Napisano 1 Marzec 200421 l bardziej sportowe, tzn. no takie, co mają kupe wlotuf powietrza i przy okazji mogą zagrabić liście oraz trawe na podwórku :>
Napisano 1 Marzec 200421 l a moze jednak sportowe znaczy tysiace gupkowatych naklejek z reklamami na kazdej czesci samochodu?? ;)
Napisano 1 Marzec 200421 l Sikham jaki chcesz lakier zapodać do tej BMki?? Włożysz tam także N2O ;) (podtlenek azotu) oprócz profesional car audio ??
Napisano 1 Marzec 200421 l Autor mam kilka planów zagospodarowania bagażnika :> progi są wygięte ale wygne jeszcze bardziej jak chcecie :) narazie jednak mam windowsa98 i mnie k#^#$%^ strzela z nim ale niedługo wróce do mojego kochanego xp :)
Napisano 7 Marzec 200421 l Sikham! Bierz się za maxa i dawaj upd. :D BTW Auto tunning zapowiada sie naprawdę zaje....
Napisano 8 Marzec 200421 l Autor mam starasznie mało czasu na maxa :/ dziś właczyłem 2 razy i za każdym razem po ok 10 min zostałem odciągniety od kompa :(
Napisano 8 Marzec 200421 l no modelik bardzo fajnie sie narazie prezentuje, tylko pod tylnym swiatlem na zgieciu nad zderzakiem cos nietak chyba jest. ps. ludzie czytajcie regulamin :/
Napisano 25 Kwiecień 200420 l Autor wreszcie znalazłem chwilke czasu żeby maxa włączyć :) możliwe że to tylko chwilowy luksus i przez nastepny miesiąc nieznajdze czasu na updata :( zrobiłem od nowa tylny zderzak bo tamten był nijaki ;)
Napisano 25 Kwiecień 200420 l mi tam sie bardziej poprzedni bumper podobal ten troche wsiowy i przy ekierce projekotwany jest (bez obrazy) mozesz pokazac felgi z bliska :D i siatke low poly ? :D model jak zwykle super .. pozdro
Napisano 25 Kwiecień 200420 l Nie jest źle, a wręcz zaryzykowałbym stwierdzenie, że jest całkiem dobrze:] Tylko daj troszke lepsze ustawienia \"irradience map\" czy jak to się zwie w Vray\'u, bo brzydkie (niedokładne) są cienie.
Napisano 25 Kwiecień 200420 l Autor felg wole nie pokazywać bo są brzydkie :) musze zrobić nowe ;) Kozioo ale teraz sie renderuje 50 sekund :P po co to tracić :>
Napisano 26 Kwiecień 200420 l wiesz co gdzies pisałes ze lubisz BMW m3 i m5 ale cos mi sie zdaje ze ty tych samochodów bardzo ale to bardzo nie lubisz albo nawet nie nawidzisz :). bawisz sie w jakies dziwne smieszne tragiczne spoilery zamiast zając sie nadwozie ehhhhh.
Napisano 26 Kwiecień 200420 l łał ty zyjesh? a mi sie zadne z tych felg nie podobaja, moze mam jakis dziwny gust :) greets co do reszty to model fajny, ale jak by to sikham powiedzial (hyhyhy) ostra linia biegnaca przez bok karoserii nie ma jednlitego ksztaltu (a chyba powinna), chodzi mi o to ze niby powinien byc leciutki luk a jest prosta nad wlotem za przednim kolem.. ale namieszalem greets czekamy na wiecej :)
Napisano 26 Kwiecień 200420 l ehh...widze że dla was teraz każdy model, który dostanie jakiś spojler pod zderzak...kolejny wlot powietrza...kolejny tłoczek w hamulcach i jush jest be i się nie podoba i jush wiejski tuning...szkoda troche... akdsn troche głupia sprawa ale aqrat przedni zestaw do tej m3 jest produkcji ac Schnitzer\'a jednego z nadwornych tunerów BMW...i raczej posiadanie takiego body-kitu i jego jush sam w sobie dobór nie jest wiejskim tuningiem...gdyż nie poto multum ludzi siedziało i setki godzin wymyślało a potem realizowało aby nazwać to potem wiejskim tuningiem...ale \"czasem\" to poprostu kwestia gustu... zgodze się jednak z krzywością lini o której wspominał Quasysh :) pozdrawiam...
Napisano 26 Kwiecień 200420 l Bzyku ma racje ...... ta lotka jest tragiczna. Prawie jak ze strony Wiejski Tuning. Przedni zderzak moze byc ale ten z tyłu jest straszny.
Napisano 27 Kwiecień 200420 l Autor co mnie obchodzi co myślicie o tuningu ?? zapominacie o jednym najważniejszym O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE jedyną konstruktywną uwagę napisał Quadysz i chwała mu za to myślcie sobie co chcecie ale dalej bede sie trzymał mojej drogi
Napisano 27 Kwiecień 200420 l Masz rację może Cię to nie obchodzić masz do tego prawo, podobnie jak my do wyrażania takich opinii :)
Napisano 27 Kwiecień 200420 l Autor to prosze abyście zachowali je dla siebie :| bo mi sie żygać chce od takich uwag bedziecie robić kiedyś bmw to zrobicie takie jak wam sie podoba
Napisano 27 Kwiecień 200420 l ale sie goraco zrobilo, zupelnie niepotrzebnie, sikham ma racje co do jednego na pewno O GUSTACH SIE NIE ROZMAWIA, sikham jak kazdy (lub wiekszosc) z nas robi ten model dla siebie nie dla was, jezeli nie podoba sie wam spojler trudno, na pewno jak juz o tym napisaliscie to zostalo to odnotowane, co prawda to czy sie komus innemu podoba czy nie ma znaczenie ale w dobrym guscie jest nie wyrazanie opinii w stylu wiejski tuning etc idzie wiosna (a wlasiciwie juz jest :) ) idzcie na trawke wyluzujcie sie moze \"poprzezucajcie\" troche wegla (ponoc 1h sexu to jak \"przezucic\" 1 tone wegla :) ) coco jumbo i do przodu niepotrzebnie marnujecie czas na zupelnie niepotrzebna wymiane zdan zamiast szybkimi ruchami myszki tworzyc coraz to nowe modele... greets i do roboty sikham :) i tez sie wyloozuj :)
Napisano 27 Kwiecień 200420 l no ok. jest ladnie. ale pewnie znowu nie ma co liczyc na sensowna scene np. ospojlerowane bmw pedzace w nielegalnym nocnym wyscigu przez miasto. ;)
Napisano 27 Kwiecień 200420 l Autor ma ktoś moze zdjecie/zdjecia na których mógłbym sie wzorować jak zrobić te wszystkie splepy itd z góry dzieki
Napisano 27 Kwiecień 200420 l http://www.sxc.hu/index.phtml > zarejestruj sie i wpisz w wyszukiwarke: city night specially for you sikham :) http://www.spokanestreetracing.com/images/hin_july/large/hamann.jpg http://www.streetracing.ru/RaceGalery/RaceGalery.htm http://www.streetracing.com
Napisano 29 Kwiecień 200420 l pozdro muszę zwrócić uwagę na te cholerne bugi bo już nie mogę na nie patrzeć ani u siebie ani u Ciebie. Żeby było jasne o czym mówię zaznaczyłem ten który mnie najbardziej drażni. Mam nadzieję że go wreszcie poprawisz bo obserwuję Ciebie już od dłuższej pory ale nie pisałem z myślą że sam go zobaczysz. Skoro nie zrobiłeś tego a widzę że modelowanie dobrze Ci idzie ( tak trzymać ;)) to zwracam na to uwagę. No chyba że się mylę ;]
Napisano 29 Kwiecień 200420 l QRNA wyrzuciło mój text więc jeszcze raz: pozdro muszę zwrócić uwagę na te cholerne bugi bo już nie mogę na nie patrzeć ani u siebie ani u Ciebie. Żeby było jasne o czym mówię zaznaczyłem ten który mnie najbardziej drażni. Mam nadzieję że go wreszcie poprawisz bo obserwuję Ciebie już od dłuższej pory ale nie pisałem z myślą że sam go zobaczysz. Skoro nie zrobiłeś tego a widzę że modelowanie dobrze Ci idzie ( tak trzymać ;)) to zwracam na to uwagę. No chyba że się mylę ;]
Napisano 29 Kwiecień 200420 l pozdro muszę zwrócić uwagę na te cholerne bugi bo już nie mogę na nie patrzeć ani u siebie ani u Ciebie. Żeby było jasne o czym mówię zaznaczyłem ten który mnie najbardziej drażni. Mam nadzieję że go wreszcie poprawisz bo obserwuję Ciebie już od dłuższej pory ale nie pisałem z myślą że sam go zobaczysz. Skoro nie zrobiłeś tego a widzę że modelowanie dobrze Ci idzie ( tak trzymać ;)) to zwracam na to uwagę. No chyba że się mylę ;]
Napisano 29 Kwiecień 200420 l a i jeszcze muszę to powiedzieć bo mi się cholernie podobają : PIĘKNE OPONY :P
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Autor Akdsn dzieki za linki :) Saczek_XTRM ten bug był przez źle ułożoną siatke ale już do zlikwidowałem ;) jeszcze kilka kosmetycznych poprawek i dam updata :)
Napisano 29 Kwiecień 200420 l no no niezle mi sie tylko wydaje ze przy grilu jest troche krzywo ale to moze tylko tak kamera jest ustawiona i taki efekt daje
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Faktycznie przy grilu coś się dzieje - ale przedni zderzak wymiata pozdro czekam na update
Napisano 29 Kwiecień 200420 l przy grilu od poczatku \"sie dzieje\" ale mysle ze sikham to widzi :) a ta ostra linia boczna nadal wg mnie jest nie do konca jak nalezy (chyba ze mam krzywe oczy :P ) greets ps opony, bieznik super ale z boku jakby ociosane :) tylne kolo nie za gleboko wcisniete w karoserie? (zupelnie jak przednie w nissanie :D )
Napisano 29 Kwiecień 200420 l no sikhamkolejny wspanialy samochud ciekawe co z tego wyjdzie?? p.s. zrub neoniki
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Autor koła są w lini samochód zostawia 2 ślady ;) zresztą tylne koło by nieweszło inaczej ]:-> miałem napisać tutka jak zrobić taka opone :) ale niechce mi sie printscreenów dociąć :> jest ich tylko 100 :) (step by step tutorial ;))
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Autor Empik co powiesz na taki :) jak bede miał podwozie to dam wszystkie i bedzie troche inaczej wygladało to wszystko :)