Napisano 14 Kwiecień 200816 l Przyłącze sie do gratulacji Wyszło bardzo sympatycznie i napewno wyróżnia się na tle skrzydlatych demonów na sterydach :)
Napisano 14 Kwiecień 200816 l Autor Udytzkey -> Spoko, zrobię wallpaper special edition:p Będę renderował w większej rozdziałce na plakat do DW więc zapodam i wallpaper:) Łukasz -> Dzięki wielkie, mam nadzieję, że sędziowie zauważą to co Ty;) pozdrawiam!
Napisano 14 Kwiecień 200816 l Lewus - gratuliren! ;) kawał dobrej roboty!!! życzę wysokiej pozycji! pozdro!
Napisano 14 Kwiecień 200816 l Technicznie to bardzo, super, extra modelik :) ale brakuje mi czegoś w samym designie, tego "zęba" który przegryza nam pień mózgowy kiedy widzimy model po raz pierwszy ;)
Napisano 15 Kwiecień 200816 l Autor Sivuniu mistrzuniu, dzięki dzięki!;) Ex3, dzięki też! No, postaram się więcej tego "zęba" uwzględnić w następnym modelu;) pozdro!
Napisano 19 Kwiecień 200816 l Levus, a zrobisz mały making of? Miło by było gdybyś napisał jak zrobiłeś buta, tekstury spodni, pazurów, szwy i brudy... O, a jak byś jeszcze opisał co zmieniają mapy specullar power i color oraz jak zrobiłeś ten "klawy" napis to by było "byczo" (cytuje pania od fizyki..) BTW. powodzenia, sniło mi sie ze zajmiesz 3 lub 6 miejsce :D .
Napisano 21 Kwiecień 200816 l Autor sniło mi sie ze zajmiesz 3 lub 6 miejsce :D . O lol! To już się śnię po nocach, nieźle:p Spoko, obyś wyśnił:cool: Nie wiem czy będę miał czas zrobić making-off bo jestem bardzo obłożony robotą, może w maju się poluzuje trochę to się zobaczy;) Ogólnie to chciałbym zrobić video step-by-step o jakimś nieskomplikowanym characterku, ale nie czuję się chyba na siłach jeszcze. No ale coś będzie na pewno. pozdrawiam!
Napisano 1 Czerwiec 200816 l zajefajne....mysle ze zabraklo troche szczescia iz nie znalazles sie w pierwszej 50
Napisano 2 Czerwiec 200816 l Autor Dzięki Kulfon. Może następnym razem lepiej się postaram;) pozdrawiam!
Napisano 4 Czerwiec 200816 l Wiem ze troche za pozno, ale znasz mnie, nigdy nie mam czasu. Gratki za ukonczenie pracki. Uwazam ze odwaliles kawal dobrego game artu. oczywiscie zawsze mozna poprawic to i tam, ale wlasnie na tym to polega. Zawsze jest cos ;) A i nigdy sie nie trafi we wszystkie gusta. Osobiscie jestem z Ciebie dumny ze to skonczyles to raz a dwa ze prezentuje to naprawde wysoki poziomi pokazales kawal dobrego skilla. 3maj sie i powodzenia w dalszych projektach.
Napisano 4 Czerwiec 200816 l Autor Dzięki wielkie Porasz! Bardzo doceniam to co napisałeś. Choć się nie udało, hm.. zabłysnąć, sam z siebie jestem dumny, że wielu osobom model się podoba. Pozytywne komentarze zawsze podnoszą na duchu! pozdrówki i dzięki wszytkim jeszcze raz za opiekę w wątku;)