siwy Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Witam Wrzucam wizualizacje wieżowca JMTower którą robiłem pół roku temu. Projekt nie podlega krytyce. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Rewelacja, choć na drugim troche pusto, Napisz więcej jak powstał ostatni widoczek ---edit ale co jest 3D - tylko budynek a reszta połączona w szopie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2008 ostatni powształ najszybciej. oświetlony model 3 światłami z różnych stron każde o innym kolorze. W środku kilkadziesiąt świateł photometric free point też o różnych kolorach. w 3d jest tylko budynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Rewelka! Wyszło świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Super praca. Świetnie wkomponowałeś budynek w otoczenie. Ciężko odróżnić co jest fotką, a co renderem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcev Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Bardzo ładnie wkomponowany render w zdjęcie, trzeba się długo przyglądać, żeby być pewnym co jest vizz a co fotką. Gratuluje świetnej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 kawał dobrej roboty... :) można więcej szczegółów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 jak dla mnie bez zastrzezen:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Bardzo bardzo dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 tylko na drugim perspektywa odrobinę się nie zgadza (przynajmniej mam takie wrażenie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Mi sie najbardziej podoba drugi, bo odbicia wszybach budynkow na fotkach sa podone jak na modelu, ale w reszcie wydaje mi sie ze szklo w modelu powinno troche inaczej odbijac? nie powinno byc bardziej niebiesko hmm, ale to tlyko taka mysl.... mieszkam na wsi to wiezowcow na oczy nie widzialem hahaha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 Mi się też bardzo podoba! bravvo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 podoba mnie się - a teraz takie male pytanie, jak robisz taki wiezowiec, modelujesz pietra? (tzn podlogi miedzy pietrami ) czy jest pusty w środku i tylko zewnetrzna czesc jest wymodelowana? (nie chodzi mi o windy i inne duperele w srodku) - bo nie wiem jak sie do czegos takiego zabrac jesli idzie o oswietlenie wlasnie później (te wewnetrzne swiatla) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2008 Wnetrze jest modelowane, nie jest ono skomplikowane i w wiekszosci powtarzalne na kolejnych pietrach. Stropy miedzy pietrami tez sa. pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jozeph Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 no ja je*** ja je*** wieeeelkie brawa za ten projektl .... zrobiles jeden wiezowiec a reszte zlozyles na ps'ie ?? genialne... jak chodze po tym forum to coraz bardziej mysle zeby z tąd pojsc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Super wykonanie. Szczególnie łądnie prezentuje się ostatni i drugi render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 wspaniałe!!! Podziel sie jak to zrobiles! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2008 wspaniałe!!! Podziel sie jak to zrobiles! W sumie nic wielkiego. Oświetlenie direct, renderowane vrayem. Sporo testowania, zmieniania, dopasowywania kolorów, materiałów itp. Dużo PS, korzystałem z wyrenderowanych masek np. dla szyb, żeby w szopie łatwiej było kręcić i dopasowywać do zdjęcia. Oryginalny rozmiar to 5906x4136. Ujęcie nocne opisałem wyżej. Dzięki za komentarze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 nic innego nie moge napisac jak GRATULACJE Projekt wyczesany w kosmos jak hulk na sterydach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi