RA Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Hej Wiem, żałosne, nudne, znowu samochodu, ale ja mam takie teksty gdzieś i będę robił swoje. Mam nadzieję. ;) Plan jest taki: Widok onboard, widzimy oczywiście samochód, do którego należy kamera oraz drugi samochód z innego teamu, który właśnie uderzył w bandy. Koleś w samochodzie z kamerą pokazuje nieprzyzwoity gest swą lewą reką w stronę kierowcy, który skończył wyścig i wcześniej wyraźnie go blokował (czego oczywiście pokazac się nie da). :) Możliwe, że bolidu nie rozwalę tylko pokaże jak samochód z kamerą wyprzedza ten drugi, reszta ta sama. Miejscówka, to pewnie Monaco, bo jest tam ciekawe otoczenie i odpowiedni zakręt do tej scenki. Mam nadzieję, że to podchodzi pod temat, ja tu jakieś porachunki widzę. ;) Obym podołał. :/ W sumie zaklepuję na razie, bo i tak mam czas na to w weekendy tylko. :) Pozdrawiam
hcpiter Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Oo temat niezzly, ciekawy jestem jak bedzie wygladac scena ! Powodzenia !
Adek_CG Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Powodzenia, mi sie temat podoba, jak to ladnie zrobisz to napewno bedzie na co popatrzec
dariusz Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 fany pomysł, ale osadź to w czasach Gillesa Villeneuve;)
RA Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Napisano 11 Grudzień 2007 Wtedy też mieli fajne maszyny, ale dzisiejsze estetycznie są chyba nie do pobicia. Imo. :) Edit: Hehe, kiedyś Leru, teraz jaras. Dzięki. :)
Tomala Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Pomysł do porachunków pasuje super. Powodzenia.
pecet Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 jak dla mnie spoko temat, mi chodzi po głowie coś w tematach street racingu, ale nie mam bardzo czasu :/
dariusz Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Wtedy też mieli fajne maszyny, ale dzisiejsze estetycznie są chyba nie do pobicia. Imo. eee no co ty, spójrz tylko na Tyrrella P34:D
hkropinski Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 moze byc ciekawie;) czekam na pierwsze efekty, pozdrawiam
RA Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Napisano 11 Grudzień 2007 Noo, Tyrell jest superowy, kiedyś takiego zrobię, ale w tej wersji testowej, bez przedniej "maski". Więcej bebechów widac. :) Ale my tu gadu-gadu, że zaraz mody przyjdą i posprzątają. ;) W weekend mam nadzieję coś tu wrzucę.
maczuga Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 dobrze, oryginalny temat sobie wybrałeś :) powodzenia życzę
RA Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Napisano 17 Grudzień 2007 Takie o: Mało czasu jest i idzie jak krew z nosa. McLaren będzie we fragmencie więc będę robił tylko to co będzie widac z kamery.
KoMic Napisano 17 Grudzień 2007 Napisano 17 Grudzień 2007 nooo RA, mi sie temat podoba: ], powodzenia i czekam na wiecej, : ]
FF Napisano 17 Grudzień 2007 Napisano 17 Grudzień 2007 Wygląda jak jakiś kosmiczny myśliwiec:D super temat i super jak na razie wykonanie.
Rekomendowane odpowiedzi