Napisano 18 Grudzień 200717 l czesc macie jakies pomysly bo ja nie O_o help! podzielcie sie prosze dobrymi radami i pomyslami co kupic :-)
Napisano 18 Grudzień 200717 l Wlasnie dobry temat przylaczam sie do prosby :) cos dla dziewczyny, fajnego bo nie wiem i nie mam pojecia co zrobic :/
Napisano 18 Grudzień 200717 l Ja preferuję prezenty praktyczne. Lubię takie dostawać i obdarowywać takimi kogoś:) Hmm. Książka, płyta ulubionego wykonawcy, wycieczka do ciepłych krajów? ;) A dla kobiety? Jakieś wypasione perfumy, ale takie, których zapachem zwróci na siebie uwagę ;)
Napisano 18 Grudzień 200717 l wbijcie sobie np na merlin.pl i poszperajcie może coś znajdziecie ciekawego
Napisano 18 Grudzień 200717 l wibrator - uniwersalny prezent na kazda okazje. + futerkowe kajdanki :D A serio, to ja na przykład lubie prezenty użyteczne. Może być taniocha ale żeby coś się z tym dało zrobić a nie postawi na szafce by się zakurzyło :)
Napisano 18 Grudzień 200717 l Ja swojej postanowiłem wywołać nasze zdjęcia ze wszystkich lat bo jednak zdjęcia na kompie to nie to samo- wybrałem najfajniejsze 500 :p a do tego wentylator do karty graficznej bo jej strasznie hałasuje obecny a ona lubi sobie filmiki pooglądać :) no i monitor ale to juz drobiazg (uwielbiam obdarowywać).
Napisano 18 Grudzień 200717 l he no cos praktycznego praktyczna to moze byc miotla, ale z tymi fotkami dobry pomysl, a moze pojsc do jakies rysownika zeby z foty przerysowal na papier, oprawic w ramke itp, dodac perfumy dobre i moze bedzie ok :)
Napisano 18 Grudzień 200717 l ja to bym chciał takie prezenty (w kolejności) - XBox360 - Wii - Ps3 - LCD duży jak mikołaj mniej zamożny to: - NDS - PSP a jak bidny: - UT3 + GOW pack - jakiś fajny pad do PC ale pewnie i tak dostanę skarpetki i kosmetyki, jak co roku ;( edit - Gawreal - oj misiaczku, może jakaś kawka w pt wieczorkiem? :* (joke)
Napisano 18 Grudzień 200717 l a mój dostanie haftowaną poszewkę na poduszkę (haftowaną w miłe słowa), nie wiem czy się ucieszy ale taki jego los.
Napisano 18 Grudzień 200717 l hmm ja mojej kupilem prezent praktyczny :) najbardziej puchaty biały szlafrok jaki znalazłem we Wrocławiu :) wygląda świetnie i jest zajefajnie puchaty
Napisano 19 Grudzień 200717 l A ja nienawidze kupować prezentów bo zawsze jest problem, za to baaardzo lubie dostawac:D
Napisano 19 Grudzień 200717 l kupta zdrapke jakas z lotku totto :D moze komus sie poszczesci w wigilie a uciecha gwarantowana
Napisano 20 Grudzień 200717 l ale pewnie i tak dostanę skarpetki i kosmetyki, jak co roku ;( Ha! Nie zapomnij o majtkach/bokserkach. ;) Trzeba to zmienić, mnie też to wkurza lekko dlatego powiedziałem już osobom odpowiedzialnym za prezenty, że nie chcę skarpetek itd. bo co roku tak będzie. Wolę wór słodyczy ;) A btw. jeśli chodzi o prezenty dla kogoś to nie liczy się za bardzo ile się wyda tylko jak i na co się wyda. Jeśli kobiecie nie spodoba się prezent ładnie podany, fajny, miły, przyjemny, czysty itd. ale za małą kasę to zostawcie ją - pewnie jest blaszką ;) (to również tyczy się do mam i sióstr)