Napisano 16 Stycze艅 200817 l Hello! 聽 Daje do gallery bo jest (moim zdaniem) dokonczona pracka. Jest prosta. Mam nadzieje ze mnie nie zjedziecie tym razem:) 聽 W projekcie zdjecia twarzy byly nadrukowane na drzwiczki od szafki - nie bylo widac za co mozna otworzyc te szafki wiec na renderze tez nie ma uchwytow. Jakos sobie poradz膮 domownicy. 聽 wersja z mocniejszym kontrastem: 聽 Pozdro!
Napisano 16 Stycze艅 200817 l troszk臋 uboga ta kuchnia :) du偶o chaosu wi臋c poka偶 kolor projekt okropny
Napisano 16 Stycze艅 200817 l Wlasciwie to nic nie widze, bo nie moge sie na niczym skupic. Kompozycja szalenie nieszczesliwa. Wersja BW tylko pogarsza sprawe.
Napisano 16 Stycze艅 200817 l 艂adnie cho膰 ekstremalnie niepraktycznie (wiem projekt nie podlega ocenie) i niestety oko nerwowo skacze bo nie wie na czym si臋 skupi膰
Napisano 16 Stycze艅 200817 l Gdzie 艣cierka do naczy艅? I kocher? I jakie艣 gniazdka? Przez te wszystkie odbicia ca艂o艣膰 si臋 troch臋 zlewa, mo偶e w kolorze by艂oby lepiej. Mo偶e by膰 czarnobia艂e je艣li chodzi o meble, ale niech tam b臋dzie chocia偶 kilka plamek koloru. Moim zdaniem meble za bardzo si臋 b艂yszcz膮. Ze zlewu b臋dzie ci si臋 pryska艂o z ty艂u na pod艂og臋. Z pieca b臋dzie pryska艂 olej na obrazki obok. Chyba 偶e co艣 藕le widz臋, teraz nie jestem pewna czy piec jest tu偶 przy 艣cianie czy odsuni臋ty i wisi w powietrzu. Krzes艂o powinno sta膰 przed blatem roboczym, a nie gdzie艣 w k膮cie. Pojemnik na chleb jako艣 tam nie pasuje, i jest za du偶y.
Napisano 16 Stycze艅 200817 l ogolnie fajnie,pracka na plus choc, mysle troche nie przemyslana kompozycja + ubogie wyposarzenie, w sumie jakby sie nie przygladac to nawet nie powiedzialbym ze to kuchnia doczepie sie jeszcze twojego logo ktore ni jak nie pasuje i psuje troche efekt, zmienilbym je na cos co sie nie rzuca w oczy lub w ogole nie dawal ;) pozdrawiam
Napisano 16 Stycze艅 200817 l Ehh tak obserwuj臋 twoje poczynania i coraz gorzej ;) heheh za szybki z ciebie bill pracuj nad tymi pracami "to nie fabryka pude艂ek" nie masz normy :P i strasznie rozmazujesz te prace albo za du偶o kontrastu dajesz + wszystko takie du偶e przesadzone nie wymiarowe niekt贸re elementy wsjo ;) 聽 Pozdro 聽 btw: do galerii staraj si臋 dawa膰 szczeg贸lnie bliskie twemu sercu prace (nie wszystko co wyrenderujesz ) 聽 ;)
Napisano 16 Stycze艅 200817 l A ja zapytam, Ile modeli zostalo wykonanych przez Ciebie ? ... Chlopie rob mniej a dokladniej i z pomyslem... a takie cos to co najwyzej do testu i nawet nie zapisuj, a tym bardziej nie pokazuj na forum. 聽 I przede wszystkim poczytaj o kompozycji.
Napisano 17 Stycze艅 200817 l A ja zapytam, Ile modeli zostalo wykonanych przez Ciebie ? ... Chlopie rob mniej a dokladniej i z pomyslem... a takie cos to co najwyzej do testu i nawet nie zapisuj, a tym bardziej nie pokazuj na forum.聽 I przede wszystkim poczytaj o kompozycji. 聽 Bardzo ale to bardzo trafna uwaga ... strzelasz prackami jak z karabinu. Wykonaj jedna a porzadna zamiast pieciu ponizej przecietnej. Ale defakto cos robisz :) tak czy siak to sie tez liczy.
Napisano 17 Stycze艅 200817 l Okropne fest! Gdyby艣 darowa艂 sobie te wszystkie 艣mieci z komercyjnych p艂ytek by艂oby lepiej. Gdyby nie tytu艂 topicu to wi臋kszo艣膰 ludzi nie wiedzia艂o by co to jest na obrazku.
Napisano 17 Stycze艅 200817 l Autor Hello! 聽 Widze ze i ta praca nie wyszla. :( 聽 Wymodelowalem w sumie malo - mam gotowe modele. 聽 Projekt nie moj - tak bylo na zdjeciu znanego fotografa. 聽 Jak oni tam gotuja to nie moja sprawa:) Jakos im to wychodzi. 聽 Pozdro!
Napisano 17 Stycze艅 200817 l Nie trafia ta pracka w m贸j gust. Nie do艣膰, 偶e tak ponuro to jeszcze niefunkcjonalny, jak dla mnie, uk艂ad kuchni. Chocia偶 zaryzykowa艂bym stwierdzenie, 偶e to bardziej aneks kuchenny ni偶 kuchnia. Szczerze, to jakby mi architekt wn臋trz pokaza艂 taki pomys艂 na kuchni臋 to zmieni艂bym architekta ;)
Napisano 17 Stycze艅 200817 l Znowu nic nie wida膰 w Twojej pracy :( to w og贸le jak kuchnia nie wygl膮da, nawet taka nowoczesna... 聽 Og贸艂em z tego co widz臋 to modele OK i render te偶, ale jednak co艣 nie tak. Popracuj troch臋 nad kompozycj膮 obiekt贸w i kolor贸w w scenie.
Napisano 17 Stycze艅 200817 l ale wiesniacki obraz czy cos tam :p chociaz Klos dobry dobry a general to juz calkiem wymiata ! Wez zrob jedna a pozadnie a nie takie pierdoly dajesz :)
Napisano 17 Stycze艅 200817 l wiesz co... masz potencjal ale skutecznie go zakopujesz pod swoim tempem konczenia prac. Nikt nie widzialby nic zlego w tym ze tak szybko napierasz gdyby te rendery byly na wysokim poziomie. Nie zrozum nas zle, nie po to jada tu ludzie tobie po rajtach aby Cie zdolowac, odebrac przyjemnosc z kolejnej pracy itd. Robia to po to by Ci pokazac co jest nie tak. Posluchaj tutaj ludzi i choc do jednej pracki zastosuj sie do ich rad. Taki test. Wrzuc do wipa, pytaj co nie tak, poprawiaj az powiedza Ci ludzie jest ok. Wowczas sam zobaczysz jak duzo moga pomoc obiektywne oceny ludzi ktorzy w tym tez siedza. 聽 Heh poczulem sie jak ksiadz na kazaniu :D
Napisano 17 Stycze艅 200817 l wiesz co... masz potencjal ale skutecznie go zakopujesz pod swoim tempem konczenia prac. Nikt nie widzialby nic zlego w tym ze tak szybko napierasz gdyby te rendery byly na wysokim poziomie. Nie zrozum nas zle, nie po to jada tu ludzie tobie po rajtach aby Cie zdolowac, odebrac przyjemnosc z kolejnej pracy itd. Robia to po to by Ci pokazac co jest nie tak. Posluchaj tutaj ludzi i choc do jednej pracki zastosuj sie do ich rad. Taki test. Wrzuc do wipa, pytaj co nie tak, poprawiaj az powiedza Ci ludzie jest ok. Wowczas sam zobaczysz jak duzo moga pomoc obiektywne oceny ludzi ktorzy w tym tez siedza. 聽 Heh poczulem sie jak ksiadz na kazaniu :D 聽 TAK JEST WRZUCAJ WSZYSTKO DO WIP'A I TAM Z BARDZIEJ DO艢WIADCZONYMI U呕YTKOWNIKAMI DOPRACUJ PRAC臉 NIKT CI臉 TAM NIE SKRZYWDZI A NAUCZYSZ SI臉 WIELU PRZYDATNYCH RZECZY ;)
Napisano 17 Stycze艅 200817 l wyglada jak salon kosmetyczny albo fryzjer duzy chaos powieksza jeszcze bardziej to logo ktore nie w 5 ni w 10 pasuje do tego co pokazales
Napisano 17 Stycze艅 200817 l Autor Dzieki za komenty - wiem ze chcecie pomoc. 聽 Co do kompozycji to powiem: zagl膮dnijcie sobie (jak zbieracie makulature) do czasopisma "Modna kuchnia" nr 3/2007 na strone 96 - tam jest zdjecie uznane przez to czaspismo (nie najgorsze) a ktore jest prawie identyczne z kompozycja w mojej pracy - jesli mnie jedziecie to jedziecie tez uznanego projektanta, ale on tez mogl sie pomylic:) Okna, funkcjonalnosc itd sa tez nie wiem gdzie - jestem po waszej stronie:) 聽 bede dawal do WIP, ok juz... :) 聽 Pozdro!
Napisano 17 Stycze艅 200817 l nie rozumiem zadnego z tych komentow ktore tu zostaly napisane. praca to przerzucenie do 3d zdjecia jakies istniejacej kuchni.wiec jezeli juz sie ktos czepia to odnosnie swiatla, wykonania modelu i inne pierdoly ale nie kompozycje ani projekt bo to istnieje.
Napisano 17 Stycze艅 200817 l Drakul - Czepiamy si臋 dla sportu, sport to zdrowie. Keraj ma talent do wyszukiwania niekorzystnych zdj臋膰, mamy nadziej臋 偶e jak go wystarczaj膮co zjedziemy to wyszuka sobie kiedy艣 艂adniejsze zdj臋cie lub zrobi co艣 z w艂asnego pomys艂u. Ma potencja艂 kt贸rego nie wykorzystuje.
Napisano 17 Stycze艅 200817 l To ja w takim razie chce wiedziec, czy to zdjecie zostalo wyroznione, czy projekt kuchni ;) ? ... I poza tym nie uwierze ze to tak wyglada do momentu w ktorym nie pokazesz skanu :P... Kompozycja jest po prostu beznadziejna, Ania dobrze prawi.
Napisano 18 Stycze艅 200817 l W jednym z postw napisa艂es ze msz gotowe modele to pozwole obie na zapytanie. DLACZEGO NIE MODELUJESZ WSZYSTKICH MODELI?????????
Napisano 18 Stycze艅 200817 l Kurcze, coraz s艂absze dajesz pracki - pierwsze by艂y naprawd臋 dobre. Pami臋taj - nie ilo艣膰 a jako艣膰. Zamiast 3 spr贸buj zrobi膰 jedn膮 porz膮dn膮 - przecie偶 ju偶 nie raz pokaza艂e艣, 偶e potrafisz... Ta to chyba najgorsza jak膮 do tej pory widzia艂em spod twojej r臋ki ...