Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 210
  • Wyświetleń 30,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Udytzkey -> Spoko, zrobię wallpaper special edition:p

Będę renderował w większej rozdziałce na plakat do DW więc zapodam i wallpaper:)

Łukasz -> Dzięki wielkie, mam nadzieję, że sędziowie zauważą to co Ty;)

pozdrawiam!

Napisano

Technicznie to bardzo, super, extra modelik :) ale brakuje mi czegoś w samym designie, tego "zęba" który przegryza nam pień mózgowy kiedy widzimy model po raz pierwszy ;)

Napisano
  • Autor

Sivuniu mistrzuniu, dzięki dzięki!;)

Ex3, dzięki też! No, postaram się więcej tego "zęba" uwzględnić w następnym modelu;)

pozdro!

Napisano

Levus, a zrobisz mały making of? Miło by było gdybyś napisał jak zrobiłeś buta, tekstury spodni, pazurów, szwy i brudy... O, a jak byś jeszcze opisał co zmieniają mapy specullar power i color oraz jak zrobiłeś ten "klawy" napis to by było "byczo" (cytuje pania od fizyki..) BTW. powodzenia, sniło mi sie ze zajmiesz 3 lub 6 miejsce :D .

Napisano
  • Autor
sniło mi sie ze zajmiesz 3 lub 6 miejsce :D .

O lol! To już się śnię po nocach, nieźle:p

Spoko, obyś wyśnił:cool:

Nie wiem czy będę miał czas zrobić making-off bo jestem bardzo obłożony robotą, może w maju się poluzuje trochę to się zobaczy;)

Ogólnie to chciałbym zrobić video step-by-step o jakimś nieskomplikowanym characterku, ale nie czuję się chyba na siłach jeszcze.

No ale coś będzie na pewno.

pozdrawiam!

Napisano
  • Autor

Dzięki Kulfon.

Może następnym razem lepiej się postaram;)

pozdrawiam!

Napisano

Wiem ze troche za pozno, ale znasz mnie, nigdy nie mam czasu.

Gratki za ukonczenie pracki.

Uwazam ze odwaliles kawal dobrego game artu. oczywiscie zawsze mozna poprawic to i tam, ale wlasnie na tym to polega. Zawsze jest cos ;) A i nigdy sie nie trafi we wszystkie gusta.

Osobiscie jestem z Ciebie dumny ze to skonczyles to raz a dwa ze prezentuje to naprawde wysoki poziomi pokazales kawal dobrego skilla.

3maj sie i powodzenia w dalszych projektach.

Napisano
  • Autor

Dzięki wielkie Porasz!

Bardzo doceniam to co napisałeś. Choć się nie udało, hm.. zabłysnąć, sam z siebie jestem dumny, że wielu osobom model się podoba.

Pozytywne komentarze zawsze podnoszą na duchu!

pozdrówki i dzięki wszytkim jeszcze raz za opiekę w wątku;)