Napisano 17 Grudzień 200717 l Taki industrial - sc-fi:-) Kształt tej wieży siedział mi w głowie dłuższy czas (narysowałem go ostatnio w 2d) więc postanowiłem ją wymodelować i zrobić w 3d. a tu modelik
Napisano 17 Grudzień 200717 l Bardzo, bardzo fajne, te rendery z siateczkami bardzo mi sie podobaja :) No i tapetka by sie przydala... ;)
Napisano 17 Grudzień 200717 l Bardzo mi się podoba, lajtowe takie i odmiana jakaś w galerii a nie tylko wizki i wizki! Super renderki siatek, fajne światełko. Gratki!
Napisano 17 Grudzień 200717 l Fajnie, tak ciut abstrakcyjnie - brakuje bardzo mi prac tego typu na forum. Pozdro!
Napisano 18 Grudzień 200717 l Autor :-) Dzięki za gwiazdki! Wstawiam troszkę większą wersję (ale rzeczywiście, panoramki nie da się z tego zrobić:-) http://www.mFoto.pl/uploads/1794/towers_bc52f.jpg
Napisano 23 Grudzień 200717 l bardzo ladnie to wyglada moglbys zdradzic pare szczegolow odnosnie techniki w jakiej jest wykonane tlo i wszystko poza renderem? photoshop , ilustrator czy jeszcze jakis inny program? pzdr
Napisano 24 Grudzień 200717 l zajeeeeeeeeeeeeeeeeee.............naprawde..dla mnie na front..pozdrawiam.
Napisano 30 Grudzień 200717 l Sliczniutka kolorystyka- można by spróbować ten render tak walnąć na 1440x900 z prawe zostawiając to co jest a po lewej pociągnąć tę montażową abstrakcję ;D Pulpicik jak się patrzy! Pozdrówki.
Napisano 8 Styczeń 200817 l Druga IMHO lepsza, ale bardzo fajnie, że nie leczysz kompleksów 3d - że nie starasz się pokazać modelu, tylko go wykorzystujesz do osiągnięcia celu.