SWRSC Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2008 pokoj wyglada ok ale dziecku bym takiego pokoju nie dal zrobic zabardzo oczojebne te kolory i ten zielony bleee tymbardziej jezeli reklama szafy to odwraca wzrok i skutecznie nawet sam kubus puchatek krzyczy popatrz na mnie na mnie @ :] żybyś Ty widział jaki MaGuu na początku pokoik "swojego dziecka" zrobil :p az sie zaczelismy smiac z siebie na wzajem tworzac wizje wymarzonego pokoiku własnego dziecka :D co do modelu Kubusia - made by MaGuu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deviator Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 Jak dla mnie to montowanie rozsuwanych szaf w garażu jest pomyłką. Jak już to z zrobiłbym to z kwasówki a nie czarno mlecznych elementów. W ogóle to nie wygląda na garaż. Drewniane wstawki na ścianach i oświetlenie punktowe rzeczy raczej niespotykane w takich miejscach. W garażu ścian nie trzeba ozdabiać a jeśli chcesz dodać oleju albo sprawdzić płyn do spryskiwaczy to niezbędne jest światło rozproszone czyli lampy bezcieniowe. A teraz konkrety: prace mi się bardzo podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2008 Deviator: dzieki za komenta, już tłumaczę: Zlecenie miało pokazywać szafy w otoczeniu wnętrz dosyć wysokiego standardu. CO do garażu - klient chciał pokazać taką szafę w garażu, a sam garaż miał miec formę taką jak na wizualizacji, czyli łamiącą panujące przekonania. Osobiście jestem identycznego zdania co Ty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 Jak dla mnie to montowanie rozsuwanych szaf w garażu jest pomyłką. Jak już to z zrobiłbym to z kwasówki a nie czarno mlecznych elementów. W ogóle to nie wygląda na garaż. Drewniane wstawki na ścianach i oświetlenie punktowe rzeczy raczej niespotykane w takich miejscach. W garażu ścian nie trzeba ozdabiać a jeśli chcesz dodać oleju albo sprawdzić płyn do spryskiwaczy to niezbędne jest światło rozproszone czyli lampy bezcieniowe. A teraz konkrety: prace mi się bardzo podobają. to nie garaż...to pokój dla samochodu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2008 :D kolejna jako ciekawostka: firma realizuje nawet takie szafy jak ta. Na dole mamy tablice do mazania kreda a na gorze biała tablice do flamastrow lub przyklejania magnesowych nalepek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 Szkice na tablicy pierwsza klasa! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2008 no stary, wiadomo, sam malowalem :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 ślicznie ślicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 te szkice warto by wrzucic do dzialu 2d i poddać ocenie kompetentnych, jak dla mnie wypas, mozna prosic wieksza rodzielczosc widescreen ? (tak na tapete by mi pasowaly :D) - fajnie wyglądają te szafy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 ten render fajniejszy od poprzedniego, a co do tablicy ja tam widzę dwa rendery SWRSC'a po lewej wersja dzienna i po prawej nocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 ja tam widzę pentagram i trzy szóstki edit o na tapecie ten sam motyw :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2008 no dobra, a kto zgadnie zo jest pod lewym łóżkiem ten dostanie bazgroły w wersji na pulpit :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 pewnie dildo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 proste wykładzina:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 Kreda? Pisemka XXX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi