sanki Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 pierwsze miejsce w polsce ma na razie debian.pl ale mozemy ich pokonać :D Jest sześć dziedzin rozwoju, kazda pod osobnym linkiem: Populacja Przemysł Transport Bezpieczeństwo Środowisko Biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 moj dom ten na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Ale fajne...;) Co się z tym robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Chyba tylko włazi. Codziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Super! Kiedy zaczynamy? :) Ściągnijmy tam wszystkich...będzie fajnie ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 15 Luty 2008 Autor Share Napisano 15 Luty 2008 tylko sie wchodzi i patrzy jak miasto sie rozrasta. populacja weszla powyzej 50 i pojawil sie nowy link http://max3d.pl.myminicity.com/ind ktory rozwija przemysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 A gdzie stadiony i autostrady na Euro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Zbudujemy :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 ja też chce, ale dobra tępy jestem jak tam se domek zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Też chce jakis domek...najlepiej biurowiec ;D Narazie to wieksza wieś a nie miasto...trzeba ściągnąć inwestorów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 dawac mi domek, zapłace !!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 samo sie buduje ąli. tylko wchodzić. ;) zmieniam zdanie, chce fabryke - ustawcie sobie linka jako strone domyslna przegladarki - nakrecimy liczbe wejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Dobra wiadomość jest taka, że podbiłem nasze miejsce o jakieś 1300 w ciągu 20 minut, zła że transport nam siada ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Improve the transport network http://max3d.pl.myminicity.com/tra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Tempo "rozrostu" miasta jest imponujące :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 fajne, a mona wchodzic kilka razy pod rzad ? czy tylko raz na jakis czas sie liczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Jak mniemam, z jednego IP tylko raz na dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 jedno ip tylko raz dziennie. jak ktos ma zmienne to po kazdej zmianie sie liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 http://anonymouse.org/ i wszystko jasne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielo^ Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 Imho to chyba najgłupszy pseudo-MUD jaki widziałem... Jest chociaż coś do wygrania? :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 ja myslałem ze to jakies simcity czo cos a tu tylko odwiedzasz i koniec zabawy..., łeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 miasto rosnie w sile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 kandyduje na burmistrza - oto moj program i obietnice bez pokrycia Można by powiedzieć posługując się językiem filmowym, iż „nadejszła wiekopomna chwiła” i jedno jest pewne, że chwila nadeszła, a czy będzie wiekopomna czas pokaże. Chce, aby od tej chwili nie było przymusu wybierania między „Kochaj , albo rzuć”. Proszę Państwa. Jako burmistrz będę miał wiele okazji służyć drugiemu człowiekowi. Dla mnie bez wątpienia jest to historyczna chwila. Po ciężkiej i wyrównanej walce po raz pierwszy od wielu lat nastąpiła zmiana orientacji politycznej na najważniejszym stanowisku w gminie. Cieszę się z tego, ale też wiem jak dużo, pracy mnie czeka. Gmina jest zaniedbana, biedna, zadłużona i skłócona. Dołożę wszelkich starań, aby te wieloletnie zaniedbania z pomocą funduszy polskich jak i unijnych nadrobić. Zdaje sobie sprawę, że nie nastąpi to natychmiast, z dnia na dzień. Potrzeba tutaj mozolnej, uczciwej i fachowej pracy, a efekty po pewnym czasie będą widoczne. Wierzę, że podczas mojej kadencji gmina nasza osiągnie sukces i zacznie się systematycznie rozwijać. Trzeba będzie rozwiązać wiele problemów. Wodociągi, kanalizacja, fatalny stan naszych dróg, oświetlenie i bezpieczeństwo mieszkańców, nie dofinansowana oświata i służba zdrowia, wiejskie ośrodki kultury to sprawy spędzające sen z powiek wielu ludziom, także i mnie. Chciałbym, aby klienci z przyjemnością odwiedzali Urząd i byli fachowo i grzecznie obsłużeni, rzeczowo poinformowani i pozytywnie załatwiani w ramach prawa i możliwości. Moim celem jest wykorzystanie wyjątkowej sytuacji w jakiej znalazła się nasza Ojczyzna. Od przyszłego roku będziemy mieli do dyspozycji olbrzymia sumę pieniędzy z Unii Europejskiej i ma nastąpić liberalizacja przepisów dotyczących otrzymywania tych funduszy przez regiony. Uproszczenie procedur powinno ułatwić nam otrzymanie pieniędzy na inwestycje konieczne do wykonania w naszej gminie. Mam nadzieję, że Panie i Panowie radni będą wspierać realizację tych zadań, że swoja mądrością i przywiązaniem do miasta i gminy MAX3d.pl pomogą zbudować gminę odpowiadającej wyzwaniom XXI wieku. Na zakończenie chciałbym podziękować Panu Bogu za czuwanie podczas wyborów, aby prawo i sprawiedliwość, a nie wiadro granatów było górą. Dziękuję serdecznie czcigodnemu księdzu Rydzykowo z Torunia za wstawiennictwo u św. Mikołaja. Dziękuję wszystkim ludziom dobrej woli i obiecuję, że konsekwentnie będę realizował program zmian, na które czeka większość mieszkańców gminy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 Mnie przekonałes. Głosuję na Ciebie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 A z ramienia jakiej partii startujesz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 KGB keine grenzen bruder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielo^ Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 Whatever. Już 1300 :D. A ja mam zmienne IP i klikam kilka razy ... @EDIT: @Ardeni: bez kitu, jakieś takie... bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 Ja sie nie zgadzam! Uważam, że należy mi się jakąś ministerialna fucha...bo mój nick jest krótszy oO Piksar jest już Modem...a teraz sie na Burmistrza pcha...ban! ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 prosze nie robic off topa :D :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 Wchodzic, wchodzic bo miasto upadnie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 Dodajcie linka z sekjurity, bo nam sie kradzieje pojawily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 Jakis Leru pewnie odwiedzil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 19 Luty 2008 Autor Share Napisano 19 Luty 2008 http://max3d.pl.myminicity.com/sec bo ludzie nielegalnie maxa sciagaja, a na to nie mozemy pozwolic ;p ps. ktos jeszcze oprocz samozwanca piksara zglasza sie na burmistrza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 a do kiedy mozna zglaszac komitety? http://zoiz.web.id/tips/fun-with-myminicitycom-part-ii.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 19 Luty 2008 Autor Share Napisano 19 Luty 2008 powiedzmy ze do czwartku do północy, potem zrobie glosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makler Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 To w który ten link trzeba wbijać, żeby było fajnie :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 illy, nie wiem czy warto, kampania ruszyła for sure! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 KGB keine grenzen bruder Klub Golenia Brzeszczotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 Klub Golenia BrzeszczotemKlub Gotowania Betonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 Dobre Illy, ale co oferujesz jako sołtys? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 Dobre Illy, ale co oferujesz jako sołtys? przeciez w glosowaniu nie o to chodzi, musi miec fajne zdiecie, chwytliwy slogan i dobrze sie prezentowac przed kamera (najlepiej zeby solarke pare razy zaliczyl) i wygra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 1szy post zawiera błędny link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 21 Luty 2008 Autor Share Napisano 21 Luty 2008 link poprawiony, mamy problemy z transportem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 i ktoś się opierdziela, mamy bezrobotnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 22 Luty 2008 Autor Share Napisano 22 Luty 2008 nowy link http://max3d.pl.myminicity.com/xml pokazuje co i jak jest obecnie bez nabijania odwiedzin więc można sobie wybrać w co akurat trzeba kliknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 22 Luty 2008 Autor Share Napisano 22 Luty 2008 zapraszam do głosowania http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=47248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Oj przyszły burmistrz bedzie miał dużo do roboty..już jest 1% przestępczości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielo^ Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Powinnismy dostać jakąś nagrodę od administracji za klikanie, bo jak już wyprzedzimy debiana będzie to dobra reklama dla Max3d.pl ! :D. Może niech ktoś w pierwszym poscie napisze kiedy sie mobilizujemy i razem klikamy w coś... :* @EDIT: Illy, głosowałem na Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi