Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

TAM-TA-DA-DAM

po podliczeniu wszystkich głosów komisja stwierdza, że pierwszym, burmistrzem miasta max3d.pl został wybrany Piksar.

Wybory były w pełni demokratyczne i uczciwe, co potwierdzają niezależni obserwatorzy z Rosji, Białorusi i ChRL.

gratulacje

Napisano

Przydało by się trochę Prawa i Sprawiedliwości w tym miasteczku...Niech Burmistrz teraz sie z przestępczością upora bo mi rower zawinęli.

Napisano

CHcialbym zauwazyc ze burmistrz od chwili objecia urzedu nie zrobil nic. Jego program to bylo czce gadania, tymczasem rosnie przestepczosc, podupada transpart i wzrasta zanieczyszczenie. Czy o takie miasto walczyliscmy?

Napisano
Kur... 667 populacji... tak niedaleko byłem tej magicznej liczby :P

heh ja trafilem w 666 ale jakos dumny nie jestem, no i jeszcze ten przestępczy 29 lutego :F :eek:

Napisano

hej no co jest Panowie i Panie. miasto zatopiło się w maraźmie. nie możemy wyjść z trzeciej setki. Klikać, klikać, klikać.

Napisano

Hej, poprośmy administratorów aby na stronie głównej zrobili newsa z prośbą aby ludzie klikali... Jak by przez jeden dzień każdy wchodzący na stronę klikną, mielibyśmy 2000+ wejść... To przecież nie tylko dla zabawy, to reklama!

Napisano
w opracowaniu aplikacja samoklikajaca

Ustawcie sobie jeden z linków jako homepage przegladarki - to przy starcie samo kliknie

Mam od początku istnienia :)

Napisano

Hej, piksar, można zrobić przeglądarkę internetową w C# .NET (bo są łatwe w użyciu komponenty) i algorytm automatycznego zmieniania proxy.

Napisano
Hej, piksar, można zrobić przeglądarkę internetową w C# .NET (bo są łatwe w użyciu komponenty) i algorytm automatycznego zmieniania proxy.

umiesz - rób

dostaniesz tekę ministra cooltóry

Napisano
nie powiem za czyich rzadow :D

Aby odeprzeć moherowe argumenty, Obywatele klikajcie na linki niech miasto się rozwija, niech widzą inni że w max3d siła.