Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 483
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

no to jak nie ma chetnych na offroad to trudno. ale paintballa w Pieninach to se zalicze obowiazkowo. pogadam z moja brzydsza polowa czy tez jedzie. w razie czego dymam z wawy - moge kogos zgarnac.

Edytowane przez ZelvaBOi
Napisano

Lista zapisanych dotychczas, same sławy :D :

- AGmakonts

- chveti

- Niczu

- ravena

- piksar

- knysha

- johny

- Lis

- Tomuś

- Sebastian Ozga

- Mort

- zelvaBoi

Napisano

panowie organizatorzy: zapiszę się jak tylko będę wiedział, czy moja lepsza połowa będzie mogła jechać :) tak to nie wiem po prostu czy jadę sam czy jedziemy we dwoje.

btw: gratsy za organizację. co prawda widzę sporo zapożyczeń z wrocławskich zlotów no ale cóż na kimś się trzeba wzorować ;)

Pozdrawiam

Napisano
panowie organizatorzy: zapiszę się jak tylko będę wiedział, czy moja lepsza połowa będzie mogła jechać :) tak to nie wiem po prostu czy jadę sam czy jedziemy we dwoje.

btw: gratsy za organizację. co prawda widzę sporo zapożyczeń z wrocławskich zlotów no ale cóż na kimś się trzeba wzorować ;)

Pozdrawiam

"Warszawiacy" też będą ? Fuj;)

Napisano
hahaha Ty się nie wypowiadaj, zdradziłeś wrocławskie zloty:P

AG: kiedy ja jeździłem na zloty to ty jeszcze brody nie miałeś więc siedź cicho :P

pikSar: "warszawiacy" najpewniej też będą :]

Napisano

W trakcie audytu na terenie Gliwic, stwierdzono że organizacja zlotu stoi na bardzo wysokim poziomie, zbliżonym nawet do wroclawskiej organizacji - takze nie ma ryzyka wpadki - wplacac, wplacac, wplacac

Napisano

poszło, swoją drogą to bierzecie to trochę za bardzo na serio chłopaki :)

btw: po przeanalizowaniu regulaminu stwierdzam, że połowa z tych rzeczy to nonsens (tyczy się braku odpowiedzialności za powstałe szkody ze strony organizatorów oraz o osoby niepełnoletnie) i że brakuje formułki o ochronie danych osobowych :] no i na cholerę wam moje GG?

pozdrawiam

Napisano
poszło, swoją drogą to bierzecie to trochę za bardzo na serio chłopaki :)

btw: po przeanalizowaniu regulaminu stwierdzam, że połowa z tych rzeczy to nonsens (tyczy się braku odpowiedzialności za powstałe szkody ze strony organizatorów oraz o osoby niepełnoletnie) i że brakuje formułki o ochronie danych osobowych :] no i na cholerę wam moje GG?

pozdrawiam

Ja dalej wszystko konsekwentnie zwalam na AG. :rolleyes:

Napisano

Dotychczasowa lista.

Zmiana terminu do 25 Marca.

Firma przesypiająca nas się ugięła. ;)

- AGmakonts

- chveti

- Niczu

- ravena

- piksar

- knysha

- johny

- Lis

- Tomuś

- Sebastian Ozga

- Mort

- zelvaBoi

- Roksana Wychadańczuk

- Marta Huszcza

- Ania

- Valery

- tweety

- Sadowski25

- ofca

Napisano

Też sie przejadę, przynajmnie teraz widzę taką możliwość ( w razie czego zapłacę za co trzeba ,a nie pojadę)

doiszcie ;) a ja obczaję w wątku ocb

pa.

ps. jak da radę... to zabrał bym się z ekipą warszawską

Napisano (edytowane)

a ja nadal nie wiem jak mam po rejestracji traktowac wplate. opcja, ktora mnie interesuje nie wystepuje na liscie: paintball + knajpa tylko noclegi (spanie i transport wlasny).

Edytowane przez ZelvaBOi
Napisano
co z noclegami ? ja poprosze nocleg dla 2ch ;) btw. ekipa z warszawki czym jedzie ? z checia bym sie zabral wielka paka :D

nie wiem czy zauważyłeś ten mały kolorowy formularz w pierwszym poście :D

Napisano

Jestem już zarejestrowany, ale zapomnialem dopisać osoby towarzyszącej - zioma zabiore z ekipy (tez grafik3d).

Kase przeleje jakoś w tym tyg

Napisano

Coś słaba frekwencja w porównaniu do zeszłego roku. Jeśli ktoś zwleka niech napisze, bo będziemy musieli wymyślić plan B z autokarem.

- AGmakonts

- chveti

- Niczu

- ravena

- piksar

- knysha

- johny

- Lis

- Tomuś

- Sebastian Ozga

- Mort

- zelvaBoi

- Roksana Wychadańczuk

- Marta Huszcza

- Ania

- Valery

- tweety

- Sadowski25

- ofca

- krzyhhh

- Ardeni

- Klicek

Napisano

Ja z wami nie śpię tym razem, nie będę kusić.

Chyba za mało dziewczyn żeby utworzyć podgrupy, ostatnim razem byłam jedyną co z wami spała.

edit: Aha nie chyba Shogun przywiózł swoją, ale uważał żeby mu się nie wymknęła.

Napisano

naliczyłem 4, z moją bedzie (moze) 5 czyli juz niezła podgrupa

----edit------

coś poznaniaków nie widzę - kto ma GG do JimMee niech napisze ja nie mam naraz gadulca