Diegooo Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 W ramach budowy portfolio zrobiłem taki oto dom. Miała to być taka szybka wizka ale projekt mi się trochę rozrósł, szczególnie zieleń (może nawet zabardzo) Renderowane w vrayu przez 20h na athlonie2000 i 1giga ramu. Projekt domu nie jest mój Komentarze mile widziane :) Projekt z naniesionymi poprawkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 jak tam przepięknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huzdebos Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 no fakt drzewka zdeczko przeslaniaja domek, ale przede wszystkim oczojebne sa przepalenia (chociaz daje to fajny efekt "srodek dnia latem":) )- a co za tym idzie przewalone sa kolory a te 20 h renderingu tez powala, porpacuj na ustawieniami plot po lewej dziwnie sie konczy, dziwny material lamp pzdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Podoba mi sie zielen, ale z kolorem tej dachowki to przegioles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 trawa i cala zielen jest zdesaturowana, a dach przesaturowany...hmmm...dziwne;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz3d Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 zgadzam sie z Tadziem-przepalone przede wszystkim i wali po oczach strasznie.Ogolnie byloby niezle-musisz dopracowac materialy i swiatlo skorygowac pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Fajnie wyszło, ale powinieneś odjąć trochę saturacji z dachu i wyostrzyć troche to drzewko w tle z prawej strony, bo jest troche za blade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karny Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 te odbicia w oknach, za malo sie w nich odbija a mozna tam jakas mape wsadzic. w trawie widac powtarzalnosc reszta j.w. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zer0 Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 A co tutaj sie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 fluorescencyjne dachówy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Szkoda że kolor roślinek na jeden oddech. Takie nudnawe trochę. Praca fajna, taka dość bogata. Dachówki imho pasują do stolarki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diegooo Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Dzięki za wszystkie komentarze. Faktycznie trochę przesadziłem z kolorami ale już je trochę poprawiłem, mam nadzieję że na lepsze :) Jesli chodzi o płotek to już nie chcialo mi się z nim walczyć wjęc zostaje tak jak jest. Dalszych poprawek już chyba nie będzie ale nadal liczę na komentarze i sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 no kolego dość ci to wyszlo fajnie. sam dom moze troszke smieszny i taki dziwolagowaty ale render ci sie udal . teraz prosze zrobic tutka jak go renderowałeś i modelowałeś ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 teraz o niebo lepiej i ta druga wersja z mniejsza iloscia drzew lepsza...tamte miały dziwnie wieksza saturacje. Czym oswietlane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 jakos za jaskrawo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_new_B Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Bardzo ładne modele, świetna zieleń (trawa też). Podoba mi się też żwirek. Generalnie widać ogrom pracy. Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Cukierkowo że aż się ...... chce. Wygląda trochę jak z jakiejś gry 10 lat temu. Bardzo monotonne kolory. Słabe materiały. Wydaje się że wszystko to zwykły materiał ze zmienionym kolorem. Z całości przyzwoicie wygląda trawa. ale jej też pzydała by się textura lepsza. W odbisiach szyb nei dzieje się nic ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancerniq Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 zbytnio przepalone:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 człowieku posty sobie nabijasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 zbyt cukierkowo, ale jako wizka za hajs da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi