Georgas Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 hi all jak zwykle zje***em :) ale nie mam siły już nad tym siedzieć (mam nadzieję że następna będzie lepsza :) ) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Hej. Pierwszy renderek świetny, choc poleciał bym w jasne odcienie drewna albo w totalna czerń. Na drugim miski lewituja i mniej ciekawe. Podziel sie plakacikiem ze ścianki - Merlin Monroe ? Daje 4 gwiazdki za pierwsze ujecie (5 jak dasz czarne drewno) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Hej Mnie się podobają, szczególnie 1szy Jeśli możesz to pokaz rozstawienie swiatel i ustawienia AA ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 kolor drewna mi tylko nie pasuje, wolał bym większy kontrast pomiędzy podłogą a szafkami, ale i tak bardzo fajne rendery szczególnie pierwszy, co tam trzymasz w tych słoikach przy lodówce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 chyba kisiel;D bardzo ladny pierwszy renderek:) ladniutki chrom na lodowce:) aha po co wlaczyles piekarnik jak nic tam nie ma w srodku?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 podoba sie:) materiały i ogólnie good:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash23 Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Bardzo ładnie. Okap troszkę wysoki i dziwny chromik na zlewie (chyba taki sam jak na lodówce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 23 Październik 2007 Autor Share Napisano 23 Październik 2007 dzięki wszystkim za komentarze :) MONKEY ON YOUR BACK - http://images32.fotosik.pl/14/d25c6001455871a4.jpg więcej w linku na obrazku DraB co do rozstawienia świateł : http://images32.fotosik.pl/14/9c3415dc51256eb2.jpg AA: adaptive qmc min 2 max 6 filter Catmull-Rom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 ja bym to do PS wrzucił i trochę jaśniejsze wymodził;) ale bardzo naprawde bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orszulas Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 może się czepiam:) ale uchwyty górnych szafek są na górze, jak się je otwiera??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 superos normalnie superos :) bardzo podobaja mi sie miseczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Dzięki za te światła ;] BTW Skąd bierzesz refki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 dzięki panowie :):):) orszulas normalnie się je otwiera górą :) DraB z głowy niestety zrobiłem jaśniejszą wersje , lepsza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 jaśniejsza lepsza, szkoda, że kolorem drzewa się nie pobawiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Ładnie, wyrabiasz się ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 cudowne odbicie światła na obrazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Coz ogolnie nie mam czasu na komentowanie cudzych prac no ale co tam czasami warto :P No wiec fajne swiatlo, czysty bez ziarna render, fajowe materialy i ogolnie design fajowski. Bierzemy to wszystko to kupy i otrzymujemy super prace :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 superaśnie;] jaśniejsza super;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Bardzo się to przyjemnie ogląda. Gratulacje postępów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 swietna robota !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 mi sie strasznie...ale to strasznie nie podobają szafki wiszące... reszta super ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 trohchę ostry blat... i miski na siebie zachodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi