh - narazie około 1300 faceów jest.No i włosy z przymrużeniem oka :P no i same google -
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Na razie bardzo fajnie, ale włoski trochę psują efekt. Może spróbuj zrobić z nimi coś ciekawszego.
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Buźka niczego sobie, wyszło na to, że umiesz:) Ale na włosy pożałowałeś trisów i przesadziłeś z profilowaniem górnej wargi. Fajnie, że postać się pojawiła bo się wszyscy zabrali za modelowanie złomu:p pozdrówki!
Napisano 25 Wrzesień 200717 l wporzo - sama buzka nawet daje rade (troche usta poprawic i bedzie :) ale wlosy suabo - malo geometri i textura taka se.... no i gogle jako takie moga byc ale to jak je umiesciles to tez nie bardzo - moze domodeluj jej troche szyi i barkow i przenies gogle na szyje a wloski popraw i bedzie malina :) psoapsa
Napisano 25 Wrzesień 200717 l fajnie :) wiadomo wlosy... twarz tez hmmm ma w sobie cos dziwnego ale nie wiem co konkretnie, moze to wina policzkow... ale jest bardzo fajna :) gogle wogole nie masuja do glowy tzw ftorek chyba dobrze radzi :) pozdro
Napisano 27 Wrzesień 200717 l ładnie zrobiona twarzyczka:] choć jest dziwne wrażenie jakby od oczy do końcików ust była zaaaa duża odległość hmm może to proporce ? czoło za małe? okularki z przodu b.fajne ale po bokach jakby textura była słabsza :(
Napisano 27 Wrzesień 200717 l Google Canona :D tez takie chce :p a ogolnie bardzo fajnie sie prezentuje :) Powodzenia
Napisano 28 Wrzesień 200717 l ładna buzia wyszła : ), ja bym jednak zlikwidował jej te włosy, lub tez wrzucil torche poly coby miały ładniejsza bryłe bo straszni kanciate, jesli juz wruzcasz tego typu plany i alfą to dobrze byloby zorbic pod spodem całą głowę i na niej naniesc tex włosów nie byloby tech czarych miejsc i efket bylby lepszy gogle wszyly całkiem fajne , moze mogłby byc troszke wieksze czy szersze? oglnie moza by troche jezcze pobawiac sie z kolorkiem moze popacać tu i tam pędzelkiem żeby troche zniwelowac bezposredni fotkowy klimat ale to juz opcjonalnie :), fajnie ze przydał Ci sie tutek
Napisano 29 Wrzesień 200717 l Autor Dzięki za commentsy.Jak osiągne zadowalający wygląd całej rzeźby to zabiore się za poprawki. Narazie przypomina "składaka" ale taki mam styl :P
Napisano 29 Wrzesień 200717 l E, no całkiem fajnie:) Nie jestem pewien, ale chyba ma zbyt masywne nogi (w stosunku do reszty ciała), może uda za tęgie? Pokaż rzuty jeszcze to może się ktoś przyczepi do czegoś:p
Napisano 3 Październik 200717 l świetna lala, według mnie nogi mogą spoko zostac są w sam raz , mozna jedynie uda zrobić masywniejsze, moze widziales jeden z trailerów z hellgate london? tam jest tak swietna laska zrobiona przez sze jones, uda ma masywne i są malinka , w kazdym razie mnie sie narazie to podoba : )