Georgas Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 hi all, dawno nic nie wrzucałem no to macie, licze na cenne porady i krytykę :) aha, jak zwykle max vray and ps pozdrawiam 1
DraB Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 Całkiem ładnie, but, imho: -kominek(wnętrze), ble, chyba widzisz :) -za oknem widziałbym jakiś widok -jakbym tam mieszkał zaraz by było mokro wszędzie :) Ogólnie bardzo przyjemnie, szczególnie te refleksy na podlodze :) Pozdro
-hpx- Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 Do tego dodałbym jeszcze coś do odbicia w lustrze :)
!Ewert Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 za żółto..;) ale może być:) a tak w ogole to chyba jakiś speed czy sam modelowałeś wanne? troche zmieniłem kolor, jak coś to skasuje
Georgas Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Napisano 1 Grudzień 2007 dzięki panowie za rady ::) Tomuś jak już pisałem twoja wersja lepsza :) tak, wanne sam modelowałem
naeq Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 Scena dość prosta, ale bardzo estetyczna, może daj jakieś inne ujęcie?
marcoos Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 Najlepsza jest ta reprodukcja wiszaca nad kominkiem :) w kontekscie pomieszczenia i znajdujacej sie w nim wanny :)
t0m3k Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 a gdzie odpływ wody z wanny? :) jak skonczysz to wiadrem wybierasz :) scenka fajna ale pomieszczenie troche za duze, podloga baaardzo slaba. gdyby kominek mial inne proporcje to moglbym sie dac przekonac ze to TV :) co do balansu kolorow to mysle ze oryginal jest lepszy bo cieplejszy
Georgas Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Napisano 2 Grudzień 2007 dzięki za uwagi :) chciałem przedstawić wanienke w takim oto pomieszczeniu, robione z refki, jak widać po komentarzach nie wyszło dzięki za krytykę raz jeszcze :)
Levus Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 Mi się podoba! Odbicie w lustrze mi się tylko nie widzi, to co się odbija jest bez sensu:) No i kwaitek mixuje się z baterią prysznicową. pozdrawiam!
makbol Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Shadery jak zwykle na wysokim poziomie. Szkoda że modeling dość ubogi.
keraj37 Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Dla mnie bomba - pomysl, render piekny! Sugestia - wez PS'a i uzyj narzedzia rozjasnianie - najpierw swiatla potem polcienie dookola okna i w jego wnetrzu - bedzie fajnniej mysle. Pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi