Napisano 21 Luty 200817 l dzięki za wsparcie tak naprawde to nie jestem taki cienki coraz bardziej mi się pali na te gliwice
Napisano 22 Luty 200817 l RA też wypełnij tylko wybierz stosowny bilecik:) no ludzie rejestrować się, przelewiki robić:D
Napisano 22 Luty 200817 l no to jak nie ma chetnych na offroad to trudno. ale paintballa w Pieninach to se zalicze obowiazkowo. pogadam z moja brzydsza polowa czy tez jedzie. w razie czego dymam z wawy - moge kogos zgarnac. Edytowane 11 Czerwiec 201311 l przez ZelvaBOi
Napisano 23 Luty 200817 l only wawa-sosnowiec-gliwice przez Góry Świętokrzyskie Edytowane 11 Czerwiec 201311 l przez ZelvaBOi
Napisano 23 Luty 200817 l ludzie mało Was, straciliście ducha meetingowego? rejestrować się i to już:)
Napisano 23 Luty 200817 l Autor Lista zapisanych dotychczas, same sławy :D : - AGmakonts - chveti - Niczu - ravena - piksar - knysha - johny - Lis - Tomuś - Sebastian Ozga - Mort - zelvaBoi
Napisano 23 Luty 200817 l nie widzę Klimenta, oj niedobrze a reszta co, tak to wszyscy gadają o zlocie a zapisywać sie nikt nie chce
Napisano 24 Luty 200817 l to jest poważna decyzja jak ktoś polske przejadzie i "kicha" będzie.. jeszcze jedno pyt, mugłbym być tylko na samym paintballu
Napisano 24 Luty 200817 l Autor to jest poważna decyzja jak ktoś polske przejadzie i "kicha" będzie.. Jakby była 'kicha' to nie robili byśmy tego po raz czwarty :) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=35453
Napisano 24 Luty 200817 l panowie organizatorzy: zapiszę się jak tylko będę wiedział, czy moja lepsza połowa będzie mogła jechać :) tak to nie wiem po prostu czy jadę sam czy jedziemy we dwoje. btw: gratsy za organizację. co prawda widzę sporo zapożyczeń z wrocławskich zlotów no ale cóż na kimś się trzeba wzorować ;) Pozdrawiam
Napisano 24 Luty 200817 l panowie organizatorzy: zapiszę się jak tylko będę wiedział, czy moja lepsza połowa będzie mogła jechać :) tak to nie wiem po prostu czy jadę sam czy jedziemy we dwoje. btw: gratsy za organizację. co prawda widzę sporo zapożyczeń z wrocławskich zlotów no ale cóż na kimś się trzeba wzorować ;) Pozdrawiam "Warszawiacy" też będą ? Fuj;)
Napisano 25 Luty 200817 l hahaha Ty się nie wypowiadaj, zdradziłeś wrocławskie zloty:P AG: kiedy ja jeździłem na zloty to ty jeszcze brody nie miałeś więc siedź cicho :P pikSar: "warszawiacy" najpewniej też będą :]
Napisano 25 Luty 200817 l Oj poczytałem, pooglądałem i widzę, że chyba by trzeba się było trochę odchamić w tak wyśmienitym towarzystwie :)
Napisano 27 Luty 200817 l Jesli to prawda że do 19 marca tylko mozna składac zgłoszenia to przysłowiowa DUPA..ja bede znał swój grafik słuzb na kwiecień dopiero po 25 marca..........:(
Napisano 2 Marzec 200817 l W trakcie audytu na terenie Gliwic, stwierdzono że organizacja zlotu stoi na bardzo wysokim poziomie, zbliżonym nawet do wroclawskiej organizacji - takze nie ma ryzyka wpadki - wplacac, wplacac, wplacac
Napisano 3 Marzec 200817 l poszło, swoją drogą to bierzecie to trochę za bardzo na serio chłopaki :) btw: po przeanalizowaniu regulaminu stwierdzam, że połowa z tych rzeczy to nonsens (tyczy się braku odpowiedzialności za powstałe szkody ze strony organizatorów oraz o osoby niepełnoletnie) i że brakuje formułki o ochronie danych osobowych :] no i na cholerę wam moje GG? pozdrawiam
Napisano 3 Marzec 200817 l zapewne cos w rodzaju agencji towarzyskiej maja zamiar otworzyc, zgloszenie poszlo
Napisano 3 Marzec 200817 l Autor poszło, swoją drogą to bierzecie to trochę za bardzo na serio chłopaki :) btw: po przeanalizowaniu regulaminu stwierdzam, że połowa z tych rzeczy to nonsens (tyczy się braku odpowiedzialności za powstałe szkody ze strony organizatorów oraz o osoby niepełnoletnie) i że brakuje formułki o ochronie danych osobowych :] no i na cholerę wam moje GG? pozdrawiam Ja dalej wszystko konsekwentnie zwalam na AG. :rolleyes:
Napisano 3 Marzec 200817 l Autor Dotychczasowa lista. Zmiana terminu do 25 Marca. Firma przesypiająca nas się ugięła. ;) - AGmakonts - chveti - Niczu - ravena - piksar - knysha - johny - Lis - Tomuś - Sebastian Ozga - Mort - zelvaBoi - Roksana Wychadańczuk - Marta Huszcza - Ania - Valery - tweety - Sadowski25 - ofca
Napisano 3 Marzec 200817 l Też sie przejadę, przynajmnie teraz widzę taką możliwość ( w razie czego zapłacę za co trzeba ,a nie pojadę) doiszcie ;) a ja obczaję w wątku ocb pa. ps. jak da radę... to zabrał bym się z ekipą warszawską
Napisano 5 Marzec 200817 l a ja nadal nie wiem jak mam po rejestracji traktowac wplate. opcja, ktora mnie interesuje nie wystepuje na liscie: paintball + knajpa tylko noclegi (spanie i transport wlasny). Edytowane 11 Czerwiec 201311 l przez ZelvaBOi
Napisano 5 Marzec 200817 l Autor paintball płacisz firmie paintballowej wg cennika paintball.com.pl na miejscu. :) knajpa 10zł kosztuje. i tyle :)
Napisano 5 Marzec 200817 l co z noclegami ? ja poprosze nocleg dla 2ch ;) btw. ekipa z warszawki czym jedzie ? z checia bym sie zabral wielka paka :D
Napisano 5 Marzec 200817 l btw. ekipa z warszawki czym jedzie ? z checia bym sie zabral wielka paka pociagiem? :D jak cos ja sie pisze :)
Napisano 5 Marzec 200817 l Autor co z noclegami ? ja poprosze nocleg dla 2ch ;) btw. ekipa z warszawki czym jedzie ? z checia bym sie zabral wielka paka :D nie wiem czy zauważyłeś ten mały kolorowy formularz w pierwszym poście :D
Napisano 6 Marzec 200817 l jak ktos chce to moze tez ze mna autem i nawigacją GPS jechac z wawy. Edytowane 11 Czerwiec 201311 l przez ZelvaBOi
Napisano 10 Marzec 200817 l Jestem już zarejestrowany, ale zapomnialem dopisać osoby towarzyszącej - zioma zabiore z ekipy (tez grafik3d). Kase przeleje jakoś w tym tyg
Napisano 11 Marzec 200817 l poka fotke tego księcia xD Gwaratuje że wystarczy Ci mój nowy wizerunek :P
Napisano 11 Marzec 200817 l Autor Coś słaba frekwencja w porównaniu do zeszłego roku. Jeśli ktoś zwleka niech napisze, bo będziemy musieli wymyślić plan B z autokarem. - AGmakonts - chveti - Niczu - ravena - piksar - knysha - johny - Lis - Tomuś - Sebastian Ozga - Mort - zelvaBoi - Roksana Wychadańczuk - Marta Huszcza - Ania - Valery - tweety - Sadowski25 - ofca - krzyhhh - Ardeni - Klicek
Napisano 11 Marzec 200817 l Formularz skutecznie odstraszył resztę. Przynajmniej nie będzie takiej przepychanki na paintballu jak ostatnio.
Napisano 11 Marzec 200817 l dziewczyny śpią razem, czy w podgrupach, bo nie wiem co powiedzieć ewentualnie swojej "koleżance"
Napisano 11 Marzec 200817 l Ja z wami nie śpię tym razem, nie będę kusić. Chyba za mało dziewczyn żeby utworzyć podgrupy, ostatnim razem byłam jedyną co z wami spała. edit: Aha nie chyba Shogun przywiózł swoją, ale uważał żeby mu się nie wymknęła.
Napisano 11 Marzec 200817 l naliczyłem 4, z moją bedzie (moze) 5 czyli juz niezła podgrupa ----edit------ coś poznaniaków nie widzę - kto ma GG do JimMee niech napisze ja nie mam naraz gadulca