serio Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 wow! Krawat na gołą klate włożył -niezły freak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 hehe nie wiem do konca kto ustawial poze, bo mnie nie bylo chwile, ale pan Jan to niezly numer jest ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 Ten siedzący koleżka z krawatem bez kozuli troszkę przypomina mi Leppera po wyborach: blady, goły no i niewesoły :) Pozdrawiam o ten: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 Hahah fakt :) a to wlasnie dziwnie ci wyszlo ... pan Jan jest w rzeczywistosci strasznie opalony :> ale to przez te jasne tlo tak wyszlo, przynajmniej tak mi sie wydaje :) tez z checia raz bym wzial tablet na akademie :) ale i3 a5 do plecaka brac nie chce, a nawet laptoka nie mam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 13 Październik 2008 Autor Share Napisano 13 Październik 2008 heh no dzieki za wizyte chlopaki ;] tym razem dorzucam prace z CC (bez tych sztywniejszych ;] ) : i takie szkice stópek: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 14 Październik 2008 Share Napisano 14 Październik 2008 Szkicowałeś Hellboya z natury?!? Noo waaaayyy!! Stopy cool wyszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 14 Październik 2008 Autor Share Napisano 14 Październik 2008 hellboya z bańki ;) bazgroly..bleeeh ;] maly update- taki zaczety obraz (zdjecia z komorki takze cienka jakosc): i troche moich wypocin z pracowni rysunku: 100x70cm, technika: tusz, gwasz, akryl "Weeeeenieeee maaaan" ;) i takie na szybkosci.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 14 Październik 2008 Share Napisano 14 Październik 2008 selfu pan Janek na obrazie wygląda jak gigant:) i jak by ten obraz miał z 4x4m:) pan biała kiełbaska mam nadzieje ze go dokończysz pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 14 Październik 2008 Autor Share Napisano 14 Październik 2008 heheh zapomnialem dodac, ze obraz na plycie pilśniowej i ma 100x50cm bodajze..wiec spokojnie- nie jest to gigant ;) a mr.paroova jest szkicem na a4 wiec TEN nie bedzie skonczony, gdyz nowy zaczety jest na 100x70cm.. ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 17 Październik 2008 Autor Share Napisano 17 Październik 2008 (edytowane) nowa pracka.. z nowej pracowni- technika to tusz na papierze kredowanym: Edytowane 17 Październik 2008 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 26 Październik 2008 Autor Share Napisano 26 Październik 2008 martwa natura...troche ponad 2 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 szkoda ze nie farbkami ta martwa :) tradycyjne znacznie lepiej Ci wychodza! :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 Mi się podoba, jest spoko..Zwłaszcza torba i czapeczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 28 Październik 2008 Autor Share Napisano 28 Październik 2008 (edytowane) leszek - dzieki, postaram sie jakos uzupelnic braki z normalnymi pracami ;) serio - thanks ;] tymczasem nowy sprzet na chacie zagoscil...i oto efekt: a tu maly progress: Edytowane 28 Październik 2008 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 ładne kolorki, i ubiór fajny, jako całość świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 30 Październik 2008 Autor Share Napisano 30 Październik 2008 dzieki uriel maly update- butelka z martwej..: i ghost rider z CC: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Buteleczka pikna! szczególnie jej górna połowa :) Wcześniejszej pani twarz się lekko rozjechała, prawa strona jest tak jakby podniesiona do góry i przesunięta w prawo. Za to jej ciuszek i zakończenie na dole pierwsza klasa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 prrrszalony - dzieki za uwage, faktycznie jest cos nie tak z prawa strona twarzy...moze pozniej cos poprawie.. tymczasem poza akrylem na kartonie łączonym (100x140cm): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 6 Listopad 2008 Autor Share Napisano 6 Listopad 2008 taka martwa z pracowni na szybko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 "Nowy sprzęt, zagościł" trochę dwuznacznie to zabrzmiało, tak czy owak bardzo mi się podoba tamten portrecik,...:D martwa ostatnia też mi się podoba... i butelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 6 Listopad 2008 Autor Share Napisano 6 Listopad 2008 nowy sprzet to bamboo a6 wide...zeby nie bylo dwuznacznosci- pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 ....twoja stara to bamboo....we are making progress arent we :>? super stary jest, normalnie nie poznaje :] jak zaloze firme (o ile nie przepije kasy) to masz u mnie "place to work in" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 15 Listopad 2008 Autor Share Napisano 15 Listopad 2008 dzieki stary ;) ale jeszcze dluga droga przede mna i jestem tego swiadom.. tymczasem syntetyczny troche szkic martwej z pracowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 20 Listopad 2008 Autor Share Napisano 20 Listopad 2008 (edytowane) portret mojej pani...ze 3,5 godziny, photoshop edit: i taki godzinny szkicyk przed pojsciem spac wczoraj: Edytowane 21 Listopad 2008 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 Portret mógłby być trochę bardziej dopracowany (twarz ). Piesek bardzo sympatycznie wyszedł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Te shopowe tekstury (np:canvas) nie siedzą tu. Są za naiwne i sztuczne. Unikaj takich banałów. Barzo dobra jest ta szara martwa, w kolorze, kompozycji. Dociągnij ją , bo warto( wali się stół). Portrecik ładnie zaczęty. Coś w nim warto dopieścić: oczy , nosek, błysk światła na włosach w odpowiednim miejscu ( ustawisz tym zabiegiem bryłę głowy), kieszonka, guzik, rzut światła na rękawi( ustawisz przestrzeń). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 23 Listopad 2008 Autor Share Napisano 23 Listopad 2008 QbisieQ - dzieki! Lacedemon - dzieki za wizyte i konstruktywna krytyke; sprawa wyglada tak, ze szukam caly czas jakiejs drogi do uzyskania efektu malarskosci ale w cyfrowym "jezyku"... i z ta faktura z portretu to rozne opinie napotykam, a to, ze siedzi, a to nie siedzi..takze do konca juz nie wiem jak to jest...rowniez ciezko mi konczyc prace, ale z portretem moze jeszcze powalcze, natomiast z szara martwa juz nie, gdyz obecnie stoi juz inna, zdjecia nie mam a z bani nie bede tego konczyl. Tymczasem wstawiam pare szkicow wrazeniowych z refek i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 25 Listopad 2008 Autor Share Napisano 25 Listopad 2008 szkic z rzezby (kopiki): szkic z pozy z rysunku(tablet): oraz taki portret z refy (tablet): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 joł ostatni malunek zacny! wiecej takich :) apropo...przegladalem ostatnio jakies prace malarskie w pracowni i natknalem sie na Twoje... tylko pogratulowac warsztatu.... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 29 Listopad 2008 Autor Share Napisano 29 Listopad 2008 a dziekowac leszku ;] , choc to i tak nie jest to czego jeszcze oczekuje od siebie upload ze szkicami z refek: i jeden z bani: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 a dziekowac leszku ;] , choc to i tak nie jest to czego jeszcze oczekuje od siebie Tylko to pcha nas do przodu :) Więc lepiej żebyś nigdy nie spełnił swoich oczekiwań ;> Za to nie przestawaj spełniać oczekiwań innych. Bardzo fajne prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2008 dzieki za dobre slowo ;) karykatura samego siebie w sai' u: pejzaz z refy PS: kubek z natury w sai' u: i jakas sluzba porzadkowa z baśki, rowniez w sai' u: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Fajna ta służba początkowa z poprzedniego posta portret rudej pani też mi przypadł do gustu. Ale w ostatniej pracy ten detal skały okropnie przyciąga moją uwage. Nawet jak nie chce to po chwili na niego zerkam. I własnie to mnie razi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 24 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2008 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 widze ze zaczales uzywac w wiekszym stopniu miekkich brushy :) bardzo fajnie sie to prezentuje. :)zrezygnowalbym jedynie z tego wyostrzania....razi troszke.. :] btw wesolych swiat i owocnego w arty roku!.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 31 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2008 dzieki za zyczenia- oczywiscie wzajemnie i zycze wszystkiego the best w nadchodzacym roku dla wszystkich ;) do miekkiego okraglaka przekonalem sie bardziej jak zaczalem rysowac na DS'ie w COLORS! , gdzie ma sie tylko okraglaka-albo twardego albo miekkiego...i ma sie ograniczone srodki wyrazu..wydaje mi sie, ze pomocne takie ograniczenie....i undo nie ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 te dwa portrety piegowatej ładnej pani... to ta sama pani ~? świetne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 No niezłe szkicki i niech ci jak najszybciej wymieniają ten ekran dotykowy (staruszka z ds-a supa). ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2009 rosikowski - owszem, to ta sama serio - wymienili ekran ale przyciski powpychali na chama tak, ze dziala tylko"A" ;] jutro odsylka ... a tymczasem pomiedzy zaliczeniami a sesja rozgrzewam akwarele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 druga postać rwie dupe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 Coyote - lol Mi z kolei ta postać nr #2 przypomina http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/Halloween-2007/halloween1.jpg :)) . Świetne pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 28 Luty 2009 Autor Share Napisano 28 Luty 2009 heh no dzieki chlopaki...tymczasem uzupelniam troche odgrzewanymi kluchami... chc: szkice: i martwa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 tyyyy no...co jest? nie masz co robić ??:D mega wypas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 odgrzewane nie odgrzewane, ale dobrze to wyglada zestawione do kupy i dopiero teraz widac jak fajnie Ci idzie:) najbardziej podoba mi sie nr.2, bo ma mnostwo charakteru mimo szkicowosci (a moze wlasnie dzieki niej....):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 W sumie te portreciki miałem okazje widzieć już na CA i się podobają (piegi to jest to ;). Jedynie u pani z epoki brązu te linie idące od płatków nosa w okolice górnej wargi, sprawiają wrażenie zbyt wyraźnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 @serio - w sumie nie musiałeś nawet na CA uciekać z tym, Selfu wszystko wrzucał na bieżąco na max3d - w różnych tematach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 suuuuper prace, najbardziej podoba mi sie ta brazowa ze wzgledu na ujecie i nastepna po niej, ma fajowe swiatlo, piegow nie szczedzisz widze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 martwa natura z redbullem mnie totalnie rozwaliła :D to się nazywa hiperrealizm współczesny :D uwielbiam takie "wylizane" martwe natury. Ktoś mi kiedyś zarzucił, że "przecież DZISIAJ nie ma uzasadnienia do malowania realistycznego "czosnku i butelek" ponieważ to było DAWNO" i w tym momencie, jak widzę tą Twoją martwą, to aż z uśmiechem wspominam tamtą rozmowę :D To trochę tak, jakby akademickim, "starym" okiem patrzeć na nowe, współczesne przedmioty. Bardzo mi się to spodobało w tej pracy :D Świetny też jest portret tej piegowatej dziewczyny. Naprawdę, faktura jest świetna. Myślę, że nawet warto byłoby jeszcze trochę nad tym popracować, żeby ta praca funkcjonowała jako samodzielne dzieło :). no i pierwsze dwa szkice tych kobiet, które strasznie mi przypominają gry RPG z pewnością bym kończyła. zwłaszcza pierwszy. Jest ciekawy ze względu na ten wiatr i kompozycję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 21 Marzec 2009 Autor Share Napisano 21 Marzec 2009 dzieki wszystkim za odwiedziny i dobre slowo, tymczasem zapraszam cale grono szanownych forumowiczow na wystawe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi