don_filippo Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 bardziej sportowe, tzn. no takie, co mają kupe wlotuf powietrza i przy okazji mogą zagrabić liście oraz trawe na podwórku :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 a moze jednak sportowe znaczy tysiace gupkowatych naklejek z reklamami na kazdej czesci samochodu?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 Nie wiem o co chodzi z tymi progami bo są ładne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 Wygnij troche prog do srodka, tak zeby tworzyl cos w rodzaju luku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 Eax88 dobrze mówi, zrób mu ładne wcięcie :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 Sikham jaki chcesz lakier zapodać do tej BMki?? Włożysz tam także N2O ;) (podtlenek azotu) oprócz profesional car audio ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 1 Marzec 2004 Autor Share Napisano 1 Marzec 2004 mam kilka planów zagospodarowania bagażnika :> progi są wygięte ale wygne jeszcze bardziej jak chcecie :) narazie jednak mam windowsa98 i mnie k#^#$%^ strzela z nim ale niedługo wróce do mojego kochanego xp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 Kiedy bedą updaty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 2 Marzec 2004 Autor Share Napisano 2 Marzec 2004 bo ja wiem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Sikham! Bierz się za maxa i dawaj upd. :D BTW Auto tunning zapowiada sie naprawdę zaje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Marzec 2004 Autor Share Napisano 8 Marzec 2004 mam starasznie mało czasu na maxa :/ dziś właczyłem 2 razy i za każdym razem po ok 10 min zostałem odciągniety od kompa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 no modelik bardzo fajnie sie narazie prezentuje, tylko pod tylnym swiatlem na zgieciu nad zderzakiem cos nietak chyba jest. ps. ludzie czytajcie regulamin :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 wreszcie znalazłem chwilke czasu żeby maxa włączyć :) możliwe że to tylko chwilowy luksus i przez nastepny miesiąc nieznajdze czasu na updata :( zrobiłem od nowa tylny zderzak bo tamten był nijaki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 faaaaaaaajne aaaaauto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 mi tam sie bardziej poprzedni bumper podobal ten troche wsiowy i przy ekierce projekotwany jest (bez obrazy) mozesz pokazac felgi z bliska :D i siatke low poly ? :D model jak zwykle super .. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Nie jest źle, a wręcz zaryzykowałbym stwierdzenie, że jest całkiem dobrze:] Tylko daj troszke lepsze ustawienia \"irradience map\" czy jak to się zwie w Vray\'u, bo brzydkie (niedokładne) są cienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 felg wole nie pokazywać bo są brzydkie :) musze zrobić nowe ;) Kozioo ale teraz sie renderuje 50 sekund :P po co to tracić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2004 tak jak obiecałem nowe felgi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 hyhy wiejski tjuning? ale kola ladne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 wiesz co gdzies pisałes ze lubisz BMW m3 i m5 ale cos mi sie zdaje ze ty tych samochodów bardzo ale to bardzo nie lubisz albo nawet nie nawidzisz :). bawisz sie w jakies dziwne smieszne tragiczne spoilery zamiast zając sie nadwozie ehhhhh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegiel Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Tylni zderzak ma ładną dokładke ale na moje oko nie pasuje do reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Ładny zdeżaczek i felgusie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Te felgi lepsze, podpisuje się pod postem Bzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 łał ty zyjesh? a mi sie zadne z tych felg nie podobaja, moze mam jakis dziwny gust :) greets co do reszty to model fajny, ale jak by to sikham powiedzial (hyhyhy) ostra linia biegnaca przez bok karoserii nie ma jednlitego ksztaltu (a chyba powinna), chodzi mi o to ze niby powinien byc leciutki luk a jest prosta nad wlotem za przednim kolem.. ale namieszalem greets czekamy na wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Pod swiatlem po lewje stronie jest cos nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 ehh...widze że dla was teraz każdy model, który dostanie jakiś spojler pod zderzak...kolejny wlot powietrza...kolejny tłoczek w hamulcach i jush jest be i się nie podoba i jush wiejski tuning...szkoda troche... akdsn troche głupia sprawa ale aqrat przedni zestaw do tej m3 jest produkcji ac Schnitzer\'a jednego z nadwornych tunerów BMW...i raczej posiadanie takiego body-kitu i jego jush sam w sobie dobór nie jest wiejskim tuningiem...gdyż nie poto multum ludzi siedziało i setki godzin wymyślało a potem realizowało aby nazwać to potem wiejskim tuningiem...ale \"czasem\" to poprostu kwestia gustu... zgodze się jednak z krzywością lini o której wspominał Quasysh :) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Bzyku ma racje ...... ta lotka jest tragiczna. Prawie jak ze strony Wiejski Tuning. Przedni zderzak moze byc ale ten z tyłu jest straszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2004 co mnie obchodzi co myślicie o tuningu ?? zapominacie o jednym najważniejszym O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE jedyną konstruktywną uwagę napisał Quadysz i chwała mu za to myślcie sobie co chcecie ale dalej bede sie trzymał mojej drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 Masz rację może Cię to nie obchodzić masz do tego prawo, podobnie jak my do wyrażania takich opinii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2004 to prosze abyście zachowali je dla siebie :| bo mi sie żygać chce od takich uwag bedziecie robić kiedyś bmw to zrobicie takie jak wam sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 ale sie goraco zrobilo, zupelnie niepotrzebnie, sikham ma racje co do jednego na pewno O GUSTACH SIE NIE ROZMAWIA, sikham jak kazdy (lub wiekszosc) z nas robi ten model dla siebie nie dla was, jezeli nie podoba sie wam spojler trudno, na pewno jak juz o tym napisaliscie to zostalo to odnotowane, co prawda to czy sie komus innemu podoba czy nie ma znaczenie ale w dobrym guscie jest nie wyrazanie opinii w stylu wiejski tuning etc idzie wiosna (a wlasiciwie juz jest :) ) idzcie na trawke wyluzujcie sie moze \"poprzezucajcie\" troche wegla (ponoc 1h sexu to jak \"przezucic\" 1 tone wegla :) ) coco jumbo i do przodu niepotrzebnie marnujecie czas na zupelnie niepotrzebna wymiane zdan zamiast szybkimi ruchami myszki tworzyc coraz to nowe modele... greets i do roboty sikham :) i tez sie wyloozuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 no ok. jest ladnie. ale pewnie znowu nie ma co liczyc na sensowna scene np. ospojlerowane bmw pedzace w nielegalnym nocnym wyscigu przez miasto. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 no wlasnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2004 ten wyścig da sie zrobić :) tylko mam maturke po drodze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2004 ma ktoś moze zdjecie/zdjecia na których mógłbym sie wzorować jak zrobić te wszystkie splepy itd z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 http://www.sxc.hu/index.phtml > zarejestruj sie i wpisz w wyszukiwarke: city night specially for you sikham :) http://www.spokanestreetracing.com/images/hin_july/large/hamann.jpg http://www.streetracing.ru/RaceGalery/RaceGalery.htm http://www.streetracing.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 pozdro muszę zwrócić uwagę na te cholerne bugi bo już nie mogę na nie patrzeć ani u siebie ani u Ciebie. Żeby było jasne o czym mówię zaznaczyłem ten który mnie najbardziej drażni. Mam nadzieję że go wreszcie poprawisz bo obserwuję Ciebie już od dłuższej pory ale nie pisałem z myślą że sam go zobaczysz. Skoro nie zrobiłeś tego a widzę że modelowanie dobrze Ci idzie ( tak trzymać ;)) to zwracam na to uwagę. No chyba że się mylę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 i jeszcze inne ujęcie - wcześniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 QRNA wyrzuciło mój text więc jeszcze raz: pozdro muszę zwrócić uwagę na te cholerne bugi bo już nie mogę na nie patrzeć ani u siebie ani u Ciebie. Żeby było jasne o czym mówię zaznaczyłem ten który mnie najbardziej drażni. Mam nadzieję że go wreszcie poprawisz bo obserwuję Ciebie już od dłuższej pory ale nie pisałem z myślą że sam go zobaczysz. Skoro nie zrobiłeś tego a widzę że modelowanie dobrze Ci idzie ( tak trzymać ;)) to zwracam na to uwagę. No chyba że się mylę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 pozdro muszę zwrócić uwagę na te cholerne bugi bo już nie mogę na nie patrzeć ani u siebie ani u Ciebie. Żeby było jasne o czym mówię zaznaczyłem ten który mnie najbardziej drażni. Mam nadzieję że go wreszcie poprawisz bo obserwuję Ciebie już od dłuższej pory ale nie pisałem z myślą że sam go zobaczysz. Skoro nie zrobiłeś tego a widzę że modelowanie dobrze Ci idzie ( tak trzymać ;)) to zwracam na to uwagę. No chyba że się mylę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 a i jeszcze muszę to powiedzieć bo mi się cholernie podobają : PIĘKNE OPONY :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2004 Akdsn dzieki za linki :) Saczek_XTRM ten bug był przez źle ułożoną siatke ale już do zlikwidowałem ;) jeszcze kilka kosmetycznych poprawek i dam updata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bednarz Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 Mi sie podoba wygląda super i wzuć kolejnego updata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2004 update już widze że musze uszczelke na drzwiach poprawić :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 no no niezle mi sie tylko wydaje ze przy grilu jest troche krzywo ale to moze tylko tak kamera jest ustawiona i taki efekt daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 Faktycznie przy grilu coś się dzieje - ale przedni zderzak wymiata pozdro czekam na update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 przy grilu od poczatku \"sie dzieje\" ale mysle ze sikham to widzi :) a ta ostra linia boczna nadal wg mnie jest nie do konca jak nalezy (chyba ze mam krzywe oczy :P ) greets ps opony, bieznik super ale z boku jakby ociosane :) tylne kolo nie za gleboko wcisniete w karoserie? (zupelnie jak przednie w nissanie :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 no sikhamkolejny wspanialy samochud ciekawe co z tego wyjdzie?? p.s. zrub neoniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2004 koła są w lini samochód zostawia 2 ślady ;) zresztą tylne koło by nieweszło inaczej ]:-> miałem napisać tutka jak zrobić taka opone :) ale niechce mi sie printscreenów dociąć :> jest ich tylko 100 :) (step by step tutorial ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2004 Empik co powiesz na taki :) jak bede miał podwozie to dam wszystkie i bedzie troche inaczej wygladało to wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi