Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hej.

nie bede sie rozpisywal. wszystko w tytule.

a!

nie pomylilem dzialow , to nie game-art :)

obecnie w granicach 1k fejsow.

ludek_n01.jpg

ludek_n02.jpg

ludek_n03.jpg

ludek_glowa.jpg

P.

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Naprawde genialne w swej prostocie - naprawde milo popatrzec.

Pamiatam P. ze glowe tego goscia miales kiedys w avatarze, zawsze sie zastanawialem jak jest zrobiona - no teraz juz wiem:)

Pozdro

Napisano

Zgadzam się! Tak grubo ciosany rewelacyjnie wyglada. Grupy wygładzania to poezja w czystym wydaniu! Wszystko jest na swoim miejscu! Z mojej strony duży aplauz 4U. Tak trzymaj Piniu! pozdro

Napisano

Bardzo mi się podoba. Jak widać wiele można wycisnąć z modelu low poly.

Mogłeś już sobie, co prawda darować ten drugi jaśniejszy cień, ale to drobiazg.

Czemu dałeś go do wip`a? Będziesz coś jeszcze poprawiał?

Napisano

hi.

mareg: to nie jest ten sam gosciu. fakt ze sa podobni ale to juz bardziej wynika z warsztatu/maniery... poprpstu ta sama reka obie siatki stworzyla

modelik nie jest skonczony i dlatego wip. nie ma dloni np i to wdzianko jeszcze mu poprawie. generalnie duzo pracy przy nim nie ma :)

pozdrawiam

P.

Napisano

Wow...jak dla mnie ta postac jest poprostu genialna, moim zdaniem moze nawet konkurowc z postaciami bardzo dokladnymi i wygladzonymi...poniewaz ma to cos w sobie :).

Świetne proporcje i postawa - stoi bardzo naturalnie.

Napisano

hi. kolejny updejcik. w zasadzie to juz chyba filnal. moze dorobie mu kogos to towazystwa.

do czego bedzie ??? do niczego :) robie go dla przyjemnosci modelowania jak mam chwilke czasu :)

1308 fejsow

ludzik_1.jpg

P.

Napisano

piekne. urode ma typowo polska z las 60-tych. moj dziadek podobnie wygladal za mlodu. Mega dobrze Ci to wyszlo.

Napisano

Jedno słowo : super

Ten koleś przypomniał mi moją ulubioną grę interstate76. Tam też postacie w prerenderowanych filmikach były low poly tylko, że znacznie gorzej zrobione. Naprawdę ekstra.

Napisano

klower: masz jak najbardziej prawidlowe skojazenia. isnpiracja to dunikowski, lempicka, hoghart... pewnie jeszcze cos by sie znalazlo :) lempicka to akurat art-deco ale tez sie lapie. :)

ile czasu robilem ? oj ciezko jest mi to powiedziec. robilem go na raty, kiedy mialem czas by usiasc i podlubac (czytaj checi ;)) ale zdaje mi sie ze lacznie takiego czystego modelowania to bylo moze 4 godziny. jakos tak. nie licze chwil na szukanie inspiracji w suficie ani czasu jaki poswiecilem na zachwycanie sie jak mi to wspaniale wyszlo :)

teraz zastanawiam sie czy dorobic mu kolezanke czy moze jakas fajna fure i wiem co to miala by byc za bryczka :) fura sie potem przyda do czegos innego a kolezanka ... w sumie troche tez. no pomysle co dalej.

oczywiscie wszystkim dziekuje za komentaze i pozdrawiam

P.

Napisano

Mnie sie bardzo podoba. Ja bym proponowal jakias fure, bo klimacik sie zrobil jak w Interstate. Np Montreala albo Mustanga. Laseczka tez by sie przydala, ale w obcislym stroju, ewentualnie w szkolnym fartuszku, bedzie wieksza zwala

Napisano

fura bedzie bo na kolezanke nie mam pomyslu. a co to za fura ... :) zupelnie nie trafiles :) i mysle ze nikt nie trafi :) dodam ze to bedzie pierwsza fura jaka w zyciu zrobie haha. no druga. pierwsza zrobilem jeszcze w rhino 1 beta :)

Napisano

Jej no litości... Jak nie idzie to po co zawalać wipa?!? W ogóle bez meshsmooth x4 to to wszystko psu na budę.... Zresztą rób jak chcesz, doradził bym wrotki ale jeszcze jakiejś staruszce byś zrobił krzywdę...

Napisano

hehe :)

dzieki za dobre rady :) ale mam juz rower.

heh ale widze ze wrotki robia furore :)

pozdrawiam

p.

Napisano

Super , człowiek wypadłes całkiem przyjemnie podoba mis ie , gratuluje i nawet nawet . mógłbs go wrzucic w jakąs animke albo do gry wcisnąc heheh :D

Pozdrowienia w dalszej pracy dorób ciekawe otoczenie :D

Napisano

Piekne... (to ja juz sie moze niebede odzywal) Bardzo ciekawy pomysl i wykonanie...

Napisano

Jesteś moim Low-Poly GOSU :D !!!! Ty lepiej zatrudnij się do robienia jakiś gierek bo k.... coś za ciężko ostatnio chodzą, a grafiki to nie mają najlepszej! (Np: Chrome, albo Doom3 Legacy - pochłaniacz wydajności!)

POZDR!!!

Napisano

O, mi się bardzo popdoba. :D Chyba najbardziej ze zgromadzonych ;-)

Zrób więcej takich panów, albo dorob barbie. :-)

Ile ostatecznie facet ma poly?

Napisano

świetne, no kuna świetne :D a co do fury to podejżewam, że to będzie Syrenka :D zgadłem ?? :)

trzymaj się [piwo]

Napisano

heh. syrenka nie. ale byles blizko. no... powiedzmy blizko

Tatra 601 Monte Carlo z roku 1949 :)

tatra_052.jpg

ale tez bedzie w konwencji low poly. nie ma do tego auta bluprintow co mi za bardzo nie przeszkadza bo i tak bede sie tylko wzorowal na tym aucie. beda tez elemety z tatry 87 i tatry 600 tatraplan :) to co mi sie w nich najbardziej podoba. taka mala improwizacja.

P.

edit: facio ostatecznie ma rowniutko 1300 fejsow

a i jeszcze jedno. pisalem ze fury 3d mnie nudza :) tak to prawda ale stare tatry to sa tak kosmiczne fury ze z samochodami maja niewiele wspolnego heh! UFO :)

tu jeszcze tatraplan :)

show_062a.jpg