chveti Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 illy - chyba tak bedzie mi sie zdawa cos... zgapił :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 zgapiacz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 illy znalazl promocje piwa, 1,40 pln za puszke :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Oczywiście na najniższej półce, a jak. ;) http://tastybooze.com/wp-content/uploads/2007/11/beer-bottom-shelf.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 illy lubi grzybki :) gdzieś tę proocję wypatrzył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 blee tyskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 tyskie ochyda fujj dwa wypilem ostatniio to mnie zmulily tak ze uu, Leszki sa najlepsze, swierze i ozyzwiajace :D Fajny arsenal ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 illy gdzie ta promocja potrzebuje wiedzieć jak najszybciej bo właśnie muszę kupić 500browarów :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 14l piwa za 39zł. całkiem okej ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 tyskie ochyda fujj dwa wypilem ostatniio to mnie zmulily tak ze uu, Leszki sa najlepsze, swierze i ozyzwiajace :D Fajny arsenal ! A u mnie zubr tuz za rogiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 oooo zapomnialem dodac wiadomka zubrzyk tez gites jest ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Maly offtop panowie ^^; heh fajna przeróbka; ale te panie nie są jakos w moim typie; choc nadawaly by sie do pewnych celów idealnie ;) b.t.w. Wszedzie wszyscy wielbią LECHA; mi juz sie ''przepil'' ... Zywiec teraz; dla ''refreshu'' Carlsberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Mi sie lech przepił 3 lata temu..teraz pilzner lub zywiec i na zmiane ;) a nie wiem jak można nie lubić tyskie a lubić żubra, jak to prawie to samo..dla mnie to żubr to rozwodnione tyskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 tyskie obecnie najlepsze, reszta mi nie wchodzi promocja w gdyni, troche poobijane puszki i data 20.02, ale dam rade, najnizsza polka z wiadomych wzgledow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 kto nie lubi tyskiego ustawiac się w kolejce do banowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 muhahahaha, w koncu mam moda sojusznika :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 illy co z fotami bloku? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 piksar, to ja czekam na bana, bo nie znoszę tyskiego :), ostatnio zaś przepadam za piwami domowymi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Lech Rulez i co !!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Oj jo joj - co sie stalo sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 haha Knysha wyglądasz jakbyś pokazywał mamie usprawiedliwienie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 illy co z fotami bloku?weekend pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 knysha zrobiles jailbreak`a ?:p masz fw 1.1.3 ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 knysha zrobiles jailbreak`a ?:p masz fw 1.1.3 ? ;> To nie moj ajPod - pytaj JohnZi'ego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 aaa to ajpod talcz, piekny jest :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Ofca w Kraku żeby nie było (apel do moderatorów) mam pozwolenie na publikację tych zdjęć!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 fajny dresik, co tam gra? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 wow wiedze ze kamil na akordeonie umie grac, no no tylko ten dresik troszke w oczy daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 ja grałem i śpiewałem :) "niech żyje wolność, wolność i swoboda" :P Edit: ej hcipter kurde tak mi wkręciłeś z tym że "ja" umiem grać że napisałem o nim w pierwszej osobie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 "niech żyje wolność, wolność i swoboda" :P klasyka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 tu mnie jeszcze nie było:D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Cos tam z morrisona masz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 lol:D Musiał zczaić na ścianie;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 eheheheheh :D :D ostre :D aż się łezka w oku kręci jak człowiek na te fotki patrzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 dzisiaj sie troche poobijalem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Chcialem dodac cos ladnego ale nic nie umiem, to robilem 180 na wyskoczni :] Zlapany troszke za pozno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Wy to sie kurna lubicie lamac... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Dobra czapa junior ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Dziecko kupiło sobie zabawkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 babci tym nie przestraszysz...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 robi kszzzzzzzz przy włączaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 myslacy Lelen pijany i ogolony Lelen xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Nie robi Kzzzz... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Prawie wiosna... PRAWIE! Brrrr Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 miecz co nie robi kzzzzzzzzzzz to jak sprzęt szpitalny co nie robi pik pik pik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Ale Shogun może robić kszzzzzz zamiast miecza Shogun zrób kszzzzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 ja zawsze moge zrobić kszzzzzzzzzz :) kszzzzzzzz a Leleń ta fotka o rly?/wtf niezła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RObWRiter Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 to sem ja rowr do elll moderatorro dajcie mi nowe haslo:D...znaczy prosze jak zawsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 No i jeszcze błuuum! Błuuuuuum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi