Napisano 16 Luty 200817 l Juz kiedys prezentowalem ten model, od tego czasu autko zostalo wzbogacone o wnetrze oraz kilka dodatkowych renderow. Co prawda pare bugów jeszcze jest, ale juz sobie odpuscilem, bo mozna tak w nieskonczonosc poprawiac;) PS jesli chodzi o technike to przy studyjnych jak zwykle swiatla V-rayowe plus pare omni dla speculara, dla renderow w otwartej przestrzeni hdri + GI jako glowne zrodlo swiatlo + 1-2 omni dla speculara. Tla oczywiscie sa zdjeciami:) pozdrawiam Edytowane 1 Wrzesień 200915 l przez KLICEK
Napisano 16 Luty 200817 l no i pozamiatal:) wypasne, tylko troche aa Ci siada gdzieniegdzie:) edit aha to w obu przypadkach jest wkomponowane w zdjecie?
Napisano 18 Luty 200817 l Super na maxa, wszystkie ujęcia mi się podobają. Klienci powinni sie o Ciebie zabijać :D Pozdro pozdro!
Napisano 18 Luty 200817 l Autor dzieki wszystkim:) Mr. MtS - no niestety jakos nikt sie o mnie nie zabija:) pozdrawiam
Napisano 24 Luty 200817 l czy mi sie wydaje czy na pierwszym obrazku perspektywa samochodu i zdjęcia jest rozbieżna?? :) Pozdrawiam wypas praca!!