animator Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 dzięki za wsparcie tak naprawde to nie jestem taki cienki coraz bardziej mi się pali na te gliwice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 RA też wypełnij tylko wybierz stosowny bilecik:) no ludzie rejestrować się, przelewiki robić:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 (edytowane) no to jak nie ma chetnych na offroad to trudno. ale paintballa w Pieninach to se zalicze obowiazkowo. pogadam z moja brzydsza polowa czy tez jedzie. w razie czego dymam z wawy - moge kogos zgarnac. Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maykel Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 no nareszcie jakis konkret... a dymasz z wroclawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 (edytowane) only wawa-sosnowiec-gliwice przez Góry Świętokrzyskie Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 ludzie mało Was, straciliście ducha meetingowego? rejestrować się i to już:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Luty 2008 Autor Share Napisano 23 Luty 2008 Lista zapisanych dotychczas, same sławy :D : - AGmakonts - chveti - Niczu - ravena - piksar - knysha - johny - Lis - Tomuś - Sebastian Ozga - Mort - zelvaBoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 nie widzę Klimenta, oj niedobrze a reszta co, tak to wszyscy gadają o zlocie a zapisywać sie nikt nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
animator Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 to jest poważna decyzja jak ktoś polske przejadzie i "kicha" będzie.. jeszcze jedno pyt, mugłbym być tylko na samym paintballu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Luty 2008 Autor Share Napisano 24 Luty 2008 to jest poważna decyzja jak ktoś polske przejadzie i "kicha" będzie.. Jakby była 'kicha' to nie robili byśmy tego po raz czwarty :) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=35453 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 i oczywiście możesz zostać na samym pb:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
animator Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 wiem że jest super nie mogło by być żle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 panowie organizatorzy: zapiszę się jak tylko będę wiedział, czy moja lepsza połowa będzie mogła jechać :) tak to nie wiem po prostu czy jadę sam czy jedziemy we dwoje. btw: gratsy za organizację. co prawda widzę sporo zapożyczeń z wrocławskich zlotów no ale cóż na kimś się trzeba wzorować ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 hahaha Ty się nie wypowiadaj, zdradziłeś wrocławskie zloty:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 panowie organizatorzy: zapiszę się jak tylko będę wiedział, czy moja lepsza połowa będzie mogła jechać :) tak to nie wiem po prostu czy jadę sam czy jedziemy we dwoje. btw: gratsy za organizację. co prawda widzę sporo zapożyczeń z wrocławskich zlotów no ale cóż na kimś się trzeba wzorować ;) Pozdrawiam "Warszawiacy" też będą ? Fuj;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 hahaha Ty się nie wypowiadaj, zdradziłeś wrocławskie zloty:P AG: kiedy ja jeździłem na zloty to ty jeszcze brody nie miałeś więc siedź cicho :P pikSar: "warszawiacy" najpewniej też będą :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Oj poczytałem, pooglądałem i widzę, że chyba by trzeba się było trochę odchamić w tak wyśmienitym towarzystwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CG_Lama Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Na obecna chwile bede w 90 % .....te modeliki mnie skusily:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 Jesli to prawda że do 19 marca tylko mozna składac zgłoszenia to przysłowiowa DUPA..ja bede znał swój grafik słuzb na kwiecień dopiero po 25 marca..........:( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 no dzisiaj jade do Gliwic zobaczyc jak idą przygotowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 macie już jakieś koncepty co do koszulek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Ludu, czas się kończy powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 ile osób juz przelało gotówke? mozna wiedziec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 nie udzielamy takich informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 W trakcie audytu na terenie Gliwic, stwierdzono że organizacja zlotu stoi na bardzo wysokim poziomie, zbliżonym nawet do wroclawskiej organizacji - takze nie ma ryzyka wpadki - wplacac, wplacac, wplacac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 mozecie aktualizowac liste zapisanych osob ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Marzec 2008 Autor Share Napisano 2 Marzec 2008 Tylko Adam ma listę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 poszło, swoją drogą to bierzecie to trochę za bardzo na serio chłopaki :) btw: po przeanalizowaniu regulaminu stwierdzam, że połowa z tych rzeczy to nonsens (tyczy się braku odpowiedzialności za powstałe szkody ze strony organizatorów oraz o osoby niepełnoletnie) i że brakuje formułki o ochronie danych osobowych :] no i na cholerę wam moje GG? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 zapewne cos w rodzaju agencji towarzyskiej maja zamiar otworzyc, zgloszenie poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 poszło, swoją drogą to bierzecie to trochę za bardzo na serio chłopaki :) btw: po przeanalizowaniu regulaminu stwierdzam, że połowa z tych rzeczy to nonsens (tyczy się braku odpowiedzialności za powstałe szkody ze strony organizatorów oraz o osoby niepełnoletnie) i że brakuje formułki o ochronie danych osobowych :] no i na cholerę wam moje GG? pozdrawiam Ja dalej wszystko konsekwentnie zwalam na AG. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 wliczcie mnie :) bede z Leru w plecaku ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Zmieścisz się z Leru do jednego plecaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 Dotychczasowa lista. Zmiana terminu do 25 Marca. Firma przesypiająca nas się ugięła. ;) - AGmakonts - chveti - Niczu - ravena - piksar - knysha - johny - Lis - Tomuś - Sebastian Ozga - Mort - zelvaBoi - Roksana Wychadańczuk - Marta Huszcza - Ania - Valery - tweety - Sadowski25 - ofca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Czemu nie ma Klicka ani Leru na liście? Co to za zlot bez Leru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Też sie przejadę, przynajmnie teraz widzę taką możliwość ( w razie czego zapłacę za co trzeba ,a nie pojadę) doiszcie ;) a ja obczaję w wątku ocb pa. ps. jak da radę... to zabrał bym się z ekipą warszawską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 (edytowane) a ja nadal nie wiem jak mam po rejestracji traktowac wplate. opcja, ktora mnie interesuje nie wystepuje na liscie: paintball + knajpa tylko noclegi (spanie i transport wlasny). Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 paintball płacisz firmie paintballowej wg cennika paintball.com.pl na miejscu. :) knajpa 10zł kosztuje. i tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 co z noclegami ? ja poprosze nocleg dla 2ch ;) btw. ekipa z warszawki czym jedzie ? z checia bym sie zabral wielka paka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 btw. ekipa z warszawki czym jedzie ? z checia bym sie zabral wielka paka pociagiem? :D jak cos ja sie pisze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 co z noclegami ? ja poprosze nocleg dla 2ch ;) btw. ekipa z warszawki czym jedzie ? z checia bym sie zabral wielka paka :D nie wiem czy zauważyłeś ten mały kolorowy formularz w pierwszym poście :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 (edytowane) jak ktos chce to moze tez ze mna autem i nawigacją GPS jechac z wawy. Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Marzec 2008 Autor Share Napisano 10 Marzec 2008 15 dni do końca rejestracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Jestem już zarejestrowany, ale zapomnialem dopisać osoby towarzyszącej - zioma zabiore z ekipy (tez grafik3d). Kase przeleje jakoś w tym tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 poka fotke tego księcia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 poka fotke tego księcia xD Gwaratuje że wystarczy Ci mój nowy wizerunek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Marzec 2008 Autor Share Napisano 11 Marzec 2008 Coś słaba frekwencja w porównaniu do zeszłego roku. Jeśli ktoś zwleka niech napisze, bo będziemy musieli wymyślić plan B z autokarem. - AGmakonts - chveti - Niczu - ravena - piksar - knysha - johny - Lis - Tomuś - Sebastian Ozga - Mort - zelvaBoi - Roksana Wychadańczuk - Marta Huszcza - Ania - Valery - tweety - Sadowski25 - ofca - krzyhhh - Ardeni - Klicek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Formularz skutecznie odstraszył resztę. Przynajmniej nie będzie takiej przepychanki na paintballu jak ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 dziewczyny śpią razem, czy w podgrupach, bo nie wiem co powiedzieć ewentualnie swojej "koleżance" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Ja z wami nie śpię tym razem, nie będę kusić. Chyba za mało dziewczyn żeby utworzyć podgrupy, ostatnim razem byłam jedyną co z wami spała. edit: Aha nie chyba Shogun przywiózł swoją, ale uważał żeby mu się nie wymknęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 naliczyłem 4, z moją bedzie (moze) 5 czyli juz niezła podgrupa ----edit------ coś poznaniaków nie widzę - kto ma GG do JimMee niech napisze ja nie mam naraz gadulca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi