Napisano 1 Marzec 200817 l BESTplayera nie trzeba przedstawiać. :D Plik do pobrania: http://www.bestplayer.com.pl/pobierz Oraz sama strona programu: http://www.bestplayer.com.pl Jedną z ciekawych opcji jest przechwytywanie klatek... Pamiętam, że nieraz padało pytanie, czym to robić, bo prtscr nie działał i w PS pojawiał się czarny background filmu zamiast klatki. Dla przykładu: kadr z Młodego Einsteina: jedno z moich ulubionych ujęć, obecnie na tapecie zresztą. :)
Napisano 1 Marzec 200817 l wow, wypas, dzieki za info! co do kadrow, zawsze robilem media player classic, jest tam tez fajna opcja robienia thumbnailsow z fillmu best player i wmc to moim zdaniem najlepszee playery
Napisano 2 Marzec 200817 l I znow sie przestawiac ... Graficznie nie popisali sie , jeszcze gorszy niz v1 ... na razie zostane jednak przy v1 .. a tak dlugo czekalem na 2
Napisano 2 Marzec 200817 l best player i wmc to moim zdaniem najlepszee playery Nieprawda, najlepszym playerem jest MPlayer ;)
Napisano 2 Marzec 200817 l Nieprawda, najlepszym playerem jest MPlayer ;) hehe anyway, wracam do v1, ta nowa mi nie podchodzi...
Napisano 2 Marzec 200817 l Autor Przebajerowali, to trzeba przyznać. Bywają kłopoty z ustawianiem filtrów jasności, kontrastu itp... Domyślnie obraz jest strasznie ciemny. Natomiast dobrze to mieć na wszelki wypadek w zapasie w razie chęci zrobienia screena lub obejrzenia szczególnie ciemnych, niewyraźnych scen lub filmów. EDIT: to mój 3000 post! :D
Napisano 2 Marzec 200817 l Nieprawda, najlepszym playerem jest MPlayer ;) Święta racja, ciężko go przebić. Co do screenów - w AllPlayer bodajże klawisz F12.
Napisano 2 Marzec 200817 l dobra dobra... a używa ktoś tutaj sub-edit playera? naj że naj jest;] Kiedyś używałem. Był dość dobry do momentu jak nie wprowadzili nowej wersji z mnóstwem ikonek, guzików opcji i sam nie wiem czego jeszcze. Może do robienia napisów był dobry. ale do oglądania. Ja jadę od dawien dawna na Media Player Classic.
Napisano 2 Marzec 200817 l Tak się patrzę na datę Waszych postów i się zastanawiam jak bardzo cofnęliśmy się w czasie jeżeli "świetnym" ficzerem jest możliwość łapania screen capów. W roku 2008 z którego przybywam taką funkcję ma każdy porządny player.
Napisano 2 Marzec 200817 l fakt, bestplayer2 ssie, jedynke lubilem wlasnie za prostote szybkie dzialanie, w 2 same niepotrzebne pierdoly.. przypomina mi windows media player :x
Napisano 2 Marzec 200817 l A wy tam sie nie znacie, dzieki za linka- to moj ulubiony odtwarzacz... no i napi projekt juz nie potrzebny :D
Napisano 2 Marzec 200817 l Ja akurat preferuje Sub-Edita. Jest dość...szybki...po prostu włączam i oglądam. A jak coś nie działa lub mam problemy z odtwarzaniem to uzywam allPlayera...ale ten wydaje mi się troche problematyczny.
Napisano 2 Marzec 200817 l To ja jeszcze polecam kmp (jak nie wiesz czym dokonać konwersji z x264 do divx'a on to potrafi) jak wejdzie szef wystarczy esc a kmp ładnie zwinie się do traya i włączy pauze :D i nie potrzebuje żadnych kodeków :D