sikham Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 mój nowy Pojazd 3D ;) prosze jeśli widzicie błedy ( bo takowe są tylko jestem już ślepy) zaznaczcie je w formie obrazkowej bede bardzo wdzieczny i ułatwi mi to prace [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 No to pozaznaczałem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 mniejwiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 hehe tylko jeszcze napisz o co chodzi :) sorki nie jestem na swoim kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 hmmm cos mi z ta krecha co po boku idzie nie pasuje..jakby nie rowna byla... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 W końcu założyłeś WIPA:] Jak dla mnie to kólka nieprzepisowo wąskie!! Ale może tak ma być:P Skąd ja znam ten bieżnik (robiłeś go Booleanem czxy tak jak w tutku Fiata 500????) pozdrowienia [piwo] P.S. Fajne autko:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drock Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 Jak dlamnie jest ok...moze dlatego ze nie zabardzo znam sie na samochodach... :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2003 Don ani boolean ani fiat 500 ani tak jak Suurland :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 hejka Co do karoserii to nie mam zastrzezen ale opona wydaje mi sie za waska i ma zbyt kwadratowy profil. I felgi sa nieladne :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2003 felgi pożyczyłęm od nowego modelu Ferrari :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 To w takim razie bardzo ladne felgi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2003 wiedziałem że tak powiesz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 no no pewnie znow ekstra model tu wysrugasz. powodzenia choc pewnie i tak ci potrzebne nie jest:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 Na razie ładny, tylko ciągle jakiś taki kanciasty. A może to tak ma być?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 Nie przecze że bardzo ładny model :) tak mi się rzuca w oczy jedynie przednie nadkole którejest chyba za mocno do góry poszło :) ale mam wielka nadzieje że ta M3 będzie w Twoim wykonaniu mocno podobna do mojego ulubionego dzieła Hamanna... pozdro [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 to chyba nie będzie a beema tak mi się zdaje:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 Według mnie bardzo fajnie, ale coś definitywnie nie gra z tą \"boczną\" linią. Phantom : Fajny samochód tylko coś mu się drzwi popsuły ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 tak się zastanawiałem czy coś tu napisać czy nie... cały model jest dla mnie zbyt kanciasty... i tyle :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 popieram..... zbyt kanciasty !! i przedni zderzak wygląda mi tak jak by miał lekkie spotkanie ze ścianą :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 uwagi jak wyzej....poczatek objecujacy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2003 Phantom wole taki ;) troszke niewiem o co wam chodzi z tą kańciastością bo jest milion miejsc w których może być kaniaty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 1 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2004 poprawiłem tu i tam :) to nadkole mnie wykończy :mad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 1 Styczeń 2004 Share Napisano 1 Styczeń 2004 W zasadzie nie ma się do niczego konkretnego przyczepić, ale nie podoba mi się do końca:P Chyba nie lubie beemek:) Kiedy wytniesz drzwi, maske?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 1 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2004 już są dawno wyciete :] ale rowiki zostawiam sobie zawsze na koniec ps. niemasz oceniać pracy projektantów Bmw tylko mój model wiec ..... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 no co jest sikham ???????????? gdzie updaty ???????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 9 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2004 Jawor wlałeś nadzieje we mnie :) ale mam death line w szkole wiec sam wiesz czemu updatów niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Ech szkola co ?? Ale nie obijaj sie... ja na ciebie licze :D Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 27 Luty 2004 Autor Share Napisano 27 Luty 2004 helo :) nuda daje sie we znaki a nic nowego sie zaczynać niechce dlatego troche \"ulepszyłem\" i tak piekne M3 [lol2] niegańcie mnie zbytnio za felgi bo są jeszcze nieskończone i robione w rhino ( 2 model jaki w całym życiu zrobiłem w tym programie :)) aha brak klamek jest celowy bo tylna klapa jest również zaspawana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 Mam nadzieje ze ta felga bedzie z wentylem itp. bo to powinno ci zajac pare sekund :) daj na nia zblizenie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 27 Luty 2004 Autor Share Napisano 27 Luty 2004 zastanawiam sie czy ich od nowa niezrobić :) a co do wentylka to to jest wiecej szczegulików do zrobienia ;) ps. może jeszcze obniżyć troche ten samochód :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 Najlepiej zeby szorował brzuchem po glebie:] Albo wywal kola i zrób mu płozy. To będzie hardcore tuning:] I Przyjrzyj sie czy przy tym miejscu na \"skrzela\" za przednim nadkolem jest prosto i jeszcze Ta linia pod oknami bocznymi taka jakaś nierowna sie wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 Czesc!! No model calkiem fajny. Dlaczego wszyscy robia tylko samochody ??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 hejka sikham :) niema dla ciebie wozka nie do stuningowania .. swietnie sie zapowiada jak zwykle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 no qrcze ładny nawet bardzo model staranny i głatki :) ale ja bym zaproponował pare rzeczy jeszcze :) mianowicie tylne nadkole do mnie nie przemawia...taki dziwnie zaookrągliłeś zamiast wydłużyć je, dorobić dystanse tylnych kół i poszerzyć odległość miedzy nimi :) tak jak mash na jpg który sam zamieściłeś....spojler na tylniej klapce gites :) ale na przednim zderzaku myśle że ta dokładka wcale nie jest potrzebna...i znią autko lepiej nie wygląda:) progi tesh udane...ale mógłbyś dorzucić jakiś potężny wlot powietrza...żeby podkreślić moc samochodu :P ale i tak podoba mi się więc czesto tu będe zaglądał i i \"kadził\" na temat tuningu :P pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 Moze lekki tuning tej bety?? Naklejki, wloty powietrza na masce, dochu, progi. Hmm troche chyba jusz jest stuningowana ta beta ale mozna jeszcze pare zeczy dodac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 Toudajew - pamietaj ze im wiecej plastiku +jakies naklejki na aucie tym poziom WT (wiejskiego tuningu, z ang. rice) niebezbiecznie wzrasta, a to wiaże sie ze smiechem i usunieciem charakteru samochodu. Wiecej informacji mozna uzyskac w encyklopedii Brytanica:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 27 Luty 2004 Autor Share Napisano 27 Luty 2004 wlot na masce hmmmm ale na dachu jest nie do przyjecia :) ta dokładka na przednim zderzaki będzie karbonowa wiec myśle że bedzie sie ładnie prezentować pozatym bez niej samochód ma za dużo miejsca z przodu :] biore sie za tyłek trzeba jakiś \"ogromny\" wydech upchnąć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 Najlepiej taki komin od kotłowni:] Albo taki jak \"traktóry\" mają :] Ja bym dodał wloty powietrza: na drzwiach, nadkolach, oponach (bo czemu by nie?) i obowiązkowo na felach. To byłby tuning... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 hehehe ja bym dal jeszcze wloty na szybie zeby sie kierowca nie przegrzal :). i lotki odwrotnie i bedzie latajaca M-ka. dobra pracuj dalej to zobaczymy co z tego wyjdzie ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 Oooo... Co ja tu widze. Następne BMW M3 na tym forum. :) Wuzek jest super, ale jak czytam jakie rzeczy chcecie tam zamontować to mi szczena odpada. Zapodałbyś sikham siatke skierowaną na wycięcie między światłem a nadkolem, bo ja mam problem z tym miejscem. Bede ci bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 27 Luty 2004 Autor Share Napisano 27 Luty 2004 Kryhas łap mnie na gg ;) to ci dam a ty początek tyłka :) jeszcze troszke do poprawiania :) i juz wiem co w bagażnik włoże :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 nice :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 Originally posted by sikham (...) i juz wiem co w bagażnik włoże :> niech zgadnę... worek kartofli ;) model całkiem fajny, ale nie przepadam za takim tuningiem :D wiem, wiem, zaraz będzie \"nie komentuj tuningu tylko model\" :P trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 do katrofli to wymodeluje traktor :D:P może jakiś tuning traktora :> jutro najwcześniej bedzie jakiś updat [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 Kryhas to siatka tego miejsca moze pomoże ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 Wilkie dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 Jakos nieszczegolnie przemawia do mnie taki wydech, ale o gustach sie nie rozmawia. Co do modelu samego w sobie, to czy wszystko jest w porzadku w łączeniu gornej czesci lewego przedniego slupka z dachem i szyba? Bo z tego ujecia troche kanciaste sie wydaje. ..Czekam na update.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 troiche obniżyłem tył żeby był w 1 lini z progami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 Calkiem niezle!! Moze bys progi zmienil na bardziej sportowe:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 bardziej sportowe czyli np. jakie ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi