ofca Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 wrocil do szkoly, widac co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 Ofca, ale ty zarosniety jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 Ofca, ale ty zarosniety jestes haha, właśnie tu nie jest;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 Nie no, pamietam go jak mial dlugie wlosy i bylismy w tym klubie gdzie wszyscy byli w wieku +35 ale nadal uwazam ze jest zarosniety :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 14 Październik 2008 Share Napisano 14 Październik 2008 -.- ktory to klub co +35? Pozytywka ?:D yy poczekajcie 6mc/1rok zarosne znoooow wrr illy - skad wiedzial ze to moj brat ziom homie z compton :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Nowa zabawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Odchudzasz się?;D heh..ogolnie to kurde AA pada na maxa, nie mówiąc już o vertical shift. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Ohoho...wrrrr....a to moje zabawki Gdzieś zwykł parkować ? Nie żebym zazdrościł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Mr.Hydraulick illy chociaz pazurow bys nie obgryzal .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 wybacz, mam nerwice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Nowa zabawka kupiłeś hotel na wyprzedaży? daj się pobawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 raczej nowy kierunkowskaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 raczej VW chwali sie Piksarem... nowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Pasat z wypożyczalni - nie cierpie VW ale nowy i oponki już prawie spiłowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 Cześć :D wszystkim. .siema piksar... słyszałem ze masz odinstalowanego maxa i ze jeździsz jako manager :D :/ nom koleje losu :/ ja miałem ostre problemy .. jak widac mocno schudłem .ale jestem z wami.. zaczynam wracac.. maxa juz zainstalowalem wczoraj.. jeszcze v-ray i lece z koksem :d.. Tak chcialem powiedzieć Cześć :D czy mnie pamietacie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 Tak jakoś mnie wzięło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 Co masz w tym dzbanku ? Nie rozlewa się podczas picia ;) a maxika powoli ściągam, idzie zima trzeba podłubać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 Rudylew... mam takie samo zdjęcie xD z tym samym sztucznym pucharem xD Barcelona ;) Ale stadion bidny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 Ja Ci dam bidny stadion ! ! ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 wiedziałem ze się ofca podjara jak wrzuce cś z barca :D piksar sciągaj sciągaj bede mial pare pytan :D pomozesz :D ....Przetrwamy zime :D Sanderalek jaki sztuczny.. ja mialem prawdziwy :D a stadion nie taki bidny jak za wejscie kroją 17 e .. niemówie o meczach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 rudylew, w pucharze odbija sie pokój :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 Ja byłem tam w tym lipcu... i akurat trafiłem na wymiane murawy po koncercie... Jak chcecie moge wrzucić filmik ;] same muzem było naprawde śweietne ;) Ale stadion już mi się tak nie podobał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 25 Październik 2008 Share Napisano 25 Październik 2008 Nju foto: I in da work xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 "in da work" a efektów dalej nima... hehe panie fotograf: fotografia to nie tylko aparat i ciemnia to też ciekawe zdjęcia którymi warto zaskoczyć innych :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 to zobacz do teczki mojej ostatnimi czasy wrzuciłem kilka skanów A w tygodniu zeskanuje następne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Październik 2008 Autor Share Napisano 26 Październik 2008 I in da work xD Tzn, że jesteś ekspertem ds. badania schodów betonowych? ;) Aż mi się to przypomniało http://moronail.net/?pic=388 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 a to przepraszam, nie zajrzałem. już patrzę i zapewne coś wyskrobię konstruktywnego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 MPO mode on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 illy - aaaa, to po to Ci były te spodnie potrzebne, żeby się wtopić w tło? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 kama kameleon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Widzę że stój apelowy na WŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Wś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 kama kameleon! Karma..?? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 wczoraj : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Ale jądro 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Jakbyś Reanimator potrzebował kogoś do pracy w charakterze człowieka siedzącego na białym fotelu to się piszę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 tusz do rzęs się rozmazał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Nieeee... uzywam nierozmazujacego sie ;) Bacry, to nie fotel, to wyro. 3 osoby tam siada, albo jedna... polozy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 ktos tam niezle lapami zapiernicza po prawej, natlok roboty, a ty sobie zdjecia robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 wyglada na kogos, kto chce ukraść lezacy na stoliku tablet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Nie no Reanimator słodko wyszwedłeś brak Ci tylko szminki na ustach haha- niech go kto z szopem pod ręką smyrnie jakim bruszem to się pośmiejem :D...po prawej szybkie ręce hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 i usta ułożone w "dziubusia" widać profesjonalizm przewyższający nastolatki na fotka.pl ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 i usta ułożone w "dziubusia" widać profesjonalizm przewyższający nastolatki na fotka.pl pozdrawiam a ja uwazam ze mu jeszcze troche brakuje do fotka.pl, zdjecie nie bylo wykonane "z reki", "z gory" ...tzn cyckow nie widac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 w poście #1035 jest za to przykład zdjęcia z fotosik.pl -porównać- pozdrawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Chcecie fotke na fotke.pl?! Prosze bardzo! ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Tez nie pasuje :/ jest jeszce jedna oppcja, mozesz stac przed lustrem, robic zdjecie z reki, aparat oczywiscie wycelowany w lustro i w 3/4 kadru powinien byc odbijajacy sie flesh, ktory przepala prawie cala fote zeby nie bylo nic widac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Johny - ty sobie żartujesz a tu poważne fotki się pojawiają... ____________________ kurka... jak z reklamy... powiem tak.. nie pasujesz sam do siebie Reanimator.. :D i skasuj ten glow... haha. widziałbym Cię raczej jako brodatego braba z miną pt. "chcesz w ryj?".. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Spoko, spoko... Zartujac nie mam na celu obrazenia kogokolwiek, powyzsze fotki sa spoko, zwykle normalne fotki, a ze ktos zapodal temat o fotce to simeje sie poprostu z fotek jakie szalone 17-stki umieszczaja w ww portalu :) no offence :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi