Łukasz Jaskólski Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Przyłącze sie do gratulacji Wyszło bardzo sympatycznie i napewno wyróżnia się na tle skrzydlatych demonów na sterydach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 14 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Udytzkey -> Spoko, zrobię wallpaper special edition:p Będę renderował w większej rozdziałce na plakat do DW więc zapodam i wallpaper:) Łukasz -> Dzięki wielkie, mam nadzieję, że sędziowie zauważą to co Ty;) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivek4ever Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Lewus - gratuliren! ;) kawał dobrej roboty!!! życzę wysokiej pozycji! pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Technicznie to bardzo, super, extra modelik :) ale brakuje mi czegoś w samym designie, tego "zęba" który przegryza nam pień mózgowy kiedy widzimy model po raz pierwszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Sivuniu mistrzuniu, dzięki dzięki!;) Ex3, dzięki też! No, postaram się więcej tego "zęba" uwzględnić w następnym modelu;) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielo^ Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Levus, a zrobisz mały making of? Miło by było gdybyś napisał jak zrobiłeś buta, tekstury spodni, pazurów, szwy i brudy... O, a jak byś jeszcze opisał co zmieniają mapy specullar power i color oraz jak zrobiłeś ten "klawy" napis to by było "byczo" (cytuje pania od fizyki..) BTW. powodzenia, sniło mi sie ze zajmiesz 3 lub 6 miejsce :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2008 sniło mi sie ze zajmiesz 3 lub 6 miejsce :D . O lol! To już się śnię po nocach, nieźle:p Spoko, obyś wyśnił:cool: Nie wiem czy będę miał czas zrobić making-off bo jestem bardzo obłożony robotą, może w maju się poluzuje trochę to się zobaczy;) Ogólnie to chciałbym zrobić video step-by-step o jakimś nieskomplikowanym characterku, ale nie czuję się chyba na siłach jeszcze. No ale coś będzie na pewno. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulfon_Fascynator Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 zajefajne....mysle ze zabraklo troche szczescia iz nie znalazles sie w pierwszej 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 2 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Dzięki Kulfon. Może następnym razem lepiej się postaram;) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Wiem ze troche za pozno, ale znasz mnie, nigdy nie mam czasu. Gratki za ukonczenie pracki. Uwazam ze odwaliles kawal dobrego game artu. oczywiscie zawsze mozna poprawic to i tam, ale wlasnie na tym to polega. Zawsze jest cos ;) A i nigdy sie nie trafi we wszystkie gusta. Osobiscie jestem z Ciebie dumny ze to skonczyles to raz a dwa ze prezentuje to naprawde wysoki poziomi pokazales kawal dobrego skilla. 3maj sie i powodzenia w dalszych projektach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Dzięki wielkie Porasz! Bardzo doceniam to co napisałeś. Choć się nie udało, hm.. zabłysnąć, sam z siebie jestem dumny, że wielu osobom model się podoba. Pozytywne komentarze zawsze podnoszą na duchu! pozdrówki i dzięki wszytkim jeszcze raz za opiekę w wątku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi