Glob Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 W koncu! Koncze ten projekt bo juz nie moge na niego patrzec:P jeszcze pare rzeczy mozna by poprawic ale juz nie mam do tego sily...i tak troche za dlugo:P Pozdro! 1
piksar Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 całkiem sympatycznie, jedynie napedy cd w kompie jakies takie (plaska textura czy co ) i wysoko umieszczony pstryczek przy drzwiach, łóżko fajnie wyszło drzwi nie mają jakiej klamki/uchwytu ?
Lis Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 Niezły artysta. Chyba tem z idola :D Tak to fajnie się kable walają po pokoju. Udane shaderki oprocz tego "kibordu"
Notre Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 fajnie fajnie ;) podoba mi się ta kołdra świetnie wyszła, osłony tych kolumienek na ścianie trochę za czarne a włącznik światła zbyt biały ;P
Vorek Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 renderki fajne, realistyczne, ale kadry nijakie, nieprzemyślane, nie ma na czym oka zawiesić, szczególnie ten ostatni. Może i ładnie pokazują detal ale jako wizki są raczej kiepskie.
Lucas Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 Hehe, mam takie samo biurko:) Przyjemnie to wygląda, bardzo realistyczne, chociaż jeszcze nie da się pomylić ze zdjęciem;)
Georgas Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 dobra robota, świetne modele , ładne rendery nic tylko pogratulować :)
carlosss Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 bardzo ładnie, czym to oświetlane jest właściwie?
Glob Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Napisano 30 Grudzień 2007 Ogolnie dzieki wszystkim za komenty zeby sie nie powtarzac:P piksar - napedy sa modelowane w wiekszosci to tylko shader pstryczek od swiatla jest dokladnie na tej samej wysokosci co w realu i uchwycik od drzwi wystaje tam obok pstryczka polowicznie sie ukryl:P vorek - na kadry nie mialem pomyslu wiec staraelm sie pokazac detal nad ktorym spedzilem duzo czasu. Lucas - ludzie ktorym to pokazuje pytaja sie zawsze po co im przesylam zdjecia jakiegos pokoju:P wiec chyba nie jest zle:P carlosss - 2 vray lighty w oknach i color mapping na exponential. pozdro!
Yano Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 bardzo fajne, dużo detali i drobiazgów, fachowo wykonane i zrenderowane, ale pokoik mało ciekawy, nie podoba mi sie i jeżeli to Twój, to żal mi Cie, że musisz pracować na takim monitorze ;P
keraj37 Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 sledzilem twoje poczynania na WIP i powiem, ze wyszlo genialnie - masz talent do modelowania. Tyle pracy! Pozdro!
Ania Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Technicznie świetnie, jak prawdziwe. Gratuluję wytrwałości i cierpliwości. Detale powalają. Ktoś już napisał o kadrze, też mi się zdaje że można by to lepiej ukazać.
Glob Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Napisano 6 Styczeń 2008 Myslalem ze watek juz odszedl do historii:P Dzieki za mile slowa:) inne prace postaram sie lepiej wykadrowac:D Pozdro!
Robertus Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 mniam! swojsko (super ze nie kolejne futurystyczne wnetrze) i sympatycznie. technicznie bdb
Rekomendowane odpowiedzi