Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Doskonałe :D Ja nie mam się do czego doczepić :)

W Bielsku siła !

Jeżeli osiedle będzie takie jak na wizkach to się tam przeprowadzam ;D

Pozdro dla wszystkich, a szczególnie dla Bielszczan :)

Solo

Napisano

Fantastyczny efekt (ja tam lubie abberacje:>) czy jest szansa ze sie podzielisz settingami mat lisci i szkla i chocby ogolnymi samego rendera. Gratuluje i pozdrawiam

Napisano

To z aberracja to byl eksperyment... wiec mozliwe ze faktycznie nie wyszedl, dorzucam wiec ta pierwsza wizke orginalna , bez obrobki zadnej, poza wstawieniem niebka. i dorzucam wersje taka pierwotona za wiekrzymi drzewkami(niestety z aberracja) ;)

ORGINAL

3low_original.jpg

Wersja z duzymi drzewami, niestety odpadla...

5e_small.jpg

Napisano

Świetne wykonanie! Ja się tylko przyczepię do jednej, haha, rzeczy. To audi q7 (wybaczcie jeśli pomyliłem model, samochodziaż ze mnie żaden) to jakieś zmirrorowane jest, kierownica po prawej, tablice od tył... ;)

Napisano

Przemo76 - material lisci to jakis tam listek.jpg ;),

lekki reflection + minimalny refraction z glossem... i ior 1.0. A co do oswietlenia reinhard sun+sky i krecenie ustawieniami :) szyba tez standardowa - sprawe zalatwia hderka.

pressenter - masz racje w zupelnosci ;), ale bugow jest wiecej ktore musze wyretuszowac, np gosc na gornym balkonie zostal weń wkomponowany - place mu wystaja od czola hahaha ;)

Napisano

@seba@ - od ciebie dostac komplement do dla mnie ogromny zasczyt:D, zreszta taki sam jak os bobby'ego tak ze wielkie dzieki.

AGmakonts - trawka to jest taka przerobiona przezemnie nieco mapka disp jakiej kiedys uzywal @seba@, nie wiem czy nadal jej uzywa..., natomiast diffuse, to mapka kupiona na turbosquidzie taka jedna... kiedys wziolem bo fajnie wygladala na plaskich powierzchniach - cel ujecia z lotu ptaka.Ale widac, ze w takim uzyci tez sobie radzi dobrze :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności