Napisano 29 Grudzień 200321 l mój nowy Pojazd 3D ;) prosze jeśli widzicie błedy ( bo takowe są tylko jestem już ślepy) zaznaczcie je w formie obrazkowej bede bardzo wdzieczny i ułatwi mi to prace [piwo]
Napisano 29 Grudzień 200321 l hehe tylko jeszcze napisz o co chodzi :) sorki nie jestem na swoim kompie
Napisano 29 Grudzień 200321 l hmmm cos mi z ta krecha co po boku idzie nie pasuje..jakby nie rowna byla... pozdr
Napisano 29 Grudzień 200321 l W końcu założyłeś WIPA:] Jak dla mnie to kólka nieprzepisowo wąskie!! Ale może tak ma być:P Skąd ja znam ten bieżnik (robiłeś go Booleanem czxy tak jak w tutku Fiata 500????) pozdrowienia [piwo] P.S. Fajne autko:D
Napisano 29 Grudzień 200321 l Jak dlamnie jest ok...moze dlatego ze nie zabardzo znam sie na samochodach... :p
Napisano 29 Grudzień 200321 l hejka Co do karoserii to nie mam zastrzezen ale opona wydaje mi sie za waska i ma zbyt kwadratowy profil. I felgi sa nieladne :D.
Napisano 29 Grudzień 200321 l no no pewnie znow ekstra model tu wysrugasz. powodzenia choc pewnie i tak ci potrzebne nie jest:P
Napisano 29 Grudzień 200321 l Na razie ładny, tylko ciągle jakiś taki kanciasty. A może to tak ma być?? ;)
Napisano 29 Grudzień 200321 l Nie przecze że bardzo ładny model :) tak mi się rzuca w oczy jedynie przednie nadkole którejest chyba za mocno do góry poszło :) ale mam wielka nadzieje że ta M3 będzie w Twoim wykonaniu mocno podobna do mojego ulubionego dzieła Hamanna... pozdro [piwo]
Napisano 29 Grudzień 200321 l Według mnie bardzo fajnie, ale coś definitywnie nie gra z tą \"boczną\" linią. Phantom : Fajny samochód tylko coś mu się drzwi popsuły ;).
Napisano 29 Grudzień 200321 l tak się zastanawiałem czy coś tu napisać czy nie... cały model jest dla mnie zbyt kanciasty... i tyle :) [piwo]
Napisano 29 Grudzień 200321 l popieram..... zbyt kanciasty !! i przedni zderzak wygląda mi tak jak by miał lekkie spotkanie ze ścianą :|
Napisano 30 Grudzień 200321 l Autor Phantom wole taki ;) troszke niewiem o co wam chodzi z tą kańciastością bo jest milion miejsc w których może być kaniaty ;)
Napisano 1 Styczeń 200421 l W zasadzie nie ma się do niczego konkretnego przyczepić, ale nie podoba mi się do końca:P Chyba nie lubie beemek:) Kiedy wytniesz drzwi, maske??
Napisano 1 Styczeń 200421 l Autor już są dawno wyciete :] ale rowiki zostawiam sobie zawsze na koniec ps. niemasz oceniać pracy projektantów Bmw tylko mój model wiec ..... :P
Napisano 9 Styczeń 200421 l Autor Jawor wlałeś nadzieje we mnie :) ale mam death line w szkole wiec sam wiesz czemu updatów niema
Napisano 9 Styczeń 200421 l Ech szkola co ?? Ale nie obijaj sie... ja na ciebie licze :D Pozdrowienia
Napisano 27 Luty 200421 l Autor helo :) nuda daje sie we znaki a nic nowego sie zaczynać niechce dlatego troche \"ulepszyłem\" i tak piekne M3 [lol2] niegańcie mnie zbytnio za felgi bo są jeszcze nieskończone i robione w rhino ( 2 model jaki w całym życiu zrobiłem w tym programie :)) aha brak klamek jest celowy bo tylna klapa jest również zaspawana :)
Napisano 27 Luty 200421 l Mam nadzieje ze ta felga bedzie z wentylem itp. bo to powinno ci zajac pare sekund :) daj na nia zblizenie. :D
Napisano 27 Luty 200421 l Autor zastanawiam sie czy ich od nowa niezrobić :) a co do wentylka to to jest wiecej szczegulików do zrobienia ;) ps. może jeszcze obniżyć troche ten samochód :>
Napisano 27 Luty 200421 l Najlepiej zeby szorował brzuchem po glebie:] Albo wywal kola i zrób mu płozy. To będzie hardcore tuning:] I Przyjrzyj sie czy przy tym miejscu na \"skrzela\" za przednim nadkolem jest prosto i jeszcze Ta linia pod oknami bocznymi taka jakaś nierowna sie wydaje.
Napisano 27 Luty 200421 l Czesc!! No model calkiem fajny. Dlaczego wszyscy robia tylko samochody ??:)
Napisano 27 Luty 200421 l hejka sikham :) niema dla ciebie wozka nie do stuningowania .. swietnie sie zapowiada jak zwykle .
Napisano 27 Luty 200421 l no qrcze ładny nawet bardzo model staranny i głatki :) ale ja bym zaproponował pare rzeczy jeszcze :) mianowicie tylne nadkole do mnie nie przemawia...taki dziwnie zaookrągliłeś zamiast wydłużyć je, dorobić dystanse tylnych kół i poszerzyć odległość miedzy nimi :) tak jak mash na jpg który sam zamieściłeś....spojler na tylniej klapce gites :) ale na przednim zderzaku myśle że ta dokładka wcale nie jest potrzebna...i znią autko lepiej nie wygląda:) progi tesh udane...ale mógłbyś dorzucić jakiś potężny wlot powietrza...żeby podkreślić moc samochodu :P ale i tak podoba mi się więc czesto tu będe zaglądał i i \"kadził\" na temat tuningu :P pozdro..
Napisano 27 Luty 200421 l Moze lekki tuning tej bety?? Naklejki, wloty powietrza na masce, dochu, progi. Hmm troche chyba jusz jest stuningowana ta beta ale mozna jeszcze pare zeczy dodac :D
Napisano 27 Luty 200421 l Toudajew - pamietaj ze im wiecej plastiku +jakies naklejki na aucie tym poziom WT (wiejskiego tuningu, z ang. rice) niebezbiecznie wzrasta, a to wiaże sie ze smiechem i usunieciem charakteru samochodu. Wiecej informacji mozna uzyskac w encyklopedii Brytanica:)
Napisano 27 Luty 200421 l Autor wlot na masce hmmmm ale na dachu jest nie do przyjecia :) ta dokładka na przednim zderzaki będzie karbonowa wiec myśle że bedzie sie ładnie prezentować pozatym bez niej samochód ma za dużo miejsca z przodu :] biore sie za tyłek trzeba jakiś \"ogromny\" wydech upchnąć ;)
Napisano 27 Luty 200421 l Najlepiej taki komin od kotłowni:] Albo taki jak \"traktóry\" mają :] Ja bym dodał wloty powietrza: na drzwiach, nadkolach, oponach (bo czemu by nie?) i obowiązkowo na felach. To byłby tuning...
Napisano 27 Luty 200421 l hehehe ja bym dal jeszcze wloty na szybie zeby sie kierowca nie przegrzal :). i lotki odwrotnie i bedzie latajaca M-ka. dobra pracuj dalej to zobaczymy co z tego wyjdzie ...........
Napisano 27 Luty 200421 l Oooo... Co ja tu widze. Następne BMW M3 na tym forum. :) Wuzek jest super, ale jak czytam jakie rzeczy chcecie tam zamontować to mi szczena odpada. Zapodałbyś sikham siatke skierowaną na wycięcie między światłem a nadkolem, bo ja mam problem z tym miejscem. Bede ci bardzo wdzięczny.
Napisano 27 Luty 200421 l Autor Kryhas łap mnie na gg ;) to ci dam a ty początek tyłka :) jeszcze troszke do poprawiania :) i juz wiem co w bagażnik włoże :>
Napisano 28 Luty 200421 l Originally posted by sikham (...) i juz wiem co w bagażnik włoże :> niech zgadnę... worek kartofli ;) model całkiem fajny, ale nie przepadam za takim tuningiem :D wiem, wiem, zaraz będzie \"nie komentuj tuningu tylko model\" :P trzymaj się [piwo]
Napisano 28 Luty 200421 l Autor do katrofli to wymodeluje traktor :D:P może jakiś tuning traktora :> jutro najwcześniej bedzie jakiś updat [piwo]
Napisano 28 Luty 200421 l Jakos nieszczegolnie przemawia do mnie taki wydech, ale o gustach sie nie rozmawia. Co do modelu samego w sobie, to czy wszystko jest w porzadku w łączeniu gornej czesci lewego przedniego slupka z dachem i szyba? Bo z tego ujecia troche kanciaste sie wydaje. ..Czekam na update..