dyb3k Napisano 9 Październik 2007 Napisano 9 Październik 2007 Wrzucam do pierwszego postu rysunek, którym chce zakończyć pierwszy etap. Chciałem stworzyć mroczny klimat podziemnego hangaru. Uchwycona została chwila przygotowań do wyjazdu na powierzchnie. Dałem na pierwszy plan postać aby zasugerować co będzie się mniej więcej działo gdy przyjdzie do tworzenia konceptu postaci. link do większej wersji: http://www.unitronic.beep.pl/podziemie1200.jpg wizja Baryły: [09-10-07] W koncu cos nadziubałem. Zbytnio nie chciałem sie wyróżniać wiec też wziąłem pierwszy fragment tekstu:) To jest pierwsza myśl szybko zwizualizowana więc jest jeszcze trochę niedociągnięć.
Levus Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 Fajne ciuchcie:) Właśnie tak się zastanawiałem, malując swoje ciuchcie, jak one by jeździły po pustyni mając takie dziobuy z przodu:/
biszkopte Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 jak to jak!--łopatki mają z przodu do odgarniania piasku;P a poważnie to nieżle to wygląda!
Ros1 Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Zapowiada się interesująco. Ja bym nieco przyciemnił odległe plany, a rozświetlił pierwszy, żeby scena gdzieś tam ginęła w mroku. Myślę, że to by dodało nieco dynamiki i tajemniczości :D
dyb3k Napisano 13 Październik 2007 Autor Napisano 13 Październik 2007 Dzięki za komenty. Ros1 - zrobiłem na odwrót;P ale sprawdze jeszcze jak by to bylo jak Ty mowisz. Czegoś mi cały czas brakuje:/ Macie jakies pomysly?
JakóbM Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 heh ... tez mam pomysł z pojazedm na gsienicach .. trudno :))
Ania Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 fajnie to wygląda brakuje czegoś na pierwszym planie, np. przykucniętego odpoczywającego mechanika z papierosem, przyglądającego się czołgom.
dyb3k Napisano 21 Październik 2007 Autor Napisano 21 Październik 2007 Dzieki za komentarze. Ania - Tez mi caly czas czegos na planie. zrobilem dzwig. nie wiem czy to fajnie wyglada. za postacie sie zabiore w drugim etapie ( jesli bedzie mi to dane;)) Malo czasu juz zostalo a jeszcze wielu nic nie zapostowalo...
dyb3k Napisano 25 Październik 2007 Autor Napisano 25 Październik 2007 Dorzucilem postac na pierwszy plan. Caly czas cos z tym pierwszym planem jest cos nie tak. jeszcze bede kombinowal. Komentarze mile widziane;)
artozi Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Bardzo si! Mam wrezenie ze jest to wszystko jakos rozedrgane pod wzgledem swiatla. Brakuje mi jakiejs bariery, prowadzenia wzroku. Moze dac mocniejsze swiatlo na pociag, dodac jakis slup koniecznie po prawej, oraz odwaznie stlumic niepotrzebne rzeczy. Czekam na kolejny update! Sprobuj wziac wiekszego brusha i szybko, eksperymentalnie popatrzec na resultaty. Peace!
dyb3k Napisano 30 Październik 2007 Autor Napisano 30 Październik 2007 Trochę poprawek i zmiana formatu. Teraz tak patrze, ze tło jakieś takie monotonne mi wyszło i słabo się czuje głębie. Trzeba będzie to zmienić;)
miriam Napisano 22 Listopad 2007 Napisano 22 Listopad 2007 Jako że czasu coraz mniej ;), a na przedłużenie ETAPU 2 szans nie ma, Proszę o działania idące w kierunku ukończenia prac/pracy zgodnie z zawartością opisów znajdujących się w pliku, jak również o zmianę nazwy wątku na właściwy, wzór podany jest tu. //Pozdrawiam i Życzę Powodzenia.
sammael_at Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 klimatyczne :-) zajebiscie kot wyszled :)
miriam Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 Ładnie Ładnie :D, fajny klimatyczny picture ;)
dyb3k Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Napisano 1 Grudzień 2007 dzieki za komentarze. nie podoba mi sie do konca powyzsza wizja Baryly, wiec wymyslam dalej. Ten pomysl pewnie jest nie w klimacie poprzednich ale tak mnie naszlo na lekkie wariactwo;)
masz)rum Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 he fajny klimat ma ten szkic możesz dwie opcje jakoś połączyć ciekawie, na pierwszym można by dać te światło z żaluzji w jednym kierunku i jakoś postac ciekawie oświetlić bo motyw z kotem jest rewelka ;]
Ros1 Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 Myślę, że w każdy z tych szkiców ma swoje wady i zalety. W pierwszym, moim zdaniem Baryła wygląda jakoś tak menelowato :D, zdecydowanie bardziej po generalsku wygląda w drugim rysunku (brzuch itd.), aczkolwiek tutaj troszkę mi nie pasują takie cienkie elementy mechaniczne, szczególnie ta łapa. Aha, no i kot w pierwszym wymiata :)
dyb3k Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Napisano 15 Grudzień 2007 wiem, ze po czasie ale wlasnie przypomnialo mi sie ze mam jeszcze dwa szkice, ktore zrobilem dawno temu. zamieszcze je, ale nie chodzi mi o to zeby byly brane pod uwage. po prostu jak zrobilem to pokaze;)
Rekomendowane odpowiedzi