Napisano 4 Listopad 200717 l Linki: Demo NeedForSpeed Pro Street - Oficjalny Demo NeedForSpeed Pro Street - Mirror 1 EA Demo NeedForSpeed Pro Street - Mirror 2 EA Demo NeedForSpeed Pro Street - Mirror 3 EA Demo NeedForSpeed Pro Street - Mirror 4 FileFront Demo NeedForSpeed Pro Street - Mirror 5 FilePlanet (wymagane konto) Demo NeedForSpeed Pro Street - Mirror 6 Internode GN Demo NeedForSpeed Pro Street - Mirror 7 Worth Playing Demo NeedForSpeed Pro Street - Mirror 8 3d Gamers Demo NeedForSpeed Pro Street - Mirror 9 GameStar Demo NeedForSpeed Pro Street - Mirror 10 4players.de Demo NeedForSpeed Pro Street - Mirror 11 GamersHell Demo NeedForSpeed Pro Street - Mirror 12 FZ Demo NeedForSpeed Pro Street - Mirror 13 EXP Demo NeedForSpeed Pro Street - Mirror 13 GamesWelt Parę Screenów ode mnie :) :Edit: Nowe Screeny:
Napisano 4 Listopad 200717 l Z tego co slyszalem i czytalem, raczej nieciekawe- ot nastepna gierka od EA o_O
Napisano 4 Listopad 200717 l Moim zdaniem nie warto ściągać chyba, że ktoś ma szybkie łącze. 2 trasy, 2 samochody i po 10 minutach się nudzi. Ponadto grafika miała być z lekka lepsza, ale to już nie o to nawet chodzi... Nie polecam.
Napisano 4 Listopad 200717 l Lepiej poświęcić ten czas na demko Call of Duty 4 które wgniata w fotel.
Napisano 4 Listopad 200717 l slabizna imo :/ a naprawde sie spodziewalem przelamania slabej formy panow z Ea... jednak Porshe 2000 ciagle niepobity
Napisano 4 Listopad 200717 l Autor A mi się tam demo dość podoba, choć ... 1. Grafika miała być jak na pierwszych screenach ... 2. Fizyka jazdy miała być jak na filmikach ... 3. No i gra nie miała mieć Bug'u który co chwile zatrzymuje Animacje na milisekundy ... Ogółem bardzo fajne - polecam wyścig na pustyni ;) jeden z 2óch...
Napisano 4 Listopad 200717 l ciekawe jak by uruchomił na moim kompie to jaka kolejna cześć by się w nim popsuła, widziałem u kumpla nic specjalnego, jakoś nie zachęca do gry, coraz słabiej im ta gra wychodzi
Napisano 4 Listopad 200717 l 1. Grafika miała być jak na pierwszych screenach ...caly czas sciagam, ale... na tych skreenach wypasu nie ma!
Napisano 4 Listopad 200717 l Autor chodziło mi o pierwsze screeny promocyjne, nie o te co zamieściłem :) Zamieszone tutaj są ode mnie z gry :)
Napisano 4 Listopad 200717 l ehhh po Crysis grafika już w żadnej grze mi sie nie podoba :P a co do nowego NFS to chyba im brakuje pomału pomysłu na tą gre...
Napisano 4 Listopad 200717 l Ssa sie.... 25% na razie.... na screenach wygląda jak niedopracowane.... Dym wygląda baniato, jak na "volumentic", czy jak to go tam nazwali.... jak z fizyką to jeszcze nie wiem... EA robi jeden minus - wydaje co roku fify, nhl'e, nba'ie, nfl'e itd. uaktualniając tylko składy, kupując nowe soundtracki(w fifie wielce soundtraxy, a podczas meczu i tak ich nie było, więc po co) i marnując swój czas, zamiast poczekać i posiedzieć dłużej nad jakaś grą i wydać coś porządnego.
Napisano 5 Listopad 200717 l Mnie sie wydaje ze troszke marudzicie. Fakt, grafika nie miażdzy cohones;) ale nie o to chodzi. Przypomnijcie sobie pierwsze NFSy, szybkie samochodziki, bajeczne trasy przy ladnym sloneczku, maximum predkosci i maximum zabawy:D Jak dla mnie to moze byc godny nastepna hot pursuit ktory w polączeniu z 2 padami(+żywy oponent obok nas;)) dawal potężną dawkę zabawy. EA robi jeden minus - wydaje co roku fify, nhl'e, nba'ie, nfl'e itd. uaktualniając tylko składy, kupując nowe soundtracki(w fifie wielce soundtraxy, a podczas meczu i tak ich nie było, więc po co) i marnując swój czas, zamiast poczekać i posiedzieć dłużej nad jakaś grą i wydać coś porządnego. Tutaj się zgodzę co do fify. Dlatego gram w PESa od wersji 4;)
Napisano 5 Listopad 200717 l ani ten pro street, ani cod 4 nie zrobily na mnie wrazenia:/ chyba crysis wszystko przycmil:P
Napisano 5 Listopad 200717 l Co do serii NFS'a to najlepiej wspominam Hot Pursuita 3, który był wówczas na PSX'a. Z tych nowszych NFS to Most Wanted, według mnie Carbona schrzanili, ale i tak TDU jest moim zdaniem najlepszą z samochodówek jakie dotychczas powstały - boli tylko liniowość mapki ;/. Co do NFS Pro Street - nie podoba mi się ta gierka i już ;), zwłaszcza przez niejakie podobieństwo do Carbona gameplayem. Jedyne co dodali to system zniszczeń, który i tak nie zachwyca, także kokosów tu nie widzę. Co do Crysisa - moja maszynka zaczyna się gubić na pół wysokich detalach, ale gra jest znakomita ;]. Co do COD4 - wg. mnie całkiem fajna gierka, grafika dopracowana, animacja nie kwiczy w zaroślach, poza tym wole klimaty współczesne niż pół s-f ;]. A tak na marginesie to w podobnym terminie wychodzi jeszcze Kane & Lynch od IO. Ciekawe czy będzie miał siłe przebicia :). Sorry za lekki offtop, ale chciałem wyrazić swoje zdanie ;). Pozdrawiam
Napisano 5 Listopad 200717 l Autor Eh no cóż, poczekajmy jeszcze na pełną wersję, aktualnie to mogę dodać Plus do Modeli Aut - są bardzo dobre :) przynajmniej tyle przy całej liście minusów...