maciekG Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 koniu jesteś mistrzem...zazdroszczę ekspresji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 10 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2013 koncepty postaci do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 13 Maj 2013 Autor Share Napisano 13 Maj 2013 germanski oprawca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COR Napisano 13 Maj 2013 Share Napisano 13 Maj 2013 właśnie zobaczyłem te łapki ze #194 super ćwiczenie. Twoja stylistyka prac jest świetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenems Napisano 13 Maj 2013 Share Napisano 13 Maj 2013 qrde wypas, tez tak chce wymiatac jak Ty... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 2 Luty 2014 Autor Share Napisano 2 Luty 2014 Jutro wrzuce jeszcze jakieś szkice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 4 Luty 2014 Autor Share Napisano 4 Luty 2014 (edytowane) Edytowane 4 Luty 2014 przez Koniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 4 Luty 2014 Share Napisano 4 Luty 2014 Ten pierwszy obrazek to trochę jakby nie Ty...wydaje się w innej stylówie. Aligator bardzo spoko :D Dobry koncept na grubszą ilustrację. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Luty 2014 Share Napisano 4 Luty 2014 jedyne co moge poradzić, to żebyś wrzucał więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 4 Luty 2014 Share Napisano 4 Luty 2014 stworki wymiatają !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 5 Luty 2014 Autor Share Napisano 5 Luty 2014 Ten pierwszy obrazek to trochę jakby nie Ty...wydaje się w innej stylówie. Aligator bardzo spoko :D Dobry koncept na grubszą ilustrację. Pozdro Ten pierwszy rysowany w SAI. Całkiem fajny program i dużo przyjemniej miesza się kolory niż w PSie. No cóż, próbuje różnych rzeczy i sam nie wiem w którą stronę iść i próbuje to tego to tamtego. Jedno jest pewne..kolory mam bardzo słabe ;P jedyne co moge poradzić, to żebyś wrzucał więcej. Sam bym chciał :) stworki wymiatają !! Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
human Napisano 12 Luty 2014 Share Napisano 12 Luty 2014 Rewelacyjne prace :) tylko pozazdrościć talentu. Ps. Masz gdzieś może duży rozmiar rysunku z warzywami piratami? :D Chciałbym na tapetę sobie wrzucić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 12 Luty 2014 Autor Share Napisano 12 Luty 2014 Rewelacyjne prace :) tylko pozazdrościć talentu. Ps. Masz gdzieś może duży rozmiar rysunku z warzywami piratami? :D Chciałbym na tapetę sobie wrzucić :D Dzięki O jakie warzywa piraty ci chodzi :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
human Napisano 13 Luty 2014 Share Napisano 13 Luty 2014 Po Twoim pytaniu dopatrzyłem się w jaki dziale znajduje się ten projekt piraci :D. Chodziło mi http://www.behance.net/gallery/Found-guilty-for-perfect-execution/11135037 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 13 Luty 2014 Autor Share Napisano 13 Luty 2014 Po Twoim pytaniu dopatrzyłem się w jaki dziale znajduje się ten projekt piraci :D. Chodziło mi http://www.behance.net/gallery/Found-guilty-for-perfect-execution/11135037 to nie moje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
human Napisano 17 Luty 2014 Share Napisano 17 Luty 2014 ;) Ile kosztuje taki zestaw rysunków. Powiedzmy postać i 9 elementów planszy? zajmujesz się czymś takim? Tworzeniem assetów? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 17 Luty 2014 Autor Share Napisano 17 Luty 2014 human, zapraszam na PW/Maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 18 Luty 2014 Share Napisano 18 Luty 2014 Ręka z gitarą jest przewypaśna jakbyś dał ją skadrowaną w większej rozdziałce to bym se walnął na pulpit :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 28 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2014 mały update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 28 Kwiecień 2014 Share Napisano 28 Kwiecień 2014 Jak zawsze super. Często się zastanawiam patrząc na Twoje pracy czy to jest Photoshop czy Illustrator. A może jeszcze coś innego? I też być może było już takie pytanie - czy od razu pracujesz na komputerze czy najpierw robisz szkice ołówkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 29 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Jak zawsze super. Często się zastanawiam patrząc na Twoje pracy czy to jest Photoshop czy Illustrator. A może jeszcze coś innego? I też być może było już takie pytanie - czy od razu pracujesz na komputerze czy najpierw robisz szkice ołówkiem? Dzięki... To ostatnie ps...w sumie tylko lew i ghostbustersi które są gdzieś we wcześniejszych postać to ilustrator. Wszystko rysuje od samego początku na kompie, coś tam czasem poskrobie na kartce, ale tylko kiedy daje odpocząć oczom od monitora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 30 Kwiecień 2014 Share Napisano 30 Kwiecień 2014 hehe świetne rzeczzy, a zwierzaki najbardziej mi się podobają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi