Gość P. Napisano 14 Styczeń 2004 Napisano 14 Styczeń 2004 hej. nie bede sie rozpisywal. wszystko w tytule. a! nie pomylilem dzialow , to nie game-art :) obecnie w granicach 1k fejsow. P.
leander Napisano 14 Styczeń 2004 Napisano 14 Styczeń 2004 Bardzo leciutki koleś :) Aż miło się patrzy. Świetna robota.
MareG Napisano 14 Styczeń 2004 Napisano 14 Styczeń 2004 Naprawde genialne w swej prostocie - naprawde milo popatrzec. Pamiatam P. ze glowe tego goscia miales kiedys w avatarze, zawsze sie zastanawialem jak jest zrobiona - no teraz juz wiem:) Pozdro
Kris_R Napisano 14 Styczeń 2004 Napisano 14 Styczeń 2004 Zgadzam się! Tak grubo ciosany rewelacyjnie wyglada. Grupy wygładzania to poezja w czystym wydaniu! Wszystko jest na swoim miejscu! Z mojej strony duży aplauz 4U. Tak trzymaj Piniu! pozdro
Batou Napisano 14 Styczeń 2004 Napisano 14 Styczeń 2004 Bardzo mi się podoba. Jak widać wiele można wycisnąć z modelu low poly. Mogłeś już sobie, co prawda darować ten drugi jaśniejszy cień, ale to drobiazg. Czemu dałeś go do wip`a? Będziesz coś jeszcze poprawiał?
Gość P. Napisano 14 Styczeń 2004 Napisano 14 Styczeń 2004 hi. mareg: to nie jest ten sam gosciu. fakt ze sa podobni ale to juz bardziej wynika z warsztatu/maniery... poprpstu ta sama reka obie siatki stworzyla modelik nie jest skonczony i dlatego wip. nie ma dloni np i to wdzianko jeszcze mu poprawie. generalnie duzo pracy przy nim nie ma :) pozdrawiam P.
und3r Napisano 14 Styczeń 2004 Napisano 14 Styczeń 2004 Ale jest ładny :> A do czego jak można wiedzieć??
klower Napisano 14 Styczeń 2004 Napisano 14 Styczeń 2004 swietna pracka. jak mozesz pokarz cala sitke czlowieczka
Dr0cK Napisano 14 Styczeń 2004 Napisano 14 Styczeń 2004 Wow...jak dla mnie ta postac jest poprostu genialna, moim zdaniem moze nawet konkurowc z postaciami bardzo dokladnymi i wygladzonymi...poniewaz ma to cos w sobie :). Świetne proporcje i postawa - stoi bardzo naturalnie.
Gość P. Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 hi. kolejny updejcik. w zasadzie to juz chyba filnal. moze dorobie mu kogos to towazystwa. do czego bedzie ??? do niczego :) robie go dla przyjemnosci modelowania jak mam chwilke czasu :) 1308 fejsow P.
klower Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 piekne. urode ma typowo polska z las 60-tych. moj dziadek podobnie wygladal za mlodu. Mega dobrze Ci to wyszlo.
Batou Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 Jedno słowo : super Ten koleś przypomniał mi moją ulubioną grę interstate76. Tam też postacie w prerenderowanych filmikach były low poly tylko, że znacznie gorzej zrobione. Naprawdę ekstra.
Gość P. Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 klower: masz jak najbardziej prawidlowe skojazenia. isnpiracja to dunikowski, lempicka, hoghart... pewnie jeszcze cos by sie znalazlo :) lempicka to akurat art-deco ale tez sie lapie. :) ile czasu robilem ? oj ciezko jest mi to powiedziec. robilem go na raty, kiedy mialem czas by usiasc i podlubac (czytaj checi ;)) ale zdaje mi sie ze lacznie takiego czystego modelowania to bylo moze 4 godziny. jakos tak. nie licze chwil na szukanie inspiracji w suficie ani czasu jaki poswiecilem na zachwycanie sie jak mi to wspaniale wyszlo :) teraz zastanawiam sie czy dorobic mu kolezanke czy moze jakas fajna fure i wiem co to miala by byc za bryczka :) fura sie potem przyda do czegos innego a kolezanka ... w sumie troche tez. no pomysle co dalej. oczywiscie wszystkim dziekuje za komentaze i pozdrawiam P.
Por@szek Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 Mnie sie bardzo podoba. Ja bym proponowal jakias fure, bo klimacik sie zrobil jak w Interstate. Np Montreala albo Mustanga. Laseczka tez by sie przydala, ale w obcislym stroju, ewentualnie w szkolnym fartuszku, bedzie wieksza zwala
Gość P. Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 fura bedzie bo na kolezanke nie mam pomyslu. a co to za fura ... :) zupelnie nie trafiles :) i mysle ze nikt nie trafi :) dodam ze to bedzie pierwsza fura jaka w zyciu zrobie haha. no druga. pierwsza zrobilem jeszcze w rhino 1 beta :)
Gotham Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 Jej no litości... Jak nie idzie to po co zawalać wipa?!? W ogóle bez meshsmooth x4 to to wszystko psu na budę.... Zresztą rób jak chcesz, doradził bym wrotki ale jeszcze jakiejś staruszce byś zrobił krzywdę...
Gość P. Napisano 17 Styczeń 2004 Napisano 17 Styczeń 2004 hehe :) dzieki za dobre rady :) ale mam juz rower. heh ale widze ze wrotki robia furore :) pozdrawiam p.
SiD Napisano 17 Styczeń 2004 Napisano 17 Styczeń 2004 Super , człowiek wypadłes całkiem przyjemnie podoba mis ie , gratuluje i nawet nawet . mógłbs go wrzucic w jakąs animke albo do gry wcisnąc heheh :D Pozdrowienia w dalszej pracy dorób ciekawe otoczenie :D
Archangel Napisano 17 Styczeń 2004 Napisano 17 Styczeń 2004 Rewelacja ! dawno tak dobrego modelu LP nie widzialem...
Mateusz Napisano 17 Styczeń 2004 Napisano 17 Styczeń 2004 Piekne... (to ja juz sie moze niebede odzywal) Bardzo ciekawy pomysl i wykonanie...
giegu Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 Jesteś moim Low-Poly GOSU :D !!!! Ty lepiej zatrudnij się do robienia jakiś gierek bo k.... coś za ciężko ostatnio chodzą, a grafiki to nie mają najlepszej! (Np: Chrome, albo Doom3 Legacy - pochłaniacz wydajności!) POZDR!!!
Pussik Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 O, mi się bardzo popdoba. :D Chyba najbardziej ze zgromadzonych ;-) Zrób więcej takich panów, albo dorob barbie. :-) Ile ostatecznie facet ma poly?
Loozack Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 świetne, no kuna świetne :D a co do fury to podejżewam, że to będzie Syrenka :D zgadłem ?? :) trzymaj się [piwo]
Gość P. Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 heh. syrenka nie. ale byles blizko. no... powiedzmy blizko Tatra 601 Monte Carlo z roku 1949 :) ale tez bedzie w konwencji low poly. nie ma do tego auta bluprintow co mi za bardzo nie przeszkadza bo i tak bede sie tylko wzorowal na tym aucie. beda tez elemety z tatry 87 i tatry 600 tatraplan :) to co mi sie w nich najbardziej podoba. taka mala improwizacja. P. edit: facio ostatecznie ma rowniutko 1300 fejsow a i jeszcze jedno. pisalem ze fury 3d mnie nudza :) tak to prawda ale stare tatry to sa tak kosmiczne fury ze z samochodami maja niewiele wspolnego heh! UFO :) tu jeszcze tatraplan :)
leander Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 Heh, facet z klasą będzie miał furę z klasą :) Super wybór.
Rekomendowane odpowiedzi