Morphe Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 Do takie mieszkanka powstana niedaleko mnie... nie wiem czy dobrze mi wyszlo, czy nie:) sami stwierdzicie...
Solo Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 Doskonałe :D Ja nie mam się do czego doczepić :) W Bielsku siła ! Jeżeli osiedle będzie takie jak na wizkach to się tam przeprowadzam ;D Pozdro dla wszystkich, a szczególnie dla Bielszczan :) Solo
oo79 Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 ładnie zgrabnie i powabnie. brakuje mi tylko toyoty rav4
kamil.ochel Napisano 10 Luty 2008 Napisano 10 Luty 2008 bardzo ładna wizka :) ale na pierwszym aberracja taka że aż zęby bolą
Przemo76 Napisano 10 Luty 2008 Napisano 10 Luty 2008 Fantastyczny efekt (ja tam lubie abberacje:>) czy jest szansa ze sie podzielisz settingami mat lisci i szkla i chocby ogolnymi samego rendera. Gratuluje i pozdrawiam
Morphe Napisano 10 Luty 2008 Autor Napisano 10 Luty 2008 To z aberracja to byl eksperyment... wiec mozliwe ze faktycznie nie wyszedl, dorzucam wiec ta pierwsza wizke orginalna , bez obrobki zadnej, poza wstawieniem niebka. i dorzucam wersje taka pierwotona za wiekrzymi drzewkami(niestety z aberracja) ;) ORGINAL Wersja z duzymi drzewami, niestety odpadla...
keraj37 Napisano 10 Luty 2008 Napisano 10 Luty 2008 Gratuluje super wizki i dołanczam sie do prośby Przemo76.
pressenter Napisano 10 Luty 2008 Napisano 10 Luty 2008 Świetne wykonanie! Ja się tylko przyczepię do jednej, haha, rzeczy. To audi q7 (wybaczcie jeśli pomyliłem model, samochodziaż ze mnie żaden) to jakieś zmirrorowane jest, kierownica po prawej, tablice od tył... ;)
Morphe Napisano 10 Luty 2008 Autor Napisano 10 Luty 2008 Przemo76 - material lisci to jakis tam listek.jpg ;), lekki reflection + minimalny refraction z glossem... i ior 1.0. A co do oswietlenia reinhard sun+sky i krecenie ustawieniami :) szyba tez standardowa - sprawe zalatwia hderka. pressenter - masz racje w zupelnosci ;), ale bugow jest wiecej ktore musze wyretuszowac, np gosc na gornym balkonie zostal weń wkomponowany - place mu wystaja od czola hahaha ;)
Morphe Napisano 10 Luty 2008 Autor Napisano 10 Luty 2008 @seba@ - od ciebie dostac komplement do dla mnie ogromny zasczyt:D, zreszta taki sam jak os bobby'ego tak ze wielkie dzieki. AGmakonts - trawka to jest taka przerobiona przezemnie nieco mapka disp jakiej kiedys uzywal @seba@, nie wiem czy nadal jej uzywa..., natomiast diffuse, to mapka kupiona na turbosquidzie taka jedna... kiedys wziolem bo fajnie wygladala na plaskich powierzchniach - cel ujecia z lotu ptaka.Ale widac, ze w takim uzyci tez sobie radzi dobrze :)
NV Napisano 10 Luty 2008 Napisano 10 Luty 2008 Błagam podzial się trawą :D chodzi mi głównie o mape dis. bo tym została zrobiona prawda?? :)
carlosss Napisano 11 Luty 2008 Napisano 11 Luty 2008 link do diffusa :D jak byś mógł podać please :P używasz może LWF? ;)
Morphe Napisano 11 Luty 2008 Autor Napisano 11 Luty 2008 http://www.turbosquid.com/FullPreview/Index.cfm?id=240824 to link do trawki, a o dispa prosze meczyc sebe, bo orginalnie do niego nalezy( ja jedynie ja troche bardziej zloopowalem) :) ale prawda jest taka ze to nie jest trudne do zrobienia, i mozna ja zrobci duzo lepiej, to jest jak mapka noise, tylko ze biale kropki sa w wiekszych odstepach .. tak jakby :D
Rekomendowane odpowiedzi