Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano
  • Autor
pokoj wyglada ok ale dziecku bym takiego pokoju nie dal zrobic zabardzo oczojebne te kolory i ten zielony bleee tymbardziej jezeli reklama szafy to odwraca wzrok i skutecznie nawet sam kubus puchatek krzyczy popatrz na mnie na mnie @ :]

żybyś Ty widział jaki MaGuu na początku pokoik "swojego dziecka" zrobil :p az sie zaczelismy smiac z siebie na wzajem tworzac wizje wymarzonego pokoiku własnego dziecka :D

co do modelu Kubusia - made by MaGuu :)

• Odpowiedzi 114
  • Wyświetleń 17,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak dla mnie to montowanie rozsuwanych szaf w garażu jest pomyłką. Jak już to z zrobiłbym to z kwasówki a nie czarno mlecznych elementów. W ogóle to nie wygląda na garaż. Drewniane wstawki na ścianach i oświetlenie punktowe rzeczy raczej niespotykane w takich miejscach. W garażu ścian nie trzeba ozdabiać a jeśli chcesz dodać oleju albo sprawdzić płyn do spryskiwaczy to niezbędne jest światło rozproszone czyli lampy bezcieniowe. A teraz konkrety: prace mi się bardzo podobają.

Napisano
  • Autor

Deviator: dzieki za komenta, już tłumaczę:

Zlecenie miało pokazywać szafy w otoczeniu wnętrz dosyć wysokiego standardu. CO do garażu - klient chciał pokazać taką szafę w garażu, a sam garaż miał miec formę taką jak na wizualizacji, czyli łamiącą panujące przekonania. Osobiście jestem identycznego zdania co Ty :)

Napisano
Jak dla mnie to montowanie rozsuwanych szaf w garażu jest pomyłką. Jak już to z zrobiłbym to z kwasówki a nie czarno mlecznych elementów. W ogóle to nie wygląda na garaż. Drewniane wstawki na ścianach i oświetlenie punktowe rzeczy raczej niespotykane w takich miejscach. W garażu ścian nie trzeba ozdabiać a jeśli chcesz dodać oleju albo sprawdzić płyn do spryskiwaczy to niezbędne jest światło rozproszone czyli lampy bezcieniowe. A teraz konkrety: prace mi się bardzo podobają.

to nie garaż...to pokój dla samochodu :P

Napisano
  • Autor

:D

kolejna jako ciekawostka: firma realizuje nawet takie szafy jak ta. Na dole mamy tablice do mazania kreda a na gorze biała tablice do flamastrow lub przyklejania magnesowych nalepek.

07dff8.jpg

Napisano

te szkice warto by wrzucic do dzialu 2d i poddać ocenie kompetentnych, jak dla mnie wypas, mozna prosic wieksza rodzielczosc widescreen ? (tak na tapete by mi pasowaly :D) - fajnie wyglądają te szafy

Napisano

ten render fajniejszy od poprzedniego, a co do tablicy ja tam widzę dwa rendery SWRSC'a po lewej wersja dzienna i po prawej nocna

Napisano
  • Autor

no dobra, a kto zgadnie zo jest pod lewym łóżkiem ten dostanie bazgroły w wersji na pulpit :p

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.