Napisano 23 Grudzień 200717 l Tym razem postaram sie zrobić cos porządnie i do końca. Dzieki za poprzednie komentarze ktore mnie zmobilizowaly do wymyslenia ciekawego tematu z ktorym sobie poradze.
Napisano 23 Grudzień 200717 l Pionowa krecha na brodzie nie podoba mi sie. Klata byc moze jest za dluga, miesnie naramienne na pewno za dlugie. Miesnie szyi sa za cienkie i powinny byc troche blizej srodka. Miesnie skosne brzucha nie sa skosne :) a powinny i nie wyrastaja one z miesni brzucha jak u ciebie. Dolne miesnie brzucha tez nie tak. Te krawedzie przy biodrach powinny byc bardziej na srodku. Rozumiem ze to poczatek i wszystko jeszcze bedziesz dopracowywac. Powodzenia.
Napisano 23 Grudzień 200717 l A gdzie on ma pachy? Miejsce łączenia ręki z tułowiem jest zrobione bardzo dziwnie, wyobraź sobie jak on podnosi te ręce do góry skoro ma je przyrośnięte do żeber. Powodzenia w bitwie.
Napisano 23 Grudzień 200717 l założysz mu kaftan taki że rąk nie będzie mógl podnieść i masz idealne proporcje i mocowanie rąk;]
Napisano 24 Grudzień 200717 l Autor Dzięki za rady. Chcaiłem z niego zrobić takiego koxa i zapomnialem calkowicie o anatomi (no nie calkowicie jakies tam refki byly) napewno sie dostosuje do rad dzieki!
Napisano 30 Grudzień 200717 l Trochę zbyt wyraźnie zrobiłeś te mięśnie, siatka nie jest rewelacyjna, znowu nie podoba mi się przejście z tułowia w ramiona. Pępek zrobiłeś za nisko powinien być zaraz pod tym górnym "czteropakiem". Dajesz dalej jestem ciekaw jak poradzisz sobie z ramionami. Powodzenia.
Napisano 30 Grudzień 200717 l Brzuch jak od linijki, do tego u ciebie jest raczej 8pack zamiast 6. Kreska przez środek zbyt wyraźna. Brodawki są zbyt wysoko, zbyt blisko pach. Staraj się bardziej trzymać referek, mam wrażenie że próbujesz modelować z głowy ale za mało znasz anatomii żeby to robić. http://www.runnersworld.com/images/cma/sixpack200x200.jpg http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Sixpack_germanuncut77_flickr.jpg http://images.google.com/images?q=waschbrettbauch&svnum=10&um=1&hl=en&client=opera&rls=en&sa=G&imgsz=medium
Napisano 30 Grudzień 200717 l Autor Dzięki za rady. Co do 6packu to to nie jest 8 pack tylko chcialem zrobic taki efekt gumki od gaci :D chodzi mi o to ze tutaj przyjdzie jeszcze ubranie wiec bedzie mial taka wkleslosc. Widocznie przesadzilem z ta krecha poprawie...
Napisano 30 Grudzień 200717 l fu... a po co mu wacek ??:>> :D popracuj jeszcze nad zeberkami... i jedz dalej z tematem
Napisano 30 Grudzień 200717 l Już lepiej, ale jeszcze myślę że pachy za nisko. Czy będziesz mu podnosił ręce? jeśli tak, to przez taką pozycję może ci wtedy braknąć poligonów pod pachą. Między piersią a ramieniem jest chyba trochę zbyt głębokie wcięcie. SereCk - żeby dodać męskości. Zawsze mi jakoś dziwnie wyglądały bezwackowe modele mężczyzn. Dobrze jest, tylko czy nie za nisko? Brzuch ma dziwne wydłużenie w tym miejscu.
Napisano 31 Grudzień 200717 l Autor fu... a po co mu wacek ??:>> :D popracuj jeszcze nad zeberkami... i jedz dalej z tematem No bo Achilles to stary jajcarz jest :D zgodnie z radami Ani podnioslem pachy i jajca mu troszke podnioslem :D
Napisano 31 Grudzień 200717 l jak na moje to miesnie klaty troche wieksze, tez bardziej na dół, to od razu zmiejszy chyba za duzy brzuch
Napisano 31 Grudzień 200717 l Klata wygląda jak by to była zwisająca skóra, przypakuj go trochę. To wcięcie między bicepsem a mięśniem naramiennym jest w złym miejscu powinno wchodzić pod pachy tworząc przejście z klaty w mięsień naramienny zobacz sobie w lustrze jak to jest. Mięśnie przedramienia chyba jeszcze nie zaczęte bo wyglądają niepoprawnie.
Napisano 31 Grudzień 200717 l Imo za mały ten wacek... ale może przykładam niepotrzebnie swoją miarę nie no, spoko wygląda, mi tam się podoba :)
Napisano 31 Grudzień 200717 l Autor za maly? hmm nie chce mu robic za przeproszeniem ch**a do kolan bo ma miec taka grecka spodniczke na sobie :D
Napisano 1 Styczeń 200817 l Autor Kieruję się starą definicja ptaka... "Gdy 25 lat mija worek dłuższy jest od kija":D no to wiadomo czemu taki ptaszek. A co do wielkości to wydaje mi sie że te wszystkie posty typu za maly to chyba nie potrzebne bo jest jakby to powiedziec... Sredni.
Napisano 1 Styczeń 200817 l dluuuuuuuuugie ma te dlonie / palce, i ten wacus przeraza!!!!!!!!!!!!!!! powodzenia :p
Napisano 2 Styczeń 200817 l błędy w anatomii trochę odstraszają, proporcje całości w porządku, pomijając dłonie i trochę zbyt szeroko nad brzuchem, zwęź trochę sylwetkę w tym miejscu i będzie lepiej. Dłonie, ręce i stopy trzeba mocno dopracować. trochę za szybko zaczynają się barki idąc od góry, są jakbyś mu założył 200 kilogramowy plecak. Będę często zaglądał. Dobrze idzie, powodzenia.