Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

mój nowy Pojazd 3D ;)

prosze jeśli widzicie błedy ( bo takowe są tylko jestem już ślepy) zaznaczcie je w formie obrazkowej bede bardzo wdzieczny i ułatwi mi to prace

[piwo]

9.jpg

kolo.jpg

• Odpowiedzi 110
  • Wyświetleń 11,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmmm cos mi z ta krecha co po boku idzie nie pasuje..jakby nie rowna byla...

pozdr

Napisano

W końcu założyłeś WIPA:] Jak dla mnie to kólka nieprzepisowo wąskie!! Ale może tak ma być:P Skąd ja znam ten bieżnik (robiłeś go Booleanem czxy tak jak w tutku Fiata 500????)

pozdrowienia [piwo]

P.S. Fajne autko:D

Napisano

Jak dlamnie jest ok...moze dlatego ze nie zabardzo znam sie na samochodach... :p

Napisano

hejka

Co do karoserii to nie mam zastrzezen ale opona wydaje mi sie za waska i ma zbyt kwadratowy profil. I felgi sa nieladne :D.

Napisano

no no pewnie znow ekstra model tu wysrugasz.

powodzenia choc pewnie i tak ci potrzebne nie jest:P

Napisano

Na razie ładny, tylko ciągle jakiś taki kanciasty. A może to tak ma być?? ;)

Napisano

Nie przecze że bardzo ładny model :) tak mi się rzuca w oczy jedynie przednie nadkole którejest chyba za mocno do góry poszło :) ale mam wielka nadzieje że ta M3 będzie w Twoim wykonaniu mocno podobna do mojego ulubionego dzieła Hamanna...

BMW_M3_Laguna_Seca_II_2001_001.jpg

pozdro [piwo]

Napisano

Według mnie bardzo fajnie, ale coś definitywnie nie gra z tą \"boczną\" linią.

Phantom : Fajny samochód tylko coś mu się drzwi popsuły ;).

Napisano

tak się zastanawiałem czy coś tu napisać czy nie... cały model jest dla mnie zbyt kanciasty... i tyle :)

[piwo]

Napisano

popieram..... zbyt kanciasty !! i przedni zderzak wygląda mi tak jak by miał lekkie spotkanie ze ścianą :|

Napisano
  • Autor

Phantom wole taki ;)

troszke niewiem o co wam chodzi z tą kańciastością bo jest milion miejsc w których może być kaniaty ;)

Napisano

W zasadzie nie ma się do niczego konkretnego przyczepić, ale nie podoba mi się do końca:P Chyba nie lubie beemek:) Kiedy wytniesz drzwi, maske??

Napisano
  • Autor

już są dawno wyciete :] ale rowiki zostawiam sobie zawsze na koniec

ps. niemasz oceniać pracy projektantów Bmw tylko mój model wiec ..... :P

Napisano
  • Autor

Jawor wlałeś nadzieje we mnie :)

ale mam death line w szkole wiec sam wiesz czemu updatów niema

Napisano

Ech szkola co ??

Ale nie obijaj sie... ja na ciebie licze :D

Pozdrowienia

Napisano
  • Autor

helo :)

nuda daje sie we znaki a nic nowego sie zaczynać niechce dlatego troche \"ulepszyłem\" i tak piekne M3 [lol2]

niegańcie mnie zbytnio za felgi bo są jeszcze nieskończone i robione w rhino ( 2 model jaki w całym życiu zrobiłem w tym programie :))

12.jpg

aha

brak klamek jest celowy bo tylna klapa jest również zaspawana :)

Napisano

Mam nadzieje ze ta felga bedzie z wentylem itp. bo to powinno ci zajac pare sekund :) daj na nia zblizenie. :D

Napisano
  • Autor

zastanawiam sie czy ich od nowa niezrobić :) a co do wentylka to to jest wiecej szczegulików do zrobienia ;)

ps. może jeszcze obniżyć troche ten samochód :>

Napisano

Najlepiej zeby szorował brzuchem po glebie:] Albo wywal kola i zrób mu płozy. To będzie hardcore tuning:] I Przyjrzyj sie czy przy tym miejscu na \"skrzela\" za przednim nadkolem jest prosto i jeszcze Ta linia pod oknami bocznymi taka jakaś nierowna sie wydaje.

Napisano

hejka sikham :) niema dla ciebie wozka nie do stuningowania .. swietnie sie zapowiada jak zwykle .

Napisano

no qrcze ładny nawet bardzo model staranny i głatki :) ale ja bym zaproponował pare rzeczy jeszcze :) mianowicie tylne nadkole do mnie nie przemawia...taki dziwnie zaookrągliłeś zamiast wydłużyć je, dorobić dystanse tylnych kół i poszerzyć odległość miedzy nimi :) tak jak mash na jpg który sam zamieściłeś....spojler na tylniej klapce gites :) ale na przednim zderzaku myśle że ta dokładka wcale nie jest potrzebna...i znią autko lepiej nie wygląda:) progi tesh udane...ale mógłbyś dorzucić jakiś potężny wlot powietrza...żeby podkreślić moc samochodu :P

ale i tak podoba mi się więc czesto tu będe zaglądał i i \"kadził\" na temat tuningu :P

pozdro..

Napisano

Moze lekki tuning tej bety?? Naklejki, wloty powietrza na masce, dochu, progi.

Hmm troche chyba jusz jest stuningowana ta beta ale mozna jeszcze pare zeczy dodac :D

Napisano

Toudajew - pamietaj ze im wiecej plastiku +jakies naklejki na aucie tym poziom WT (wiejskiego tuningu, z ang. rice) niebezbiecznie wzrasta, a to wiaże sie ze smiechem i usunieciem charakteru samochodu.

Wiecej informacji mozna uzyskac w encyklopedii Brytanica:)

Napisano
  • Autor

wlot na masce hmmmm ale na dachu jest nie do przyjecia :)

ta dokładka na przednim zderzaki będzie karbonowa wiec myśle że bedzie sie ładnie prezentować pozatym bez niej samochód ma za dużo miejsca z przodu :]

biore sie za tyłek trzeba jakiś \"ogromny\" wydech upchnąć ;)

Napisano

Najlepiej taki komin od kotłowni:] Albo taki jak \"traktóry\" mają :] Ja bym dodał wloty powietrza: na drzwiach, nadkolach, oponach (bo czemu by nie?) i obowiązkowo na felach. To byłby tuning...

Napisano

hehehe ja bym dal jeszcze wloty na szybie zeby sie kierowca nie przegrzal :). i lotki odwrotnie i bedzie latajaca M-ka. dobra pracuj dalej to zobaczymy co z tego wyjdzie ...........

Napisano

Oooo... Co ja tu widze. Następne BMW M3 na tym forum. :)

Wuzek jest super, ale jak czytam jakie rzeczy chcecie tam zamontować to mi szczena odpada.

Zapodałbyś sikham siatke skierowaną na wycięcie między światłem a nadkolem, bo ja mam problem z tym miejscem.

Bede ci bardzo wdzięczny.

Napisano
  • Autor

Kryhas łap mnie na gg ;) to ci dam

a ty początek tyłka :) jeszcze troszke do poprawiania :) i juz wiem co w bagażnik włoże :>

14.jpg

Napisano
Originally posted by sikham

(...) i juz wiem co w bagażnik włoże :>

niech zgadnę... worek kartofli ;)

model całkiem fajny, ale nie przepadam za takim tuningiem :D wiem, wiem, zaraz będzie \"nie komentuj tuningu tylko model\" :P

trzymaj się [piwo]

Napisano
  • Autor

do katrofli to wymodeluje traktor :D:P może jakiś tuning traktora :>

jutro najwcześniej bedzie jakiś updat [piwo]

Napisano

Jakos nieszczegolnie przemawia do mnie taki wydech, ale o gustach sie nie rozmawia.

Co do modelu samego w sobie, to czy wszystko jest w porzadku w łączeniu gornej czesci lewego przedniego slupka z dachem i szyba? Bo z tego ujecia troche kanciaste sie wydaje.

..Czekam na update..