Napisano 14 Luty 200817 l pierwsze miejsce w polsce ma na razie debian.pl ale mozemy ich pokonać :D Jest sześć dziedzin rozwoju, kazda pod osobnym linkiem: Populacja Przemysł Transport Bezpieczeństwo Środowisko Biznes
Napisano 15 Luty 200817 l Autor tylko sie wchodzi i patrzy jak miasto sie rozrasta. populacja weszla powyzej 50 i pojawil sie nowy link http://max3d.pl.myminicity.com/ind ktory rozwija przemysl
Napisano 15 Luty 200817 l Też chce jakis domek...najlepiej biurowiec ;D Narazie to wieksza wieś a nie miasto...trzeba ściągnąć inwestorów :)
Napisano 15 Luty 200817 l samo sie buduje ąli. tylko wchodzić. ;) zmieniam zdanie, chce fabryke - ustawcie sobie linka jako strone domyslna przegladarki - nakrecimy liczbe wejsc
Napisano 15 Luty 200817 l Dobra wiadomość jest taka, że podbiłem nasze miejsce o jakieś 1300 w ciągu 20 minut, zła że transport nam siada ^^
Napisano 16 Luty 200817 l fajne, a mona wchodzic kilka razy pod rzad ? czy tylko raz na jakis czas sie liczy ?
Napisano 16 Luty 200817 l Autor jedno ip tylko raz dziennie. jak ktos ma zmienne to po kazdej zmianie sie liczy.
Napisano 17 Luty 200817 l Imho to chyba najgłupszy pseudo-MUD jaki widziałem... Jest chociaż coś do wygrania? :P.
Napisano 17 Luty 200817 l ja myslałem ze to jakies simcity czo cos a tu tylko odwiedzasz i koniec zabawy..., łeee
Napisano 17 Luty 200817 l kandyduje na burmistrza - oto moj program i obietnice bez pokrycia Można by powiedzieć posługując się językiem filmowym, iż „nadejszła wiekopomna chwiła” i jedno jest pewne, że chwila nadeszła, a czy będzie wiekopomna czas pokaże. Chce, aby od tej chwili nie było przymusu wybierania między „Kochaj , albo rzuć”. Proszę Państwa. Jako burmistrz będę miał wiele okazji służyć drugiemu człowiekowi. Dla mnie bez wątpienia jest to historyczna chwila. Po ciężkiej i wyrównanej walce po raz pierwszy od wielu lat nastąpiła zmiana orientacji politycznej na najważniejszym stanowisku w gminie. Cieszę się z tego, ale też wiem jak dużo, pracy mnie czeka. Gmina jest zaniedbana, biedna, zadłużona i skłócona. Dołożę wszelkich starań, aby te wieloletnie zaniedbania z pomocą funduszy polskich jak i unijnych nadrobić. Zdaje sobie sprawę, że nie nastąpi to natychmiast, z dnia na dzień. Potrzeba tutaj mozolnej, uczciwej i fachowej pracy, a efekty po pewnym czasie będą widoczne. Wierzę, że podczas mojej kadencji gmina nasza osiągnie sukces i zacznie się systematycznie rozwijać. Trzeba będzie rozwiązać wiele problemów. Wodociągi, kanalizacja, fatalny stan naszych dróg, oświetlenie i bezpieczeństwo mieszkańców, nie dofinansowana oświata i służba zdrowia, wiejskie ośrodki kultury to sprawy spędzające sen z powiek wielu ludziom, także i mnie. Chciałbym, aby klienci z przyjemnością odwiedzali Urząd i byli fachowo i grzecznie obsłużeni, rzeczowo poinformowani i pozytywnie załatwiani w ramach prawa i możliwości. Moim celem jest wykorzystanie wyjątkowej sytuacji w jakiej znalazła się nasza Ojczyzna. Od przyszłego roku będziemy mieli do dyspozycji olbrzymia sumę pieniędzy z Unii Europejskiej i ma nastąpić liberalizacja przepisów dotyczących otrzymywania tych funduszy przez regiony. Uproszczenie procedur powinno ułatwić nam otrzymanie pieniędzy na inwestycje konieczne do wykonania w naszej gminie. Mam nadzieję, że Panie i Panowie radni będą wspierać realizację tych zadań, że swoja mądrością i przywiązaniem do miasta i gminy MAX3d.pl pomogą zbudować gminę odpowiadającej wyzwaniom XXI wieku. Na zakończenie chciałbym podziękować Panu Bogu za czuwanie podczas wyborów, aby prawo i sprawiedliwość, a nie wiadro granatów było górą. Dziękuję serdecznie czcigodnemu księdzu Rydzykowo z Torunia za wstawiennictwo u św. Mikołaja. Dziękuję wszystkim ludziom dobrej woli i obiecuję, że konsekwentnie będę realizował program zmian, na które czeka większość mieszkańców gminy.
Napisano 17 Luty 200817 l Whatever. Już 1300 :D. A ja mam zmienne IP i klikam kilka razy ... @EDIT: @Ardeni: bez kitu, jakieś takie... bez sensu.
Napisano 17 Luty 200817 l Ja sie nie zgadzam! Uważam, że należy mi się jakąś ministerialna fucha...bo mój nick jest krótszy oO Piksar jest już Modem...a teraz sie na Burmistrza pcha...ban! ]:->
Napisano 19 Luty 200817 l Autor http://max3d.pl.myminicity.com/sec bo ludzie nielegalnie maxa sciagaja, a na to nie mozemy pozwolic ;p ps. ktos jeszcze oprocz samozwanca piksara zglasza sie na burmistrza ??
Napisano 19 Luty 200817 l a do kiedy mozna zglaszac komitety? http://zoiz.web.id/tips/fun-with-myminicitycom-part-ii.html
Napisano 19 Luty 200817 l Dobre Illy, ale co oferujesz jako sołtys? przeciez w glosowaniu nie o to chodzi, musi miec fajne zdiecie, chwytliwy slogan i dobrze sie prezentowac przed kamera (najlepiej zeby solarke pare razy zaliczyl) i wygra.
Napisano 22 Luty 200817 l Autor nowy link http://max3d.pl.myminicity.com/xml pokazuje co i jak jest obecnie bez nabijania odwiedzin więc można sobie wybrać w co akurat trzeba kliknąć.
Napisano 22 Luty 200817 l Autor zapraszam do głosowania http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=47248
Napisano 22 Luty 200817 l Oj przyszły burmistrz bedzie miał dużo do roboty..już jest 1% przestępczości!
Napisano 22 Luty 200817 l Powinnismy dostać jakąś nagrodę od administracji za klikanie, bo jak już wyprzedzimy debiana będzie to dobra reklama dla Max3d.pl ! :D. Może niech ktoś w pierwszym poscie napisze kiedy sie mobilizujemy i razem klikamy w coś... :* @EDIT: Illy, głosowałem na Ciebie!