..:: WIKTOR ::.. Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Witam Wszystkich!! Po nieudanych probach z ta furą postanowilem definitywnie (czy jakos tak...) skończyć z nia... Plan byl taki: ja sie bede uczyl na exam poprawkowy a komputer (co by sie nie nudzil) bedzie sie pocil - jak rowny z rownym. I wyszlo cos takiego: Swiatla mialy stare materialy (ktore byly troche nie teges) i nie zwrocilem na to uwagi - dlatego jest jak jest... :/ Niby nic fajnego ale nie mam do tego auta juz cierpliwosci. Zrobilem do niego wnetrze ale jeszcze troche rzeczy do niego brakuje a nie mam czasu na ich realizacje :/ Dla przypomnienia umiescilem (tzn. upchnalem) do niego silnik z Ferrari GTO - dla przypomnienia wygladal tak: A tutaj staaare renderki z HDRI: No i siateczki: Umieszczam to autko bo moze ktos nie widzial jak sie kiedys z tym meczylem... ;P
hkropinski Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 ładnie;) materiały, render, studio - mi sie nie podobają model - bardzo ładny, ale...: silnik - miodzio;) pozdarwiam
patry Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Elo! :) Model super, silnik to już w ogóle wypas, ale rendery i materiały trzeba jeszcze troszkę dopracować :) O, i na renderach studyjnych coś Ci się tylne światło poplamiło :P
..:: WIKTOR ::.. Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Napisano 29 Wrzesień 2007 Ooo wlasnie!! :) Wpadlo mi do glowy... Dajcie linka do fotek studio/a, ktore sie Wam "widzi" bo to tez jest pojecie wzgledne majac na mysli dobre studio... ;)
NV Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Fajnie. Szczególnie model wypas. Widać ,że komp sie renderując namęczył, ale ten kto robił materiały to już tak średnio ;) nie to ,że złe ale stać cię na więcej :)
Kedzior Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 bravo za ciężko pracę, jak znajdziesz czas to porób z nim coś jeszcze, szkoda by było
Homa Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Po pierwsze nie mogę uwierzyć, że widzę pana pracę w finished... buahaha. Juz myślałem, że to nigdy nie nastąpi ;-) A jeśli chodzi o model to pierwsza klasa! Bardzo przyzwoicie wymodelowana fura. Co do renderów to niestety muszę się zgodzić z przedmówcami... Nad nauką do egzaminu namęczyłeś się bardziej iż nad materiałami do tego modelu. To widać. Teksturki okay, ale shadery wymagałyby dopracowania - może znajdziesz czas?! PS. Jak dla mnie studio okay. Koła biedniutkie, nie wspominając o wnętrzu ;-) Pozdrawiam!
mrkrzysiek Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 poległeś na materiałach więc poprawiaj :)
Georgas Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 materiały rzeczywiście słabe ale model piękny :)
artur728 Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Model piękny ale materiały bardzo słabiutkie.
pecet Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 ej no kurde na jakąś scenkę konkretną liczyłem model wiadomo że pro render też nie najgorszy, ale jakiś wyblakły troche
Rekomendowane odpowiedzi