Napisano 23 Październik 200717 l kolejna wiz z serii "typowa polska architektura"...ironia :p vray + ps czas pracy: 6h
Napisano 23 Październik 200717 l Wizka, taka jak ma być ;) Ładna trawka, choinki chyba trochę za zielone ;) Sun&Sky?
Napisano 23 Październik 200717 l jak dla mnie bardzo ładnie. Ludzie troszkę jak wycinani i choinki zbyt zielone;)
Napisano 23 Październik 200717 l a dla mnie to przejarane te wizki, i swiatlo nienaturalne, w naroznikach scian z tex cegly jest otwarta krawedz od vraydisplacement, tak sadze,
Napisano 23 Październik 200717 l witam troche za jasne, ladna trawa jak ja robisz? i kaczki cos nie chca odleciec :)
Napisano 23 Październik 200717 l w 6h model, materialy, otoczenie i render? szacun:-) nie wypada sie wyglupiac i szukac dziury w calym przy takim czasie pracy trawa w ps?
Napisano 23 Październik 200717 l jak zawsze przyjemnie się patrzy na twoje wizki, ale jak na taki czas pracy to bardzo ładnie wyszło, choć wiadomo zawsze mogło by być lepiej
Napisano 23 Październik 200717 l Autor dzięki za komenty. choinki posiadaja super barwnik :p trawka jak zawsze - w PS fajne audi :P wiadomo :D
Napisano 23 Październik 200717 l no i nawynajdowałem...jest git, ale ogólnie nie przepadam za wklejonymi ludźmi i samochodami, ale wiem ze tak ma by...;]
Napisano 24 Październik 200717 l no i nawynajdowałem...jest git, ale ogólnie nie przepadam za wklejonymi ludźmi i samochodami, ale wiem ze tak ma by...;] auta..to nie wklejanki..;) pozdrawiam..a pracka..masz sporo lepsze:)