Innos Napisano 23 Grudzień 2007 Napisano 23 Grudzień 2007 Tym razem postaram sie zrobić cos porządnie i do końca. Dzieki za poprzednie komentarze ktore mnie zmobilizowaly do wymyslenia ciekawego tematu z ktorym sobie poradze.
Gomez Napisano 23 Grudzień 2007 Napisano 23 Grudzień 2007 Pionowa krecha na brodzie nie podoba mi sie. Klata byc moze jest za dluga, miesnie naramienne na pewno za dlugie. Miesnie szyi sa za cienkie i powinny byc troche blizej srodka. Miesnie skosne brzucha nie sa skosne :) a powinny i nie wyrastaja one z miesni brzucha jak u ciebie. Dolne miesnie brzucha tez nie tak. Te krawedzie przy biodrach powinny byc bardziej na srodku. Rozumiem ze to poczatek i wszystko jeszcze bedziesz dopracowywac. Powodzenia.
Tomala Napisano 23 Grudzień 2007 Napisano 23 Grudzień 2007 A gdzie on ma pachy? Miejsce łączenia ręki z tułowiem jest zrobione bardzo dziwnie, wyobraź sobie jak on podnosi te ręce do góry skoro ma je przyrośnięte do żeber. Powodzenia w bitwie.
SoAd Napisano 23 Grudzień 2007 Napisano 23 Grudzień 2007 walnij sobie vitruwiana pod spód, to bardzo pomaga
Orangegraphics Napisano 23 Grudzień 2007 Napisano 23 Grudzień 2007 założysz mu kaftan taki że rąk nie będzie mógl podnieść i masz idealne proporcje i mocowanie rąk;]
Innos Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Napisano 24 Grudzień 2007 Dzięki za rady. Chcaiłem z niego zrobić takiego koxa i zapomnialem calkowicie o anatomi (no nie calkowicie jakies tam refki byly) napewno sie dostosuje do rad dzieki!
Innos Napisano 25 Grudzień 2007 Autor Napisano 25 Grudzień 2007 Model oczywiscie przedstawia Achillesa :D
Tomala Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 Trochę zbyt wyraźnie zrobiłeś te mięśnie, siatka nie jest rewelacyjna, znowu nie podoba mi się przejście z tułowia w ramiona. Pępek zrobiłeś za nisko powinien być zaraz pod tym górnym "czteropakiem". Dajesz dalej jestem ciekaw jak poradzisz sobie z ramionami. Powodzenia.
Ania Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 Brzuch jak od linijki, do tego u ciebie jest raczej 8pack zamiast 6. Kreska przez środek zbyt wyraźna. Brodawki są zbyt wysoko, zbyt blisko pach. Staraj się bardziej trzymać referek, mam wrażenie że próbujesz modelować z głowy ale za mało znasz anatomii żeby to robić. http://www.runnersworld.com/images/cma/sixpack200x200.jpg http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Sixpack_germanuncut77_flickr.jpg http://images.google.com/images?q=waschbrettbauch&svnum=10&um=1&hl=en&client=opera&rls=en&sa=G&imgsz=medium
Innos Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Napisano 30 Grudzień 2007 Dzięki za rady. Co do 6packu to to nie jest 8 pack tylko chcialem zrobic taki efekt gumki od gaci :D chodzi mi o to ze tutaj przyjdzie jeszcze ubranie wiec bedzie mial taka wkleslosc. Widocznie przesadzilem z ta krecha poprawie...
SereCk Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 fu... a po co mu wacek ??:>> :D popracuj jeszcze nad zeberkami... i jedz dalej z tematem
Ania Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 Już lepiej, ale jeszcze myślę że pachy za nisko. Czy będziesz mu podnosił ręce? jeśli tak, to przez taką pozycję może ci wtedy braknąć poligonów pod pachą. Między piersią a ramieniem jest chyba trochę zbyt głębokie wcięcie. SereCk - żeby dodać męskości. Zawsze mi jakoś dziwnie wyglądały bezwackowe modele mężczyzn. Dobrze jest, tylko czy nie za nisko? Brzuch ma dziwne wydłużenie w tym miejscu.
Innos Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Napisano 31 Grudzień 2007 fu... a po co mu wacek ??:>> :D popracuj jeszcze nad zeberkami... i jedz dalej z tematem No bo Achilles to stary jajcarz jest :D zgodnie z radami Ani podnioslem pachy i jajca mu troszke podnioslem :D
polon Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 jak na moje to miesnie klaty troche wieksze, tez bardziej na dół, to od razu zmiejszy chyba za duzy brzuch
Tomala Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 Klata wygląda jak by to była zwisająca skóra, przypakuj go trochę. To wcięcie między bicepsem a mięśniem naramiennym jest w złym miejscu powinno wchodzić pod pachy tworząc przejście z klaty w mięsień naramienny zobacz sobie w lustrze jak to jest. Mięśnie przedramienia chyba jeszcze nie zaczęte bo wyglądają niepoprawnie.
arcade Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 Imo za mały ten wacek... ale może przykładam niepotrzebnie swoją miarę nie no, spoko wygląda, mi tam się podoba :)
Innos Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Napisano 31 Grudzień 2007 za maly? hmm nie chce mu robic za przeproszeniem ch**a do kolan bo ma miec taka grecka spodniczke na sobie :D
Innos Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Napisano 1 Styczeń 2008 Kieruję się starą definicja ptaka... "Gdy 25 lat mija worek dłuższy jest od kija":D no to wiadomo czemu taki ptaszek. A co do wielkości to wydaje mi sie że te wszystkie posty typu za maly to chyba nie potrzebne bo jest jakby to powiedziec... Sredni.
Leleń Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 dluuuuuuuuugie ma te dlonie / palce, i ten wacus przeraza!!!!!!!!!!!!!!! powodzenia :p
snooo Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 błędy w anatomii trochę odstraszają, proporcje całości w porządku, pomijając dłonie i trochę zbyt szeroko nad brzuchem, zwęź trochę sylwetkę w tym miejscu i będzie lepiej. Dłonie, ręce i stopy trzeba mocno dopracować. trochę za szybko zaczynają się barki idąc od góry, są jakbyś mu założył 200 kilogramowy plecak. Będę często zaglądał. Dobrze idzie, powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi