Falcrum Napisano 22 Luty 2004 Autor Napisano 22 Luty 2004 Fajnie, że się podoba...:) Nity ?? Prosta sprawa...To po postu hemisphere (segments 4). Używając Array\'a, odpowiednio rozmieszczam nity po obiekcie...(Jest ich już ponad 4000 !!) Jak widzicie, nie mam jeszcze paru elementów wymodelowanych na bocznej ścianie (bakuje mi dobrych referencji :(, z tych co mam tw trzeba się domyślać co to jest :| ) Co do Gąsienicy...mam nadzieję, że ta fotka wyjaśni wszystko...:P Są strasznie cieńkie, przez co trochę \"słabo wyglądają...no ale ja nie projektowałem tego pojazdu [lol2] (chociaż, chyba masz rację...są odrobinę za cieńkie...chyba to jeszcze zmieni) Pozdr
Falcrum Napisano 6 Marzec 2004 Autor Napisano 6 Marzec 2004 Mały update...Prace ciągle trwają ( co weekend coś się będzie robić :D ) Pozdr
Pablo Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 Ile ten pojazd posiada juz face\'ow? i czy planujesz jakas scenke koncowa do niego? pozdr
Falcrum Napisano 6 Marzec 2004 Autor Napisano 6 Marzec 2004 No ma już sporo...niezdradzę narazie...:P:D A scenka...oczywiście !! :) Pozdr
Krzysiek Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 Bardzo ladnie, widze ze pojawiaja sie kolejne upadaty, super!! Pozdrawiam
Archangel Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 Falcrum pieknie to wyglada naprawde full wypas !! [piwo]
Frankot Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 Fajny modelek, przypomina się film z Indianą Jonsem... :) , ale lepszy był czołg z minigunem:cool:
Falcrum Napisano 7 Marzec 2004 Autor Napisano 7 Marzec 2004 Aragorn & Archanel - Dzięki za uznanie...:) eRB - Tak zawsze jest gdy nie ma teenu, tekstur, odpowiedniego oświetlenia i ustawienia kamery...narazie skupiam się na modelowaniu, a nie na ustawieniu komery... Frankot - Czołg z minigunem to przeszłość...robiłem go bez conceptów i referencji...tak po prostu z głowy, przez co trochę ucierpiala kompozycja...Może kiedyś rozpocznę jeszcze raz ten \"pomysł\", ale już od początku... Pozdr
Obywatel Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 W takim wypadku pozostaje mi jedynie czekac na scene ;]
Falcrum Napisano 7 Marzec 2004 Autor Napisano 7 Marzec 2004 Koozio - To znaczy ?? Co z nimi nie tak ?? Za cienkie, źle ułożone ??... eRB - Scena będzie (chyba) tak jak w przypadku Leo Pioniera...
kozioo Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 W zasadzie sa dobre:] Tylko u mnie na monitorku są małe (1280x1024....) a ja w dodatku siedze dość daleko, wiec myślałem ze są płaskie. A teraz się przyjrzałem i widze ze tak nie jest:]
Pionier Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 Originally posted by Falcrum eRB - Scena będzie (chyba) tak jak w przypadku Leo Pioniera... czuje sie zaszczycoony :D. Fajny modelm czekam na postepy w pracy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi